24 Ekim 2017, Salı 09:38:46

13.8 milyar dolarlık anlaşma tamam

ABD Başkanı Trump ile Singapur Başbakanı Loong arasında Beyaz Saray'da gerçekleşen görüşmede, ABD'nin Singapur'a 13,8 milyar dolarlık uçak satışı konusunda iki liderin anlaştığı belirtildi.
  • elin adamı uçak satar biz ise domates. yerli domatesimiz göklerde
  • Ikiz motorlu bunlar. Geel
  • Bu Trump çok iyi uçak satıyor. Bizimkilerin ziyaretinde de 787 kitlemişti. Böyle giderse The Best Plane Dealer of the Century ödülü alacak.
  • Elin Singapur Başbakanı, minnacık ada ülkesi Boeing'e sipariş (kesin sipariş olup olmadığı belirsiz; ama genelde ilk etkinlik "kesin sipariş" demek değildir!) verdiğinde Trump tarafından Beyaz Saray'da ağırlanıp orada imza töreni gerçekleştiriliyor. 80 milyonluk ülkenin bayrak taşıyıcısı TK ise, CB'nı Erdoğan'ın da katılımıyla 20+20 b787-9 sipariş niyet mektubunu kıyıda köşede bir yerde imzalıyor! :((( Acaba TK çok mu fazla pazarlık yaptı da fiyat kırdırdı; Trump bundan hoşnut kalamadı mı?
  • Uçak alımlarını ülke liderleri değil firma yöneticileri imzalaması lazım kardeşim o zaman genel müdür başkan niye var bu firmalarda ne iş yaparlar da anlaşmayı kendileri yapmaz, devlet liderleri madem artık kendileri yapıyor anlaşmayı firma yöneticilerinin sayılarını azaltıp kendileri yönetsinler
  • Trump sırayla herkesten haracını kesiyor:)
  • Emin adimlarla SIA...zararda olsalarda :)
ABD Başkanı Donald Trump ile Singapur Başbakanı Lee Hsieng Loong arasındaki görüşmede, iki ülke arasında 13,8 milyar dolar değerinde uçak satışı için anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Trump, Singapur Başbakanı Loong ile Beyaz Saray'da baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirdi.

Oval Ofis'te basın mensuplarına kısa açıklama yapan Trump ile Loong, Singapur Havayollarının Amerikan Boeing firmasına 13,8 milyar dolarında yeni uçak siparişi vermesi konusunda anlaşmaya varıldığını bildirdi.

Boeing ile 14 milyar dolar değerinde uçak alımı için imza atıldı

Trump, konuyla ilgili değerlendirmesinde, "Bugün Boeing ile 14 milyar dolar değerinde uçak alımı için imza attık. Singapur'la birçok alanda iş yapıyoruz. Şu anki ilişkilerimiz en yüksek seviyesinde ve bu devam edecek." ifadelerini kullandı.

Söz konusu anlaşmanın, yaklaşık 70 bin yeni istihdam anlamına geldiğini de dile getiren Trump, atılan imzalardan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Singapur Başbakanı Loong da ABD ile her alanda işbirliği yapmaktan memnun olduklarını kaydederek, ikili ilişkilerin son dönemde güçlendiğine dikkat çekti.

Görüşmelerin ardından Beyaz Saray'ın bahçesinde ortak basın açıklaması yapan Trump ile Loong, ABD-Singapur ilişkilerinin en iyi döneminde olduğunu belirten değerlendirmeler yaptı.

"Kore Yarımadası'nın nükleer silahlandırılmasına karşıyız"
Kore Yarımadası'nın nükleer silahlandırılmasın her anlamda karşı olduklarını belirten Loong, Kuzey Kore tehdidine karşı ABD ile yan yana durduklarını ve Çin, Japonya ve Rusya gibi ülkelerle bir arada çözüm aranmasının önemli olduğunu belirtti.

ABD ile Çin arasındaki ilişkiyi "dünyadaki en önemli ikili ilişki" sözleriyle nielendiren Loong, bu iki ülke arasındaki diyalog ve işbirliğinin bölgesel sorunların çözümünde temel olduğunu vurguladı.

 

13.8 milyar dolarlık anlaşma tamam

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

111 ~ 6 yıl önce
elin adamı uçak satar biz ise domates. yerli domatesimiz göklerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gel vatandas gel ucaklara gel ~ 6 yıl önce
Ikiz motorlu bunlar. Geel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pazarlamacı ~ 6 yıl önce
Bu Trump çok iyi uçak satıyor. Bizimkilerin ziyaretinde de 787 kitlemişti. Böyle giderse The Best Plane Dealer of the Century ödülü alacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 6 yıl önce
Elin Singapur Başbakanı, minnacık ada ülkesi Boeing'e sipariş (kesin sipariş olup olmadığı belirsiz; ama genelde ilk etkinlik "kesin sipariş" demek değildir!) verdiğinde Trump tarafından Beyaz Saray'da ağırlanıp orada imza töreni gerçekleştiriliyor. 80 milyonluk ülkenin bayrak taşıyıcısı TK ise, CB'nı Erdoğan'ın da katılımıyla 20+20 b787-9 sipariş niyet mektubunu kıyıda köşede bir yerde imzalıyor! :((( Acaba TK çok mu fazla pazarlık yaptı da fiyat kırdırdı; Trump bundan hoşnut kalamadı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Uçak alımlarını ülke liderleri değil firma yöneticileri imzalaması lazım kardeşim o zaman genel müdür başkan niye var bu firmalarda ne iş yaparlar da anlaşmayı kendileri yapmaz, devlet liderleri madem artık kendileri yapıyor anlaşmayı firma yöneticilerinin sayılarını azaltıp kendileri yönetsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haraç:) ~ 6 yıl önce
Trump sırayla herkesten haracını kesiyor:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SIA ~ 6 yıl önce
Emin adimlarla SIA...zararda olsalarda :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000