24 Temmuz 2013, Çarşamba 16:32:19

11 KİŞİLİK BALON BÖYLE DÜŞTÜ!

Hollanda'da içinde 11 kişi bulunan bir balon nehire düştü, yolcular kazayı hafif sıyrıklarla atlattı...
  • Bu bir düşme mi? Bence gayet kontrollü olarak suya zorunlu!! inmiş. Bir çarpma falan yok, ağaca direğe takılma yok. Hatta o kadar güzel kotarmış ki, balon 'envelope' kısmı suya yıkılıyor ancak rüzgarın etkisiyle yola doğru sürükleniyor. Ölü yok. Rüzgarlı iniş arzu edilmez ama rüzgar beklenmedik şekilde çıktıysa bu tarz taklalı inişler için herkes hazır olmalı ve atlayabilmelidir. Balon dediğin araç taker üstüne inmiyor ki.
  • Rüzgarlı havalarda inişte sürüklenme hattının açık olması lazım . Bazen böyle hatalar olabiliyor kontrolsüz bir hava aracı geçmiş olsun

Hollanda'nın Amsterdam kentinden havalanan bir sıcak hava balonu, henüz belirlenemeyen bir nedenle irtifa kaybederek nehire düştü. 

Turistik seyahat amacıyla havalanan balonun içindeki 11 yolcu, kazayı hafif sıyrıklarla atlatarak hastanede tedavi altına alındı. Amsterdam'ın doğusundaki Almere nehrine düşen balonla ilgili inceleme başlatılırken, kaza anı amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

İşte ucuz atlatılan kaza anı:

11 KİŞİLİK BALON BÖYLE DÜŞTÜ!

Yorumlar

Düşme mi? ~ 11 yıl önce
Bu bir düşme mi? Bence gayet kontrollü olarak suya zorunlu!! inmiş. Bir çarpma falan yok, ağaca direğe takılma yok. Hatta o kadar güzel kotarmış ki, balon 'envelope' kısmı suya yıkılıyor ancak rüzgarın etkisiyle yola doğru sürükleniyor. Ölü yok. Rüzgarlı iniş arzu edilmez ama rüzgar beklenmedik şekilde çıktıysa bu tarz taklalı inişler için herkes hazır olmalı ve atlayabilmelidir. Balon dediğin araç taker üstüne inmiyor ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baloncu ~ 11 yıl önce
Rüzgarlı havalarda inişte sürüklenme hattının açık olması lazım . Bazen böyle hatalar olabiliyor kontrolsüz bir hava aracı geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000