21 Temmuz 2019, Pazar 12:31:09

13 yaşındaki çocuk uçak çalmaya çalıştı!

Çin’de 13 yaşındaki çocuk gece vakti gizlice girdiği hangardan uçak çalarak uçmaya çalıştı. Çaldığı ilk uçakla korkuluklara çarpan çocuk, ikinci uçakla da başarısız oldu. O anlar saniye saniye kaydedildi.
  • ahahah çok iyi:D
  • Hayalim
  • bizimkiler 25 yaşında marketten sosis ve salam çalsın, elin bebesi 13 yaşında uçak çalıyo yea bu da benden ezele diss hadi eyw..
  • helal olsun meslektaşıma daha bu yaşta motoru çalıştırmış, tekiyle kaza yapmış, yılmamış, ikincisine binip tekrar devam etmiş.Pilot olur bu çocuktan..
  • Bizde ise baklava yada ekmek çaldı diye küçük yaşta hapise

Çin’de 13 yaşındaki çocuk gece vakti gizlice girdiği hangardan uçak çalarak uçmaya çalıştı. Çaldığı ilk uçakla korkuluklara çarpan çocuk, ikinci uçakla da başarısız oldu.

Olay, Zhejiang bölgesindeki Huzhou şehrinde meydana geldi. Göl kenarında bulunan hangara gece gizlice giren 13 yaşındaki bir çocuk, küçük uçaklardan birine binerek uçurmaya çalıştı. Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, çocuğun uçağı hareket ettirdiği, ancak hangarın etrafında bulunan korkuluklara çarptığı; ardından o uçaktan inerek ikinci bir uçağı çalıştırarak uçurmaya çalıştığı görüldü.

Yerel medya, polisin çocuğu yakaladığını duyurdu. Çocuğun polise verdiği ifadesinde, gündüz uçakları tamir edenleri izlediği, uçakların merakını cezbettiğini ve gece gizlice girerek uçurmaya çalıştığını söylediği belirtildi. (Cumhuriyet)
 

13 yaşındaki çocuk uçak çalmaya çalıştı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

nur ~ 5 yıl önce
ahahah çok iyi:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 5 yıl önce
Hayalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ortalık diss dolu ~ 5 yıl önce
bizimkiler 25 yaşında marketten sosis ve salam çalsın, elin bebesi 13 yaşında uçak çalıyo yea bu da benden ezele diss hadi eyw..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vayy bee ~ 5 yıl önce
helal olsun meslektaşıma daha bu yaşta motoru çalıştırmış, tekiyle kaza yapmış, yılmamış, ikincisine binip tekrar devam etmiş.Pilot olur bu çocuktan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meslektaş? ~ 5 yıl önce
Meslektaşıma derken, siz de mi hırsızsınız beyfendi?
Batu ~ 5 yıl önce
Bizde ise baklava yada ekmek çaldı diye küçük yaşta hapise

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bizde ~ 5 yıl önce
Şimdi ne alakası var, dünyada kaç tane böyle örnek var, haber değeri çok yüksek bir durum oluşmuş haber yapmışlar. İlla kendi ezikliğini yorum olarak buraya yazman mı lazım. Bizde herkes baklava hırsızı, Çinde de herkes uçak hırsızı, vay anasını mı yani?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000