03 Haziran 2020, Çarşamba 14:57:08

12 yolcuda Covid-19 tespit edildi... Uçuşlar durduruldu!

Normalleşme adımları atan Yunanistan, sınırlarını birçok ülkeye açarken Türkiye’yi kapsam dışında tutmuştu. Katar'dan Yunanistan'a gelen uçaktaki 12 yolcuda Covid-19 tespit edildi.
  • teslerin doğruluğu kesinlikle %70 i geçemez. Genellikle %50 civarında. O yüzden boş işler bunlar. Bırakın bulaşsın ve sürü bağışıklığı oluşsun. En gerçekçi çözüm bu.
  • Yine bu bedeviler işi mahfetmiş. Almayın arapları almayın
  • Dakika bir gol bir
  • Bu bütün beklentileri değiştirecek galiba.
  • Nasıl oluyor da Sydney,Chicago,Atina gibi yerlere tarifeli uçabiliyor? Thy Chicago'ya tarifeli uçamıyor ki görünüşe göre eylül ayına kadar da uçamayacak, Atina'ya da ama onlar uçuyor ilginç.
  • Yunanistan doğru bir değerlendirme yapamayıp katara izin vermiş .İzin verilmeyecek ülkeler katar,bae,kuveyt ve tabiiki thy ,çünkü her türlü milleti ülkelerine getirip aktarmalı başka ülkeye uçuruyorlar.Beklenen sonuç
  • Testler allahtan atlamamış. Uçaktakilerde pozitifleşebilir. Risk..
  • Beter olsun yalancılar ülkede hastalık yokmuş gibi yapıp bir de bize taş koymaya çalışıyorlar kazdıkları kuyuya düşsünler.
  • Benzer olaylar butun hatlarda yasanip Temmuz ayinda gene butun ulkeler dis hat seferlerini kapatacaklar. Virus falan gecmedi, sadece ekonomi daha fazla zarar gormesin diye hukumetler normalee donme kararlari aldi. Bi gidisle bulasma hizi ve olum olaylari cok yukselecek.

Normalleşme adımları atan Yunanistan, sınırlarını birçok ülkeye açarken Türkiye’yi kapsam dışında tutmuştu.

Yunanistan hükümeti alınan bu karardan sonra ülkeye gelen yolculara Covid-19 testi uygulamaya başlamıştı. Katar’ın Doha şehrinden Atina’ya ulaşan bir uçaktaki yolculara bu kapsamda test yapıldı. 12 yolcuda Covid-19 tespit edilirken, Katar ile Yunanistan arasındaki tüm seferler yeniden askıya alındı.

Gelen uçakta 91 kişinin olduğu belirtilirken, Uçuşların ilk etapta 15 hazirana kadar askıya alındığı belirtildi. Test sonuçlarına göre bulgu rastlanmayan diğer yolcularda kuluçka süresi hesaba katılarak 7 gün boyunca tecrit edilecek ve ardından tekrar test uygulanacak.

Katar’da şu ana kadar belirlenmiş 60 bin covid-19 vakası bulunuyor.

©️AirportHaber

12 yolcuda Covid-19 tespit edildi... Uçuşlar durduruldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

testler? ~ 4 yıl önce
teslerin doğruluğu kesinlikle %70 i geçemez. Genellikle %50 civarında. O yüzden boş işler bunlar. Bırakın bulaşsın ve sürü bağışıklığı oluşsun. En gerçekçi çözüm bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ömer Faruk Tekin ~ 4 yıl önce
Sen İngiliz falanmısın,Burada 166.000 postif var,senin gibi düşünenler ülkesi ingiltere'de 281000 pozitif, ölü sayısı kayıtlı 40.000,gerçekte 60.000 bin civarı.!!!. Turkiyemizde sadece 4.609 !!!. Kafayı sıyırmışlar yorum yapmasın.
Katar ~ 4 yıl önce
Yine bu bedeviler işi mahfetmiş. Almayın arapları almayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 4 yıl önce
Her insanın başına gelebilecek olaydan ırkçılık yapmayın bari. Sonra lafa gelince Türkiye çok misafirperver, ırkçı değildir filan muhabbeti hep.
Buyur buradan yak ~ 4 yıl önce
Dakika bir gol bir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beklenti ~ 4 yıl önce
Bu bütün beklentileri değiştirecek galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katar ~ 4 yıl önce
Nasıl oluyor da Sydney,Chicago,Atina gibi yerlere tarifeli uçabiliyor? Thy Chicago'ya tarifeli uçamıyor ki görünüşe göre eylül ayına kadar da uçamayacak, Atina'ya da ama onlar uçuyor ilginç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen kanka ~ 4 yıl önce
Hatta 2023e kadar ucamicak sen de kinanı hazirla
Risk ~ 4 yıl önce
Yunanistan doğru bir değerlendirme yapamayıp katara izin vermiş .İzin verilmeyecek ülkeler katar,bae,kuveyt ve tabiiki thy ,çünkü her türlü milleti ülkelerine getirip aktarmalı başka ülkeye uçuruyorlar.Beklenen sonuç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu daha başlangıç ~ 4 yıl önce
Testler allahtan atlamamış. Uçaktakilerde pozitifleşebilir. Risk..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 4 yıl önce
Beter olsun yalancılar ülkede hastalık yokmuş gibi yapıp bir de bize taş koymaya çalışıyorlar kazdıkları kuyuya düşsünler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korona ~ 4 yıl önce
Benzer olaylar butun hatlarda yasanip Temmuz ayinda gene butun ulkeler dis hat seferlerini kapatacaklar. Virus falan gecmedi, sadece ekonomi daha fazla zarar gormesin diye hukumetler normalee donme kararlari aldi. Bi gidisle bulasma hizi ve olum olaylari cok yukselecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayin ~ 4 yıl önce
Bilim kurulu üyesi buralarda yorum yaparak zaman kaybetmeyin direkt kurul toplantilarina katiliniz.
Herkes doktor olmuş ~ 4 yıl önce
Ya adam havacılık sitesinde sağlıkla ilgili yorum yapıyor. Herkes tedbirini alacak. Bu sektörde kaç kişi evine ekmek götürüyor bilmiyorsun belli. Normal hayatımıza tedbirli bir şekilde devam etmememiz herkesin yararına olur.
Kısa Çalışma Ödeneğiyle geçinemeyen ~ 4 yıl önce
Siz belli ki öbür ay kiranızı nasıl ödeyeceğiyle ilgili dert içinde değilsiniz. Ama yaşamı bu uçuşlara bağlı olan bir çok insan var ve şu an geçinemiyorlar. Artık bu hastalıkla ev karantinası ile değil tedbir alarak nasıl yaşanacağı öğrenilse daha iyi olcaktır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000