09 Haziran 2013, Pazar 14:59:53

165 YOLCULU UÇAK BÜYÜK TEHLİKE ATLATTI!

Macar havayolu şirketi Wizz Air'e ait bir yolcu uçağı Fiumicino Havalimanı'na gövde üzerine iniş yaptı. İniş sırasında üç yolcu yaralandı!
  • bütün iniş takımları kapatılmalıydı diye düşünen arkadaşlar yalnızca sol dikme açılmamış ve uçak durmaya yakın yavaşlayana kadar da dengede kalıyor bu durumlarda.. Son ana kadar kanat sürtmesi de olmuyor, kısa süreli durur durmaz yana yatıyor tayyare
  • şirketismi ve ülkesi önemli değil sonuçta insan taşıyor cankaybı olmaması sevindirici tarafı havacılık adına büyük gecmiş olsun
  • slayt mı patlamış
  • Yakında sabiha ya uçmaya başlayacak, thy nin laneti kesin! neyse kötü göz çıktı
  • thy aynı kazayı yapsa yorumlar ne olurdu merak edıyorum..yolun acık olsun thy.....kazasız belasız ucuslar....
  • Wizz Air, Agustos ayindan itibaren haftada 4 defa Budapeste-Sabiha Gokcen seferlerine basliyor. Wizz Air'e gecmis olsun bu arada.
  • Bu tür bir kazada uçak hurdaya mı ayrılır, yoksa onarılır mı? Bilen biri cevaplayabilir mi? Teşekkürler.
  • The aircraft is 14 months old and has last undergone maintenance at Lufthansa Technik in May 2013. Bu bilgi yabancı sitelerde yer almaktadır. 14 aylık yeni bir Airbus ve Evet bakımı Lufthansa yapmış görünüyor. İniş takımları gravity olarak çıkarılma çabasının boşa çıkması ayrıca düşündürücü. Burada arıza ne olabilir ve neden pilotlar bu kilitlenmeyen iniş takımını açamadılar. Pilotaj hatası veya bakım hatası olabilir mi? Bunlar araştırmalardan sonra netleşir. Airbus ana dikmelerden biri tüm çabalarla açılmazsa, açık tarafın yani sağ iniş takımının açık ve kitli kalmasını istiyor. Açılmayan taraftaki yakıt minima indirilecek şekilde yakıt transferi ve kullanımı yapılmış olması tavsiye edilir.
  • elalemin slide ı için bile kavga ediyorsunuz...adama çocuk diyorsunuz ama dikkat ederseniz hepiniz çocuk gibi davranıyorsunuz...ekibi tebrik etmek lazım ilk defa tüm slideları açan ekip görüyorum.hemde elin macarı...kimse tanımaz dünyada...hee yok tanır budapest...meşhurdur.
  • Hay Allah razı olsun CAMAROTH sen yorumlamasaydın anlayacağımız yoktu.Sol arka hemi... full yakıt birde.. çocuk ne demiş Kadir İnanır a.:)))

Wizz Air'e ait A320-200 tipi bir yolcu uçağı yaşanan teknik sorunlar nedeniyle Roma'daki Fiumicino Havalimanı'na gövde üzerine iniş yapmak zorunda kaldı.

Alınan bilgilere göre, Bükreş-Roma seferini gerçekleştiren W6-3141 sefer sayılı uçakta 165 yolcu ve 5 mürettebat bulunuyordu. Gövde üzerine iniş yapan uçakta ağır hasar meydana gelirken yolcular uçaktan slaytlar yardımıyla tahliye edildi.

Dün yaşanan olayda 3 yolcunun slaytlardan tahliye sırasında yaralandığı bildirildi.

İŞTE YAŞANAN OLAY SONRASI ÇEKİLEN O FOTOĞRAFLAR













165 YOLCULU UÇAK BÜYÜK TEHLİKE ATLATTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

enes ~ 11 yıl önce
bütün iniş takımları kapatılmalıydı diye düşünen arkadaşlar yalnızca sol dikme açılmamış ve uçak durmaya yakın yavaşlayana kadar da dengede kalıyor bu durumlarda.. Son ana kadar kanat sürtmesi de olmuyor, kısa süreli durur durmaz yana yatıyor tayyare

Yanıtla

Kalan karakter 1000
406 ~ 11 yıl önce
şirketismi ve ülkesi önemli değil sonuçta insan taşıyor cankaybı olmaması sevindirici tarafı havacılık adına büyük gecmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
slayt ~ 11 yıl önce
slayt mı patlamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 11 yıl önce
slayt patlamis o nedenle uçak cokmus,allah akil fikir versin ne diyeyim
leman ~ 11 yıl önce
Yakında sabiha ya uçmaya başlayacak, thy nin laneti kesin! neyse kötü göz çıktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lanet ? ~ 11 yıl önce
Ne demek istediniz , pek anlaşılmadı.
leman ~ 11 yıl önce
anlayan anladı annem, senin zoruna giden ne? ve de ben bir bayanım, lütfen kibar olmayı öğrenin önce!
anlamayan ~ 11 yıl önce
anlamayanlara da anlatsanız leman hanım?
leman @anlamayan ~ 11 yıl önce
tatlım, gayet açık, wizz air saw uçuşlarına başlayacağını duyuruyor, üstüne roma da bir kaza atlatıyor. Bu bir tesadüf olamaz, belki tevafuk olabilir ! thy nin kara büyüsü etkisini çabuk göstermiş. anladın mı şimdi annem?
thy ~ 11 yıl önce
thy aynı kazayı yapsa yorumlar ne olurdu merak edıyorum..yolun acık olsun thy.....kazasız belasız ucuslar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW ~ 11 yıl önce
Wizz Air, Agustos ayindan itibaren haftada 4 defa Budapeste-Sabiha Gokcen seferlerine basliyor. Wizz Air'e gecmis olsun bu arada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim ~ 11 yıl önce
Bu tür bir kazada uçak hurdaya mı ayrılır, yoksa onarılır mı? Bilen biri cevaplayabilir mi? Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Onarımın maliyetine göre sigorta şirketi hesap yapar ve ona göre karar verilir. Otomobillerdeki pert konusuna benzer bir durumdur.
TC-1 ~ 11 yıl önce
The aircraft is 14 months old and has last undergone maintenance at Lufthansa Technik in May 2013. Bu bilgi yabancı sitelerde yer almaktadır. 14 aylık yeni bir Airbus ve Evet bakımı Lufthansa yapmış görünüyor. İniş takımları gravity olarak çıkarılma çabasının boşa çıkması ayrıca düşündürücü. Burada arıza ne olabilir ve neden pilotlar bu kilitlenmeyen iniş takımını açamadılar. Pilotaj hatası veya bakım hatası olabilir mi? Bunlar araştırmalardan sonra netleşir. Airbus ana dikmelerden biri tüm çabalarla açılmazsa, açık tarafın yani sağ iniş takımının açık ve kitli kalmasını istiyor. Açılmayan taraftaki yakıt minima indirilecek şekilde yakıt transferi ve kullanımı yapılmış olması tavsiye edilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 11 yıl önce
elalemin slide ı için bile kavga ediyorsunuz...adama çocuk diyorsunuz ama dikkat ederseniz hepiniz çocuk gibi davranıyorsunuz...ekibi tebrik etmek lazım ilk defa tüm slideları açan ekip görüyorum.hemde elin macarı...kimse tanımaz dünyada...hee yok tanır budapest...meşhurdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokat ~ 11 yıl önce
Hay Allah razı olsun CAMAROTH sen yorumlamasaydın anlayacağımız yoktu.Sol arka hemi... full yakıt birde.. çocuk ne demiş Kadir İnanır a.:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000