10 Mart 2009, Salı 08:10:04

11 EYLÜL'Ü CIA-MOSSAD MI PLANLADI?

Uçak korsanı şüphelisi Ziad Cerrah'ın kuzeninin yıllarca Mossad adına ajanlık yaptığının öğrenilmesi "CIA-Mossad komplosu" iddialarını tekrar gündeme getirdi.
  • bir de Sayid Cerrah var, o da Lost'ta oynuyor he he:)))))
  • yani 3-5 baldırı cıplak militan mı yapacaktı bu isi , 10 sene oturup planlansa egitilse bile bir teror orgutunun bunu beceremeyecegi , istihbarat kaynaklarının bunu atlamayacagı yeni mi butun dunyanın aklına geliyor.Peki Osama bin laden nın bugune kadar ele gecmemesi ,yaptıgı eylemlerin hep bir sebep sonuc iliskisi olması ,kime hizmet ettigi konusunda da anlamak icin 50 yıl mı gecmesi lazım .
  • Ah be güzel kardeşim, bir de haber kaynaklarınla ilgili tarih vesen. Biz de okusak.!!
  • Günaydin.. daha . yeni mi -.-- anladiniz.. ati alan üsküdari gecti.. mittet basd bas bagirdi ama.. dinleyen olmadi.. simdi.. daha yeni .. CIA- MOSSAD komplosu .. deniliyor.. daha ne diyeyim.. Uyanin ey millet !!!!!!!!
  • Ne kotu bir dunyada yasiyoruz..

Yeni bulunan bilgiler 11 Eylül terör saldırılarının İsrail istihbarat ajansı Mossad bağlantılı olduğu şüphelerini artırdı.

Press TV'nin bildirdiğine göre haftalık American Free Press'te bir makale yayınlandı. Makalede saldırılardaki uçak korsanlarından biri olduğu iddia edilen Ziad Cerrah'ın kuzeninin uzun dönem Mossad ajanı olarak çalıştığı ve bunun Amerikan topraklarındaki terör saldırılarında İsrail'in elinin olduğunun bir ispatı olduğu ileri sürüldü.

The New York Times da yakınlarda verdiği haberde Filistin davası gönüllüsü olduğu düşünülen Lübnan vatandaşı Ali Cerrah'ın aslında 20 yıldan fazla İsrail adına casusluk yaptığını yazdı.

Ali Cerrah'ın 1983'ten beri Filistinli gruplar ve Lübnan Hizbullah örgütü aleyhinde örtülü casusluk faaliyetleri sürdürdüğünü itiraf ettiği ileri sürüldü.

Times'ın haberinde, "Ailenin kötü şöhreti sadece Ali Cerrah'la ilgili değil. Cerrah'ın kuzenlerinden biri olan Ziad Cerrah 11 Eylül 2001 terör saldırılarını gerçekleştiren uçak korsanlarından biri idi." ifadesine yer verildi.

Ali Cerrah'ın terör saldırılarının başlıca planlayıcıların biri olduğu söylenen Ziad Cerrah ile bağlantıları İsrail'in örtülü operasyonlar için Müslüman oldukları söylenen kişileri bünyesine kattığı ile görüşleri kuvvetlendirdi.

The New York Times'a göre 11 Eylül'ün İsrail ile bağlantılarının izi iki yolcu uçağı New York'taki Dünya Ticaret Merkezi'ne çarptığında olayı seyreden beş İsrailli'nin sevinç ve coşku içinde dans etmesine kadar takip edilebilir.

Beş İsrailli Mossad ajanları olabilecekleri şüphesi ile gözaltına alınarak 71 gün tutuldu fakat sonra sessizce serbest bırakıldı.

İki eski CIA ajanına dayanan haftalık Forward dergisi gözaltına alınan İsraillilerin en az 2'sinin Mossad keşif ekibinin elemanı olduğunun tespit edildiğini yazdı.

Forward dergisi, "Soruşturmanın kapatılması emrinin Beyaz Saray'dan geldiğine hiç şüphe yok. CIA merkezinde bunun örtülü bir operasyon olduğu düşünüldü, böylece İsrailliler hiç bir şekilde 11 Eylül'le ilgili ilişkilendirilmeyecekti." dedi.

İTALYA ESKİ BAŞBAKANI COSSIGA: CIA VE MOSSAD'DAN BAŞKASININ İŞİ DEĞİL!

Eski İtalya başkanı Francesco Cossiga, Corriere della Sera gazetesine yaptığı açıklamada, meseleye değinerek 11 Eylül olaylarının CIA-Mossad'ın bir iç komplosundan başka bir şey olamayacağını söyleyerek "Amerika ve Avrupa'daki bütün istihbarat servisleri şimdi iyi biliyorlar. Bu feci saldırı Arap ülkelerinin suçlanması, batılı kuvvetlerin Irak ve Afganistan'da yer alması için CIA ve Mossad tarafından planlandı." dedi.

Dünya Ticaret Merkezi'nde çalışan Yahudi personele, 11 Eylül 2001'de işe gelmemeleri söylendi.

Kısa mesaj servisi sağlayan İsrail telekom şirketi Odigo'dan basına sızdırılan bilgiler iddiaları daha da güçlendirdi. Odigo şirketi Dünya Ticaret Merkezi kulelerine saldırılardan iki saat önce bir uyarı mesajı aldı. Mesajda Yahudilerin o gün işe gitmemeleri gerektiği uyarısı yapılıyordu.

Odigo'nun merkez binası eski Dünya Ticaret Merkezi kullelerinden sadece iki blok ötede.

11 EYLÜL'Ü CIA-MOSSAD MI PLANLADI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
bir de Sayid Cerrah var, o da Lost'ta oynuyor he he:)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yani 3-5 baldırı cıplak militan mı yapacaktı bu isi , 10 sene oturup planlansa egitilse bile bir teror orgutunun bunu beceremeyecegi , istihbarat kaynaklarının bunu atlamayacagı yeni mi butun dunyanın aklına geliyor.Peki Osama bin laden nın bugune kadar ele gecmemesi ,yaptıgı eylemlerin hep bir sebep sonuc iliskisi olması ,kime hizmet ettigi konusunda da anlamak icin 50 yıl mı gecmesi lazım .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ah be güzel kardeşim, bir de haber kaynaklarınla ilgili tarih vesen. Biz de okusak.!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Günaydin.. daha . yeni mi -.-- anladiniz.. ati alan üsküdari gecti.. mittet basd bas bagirdi ama.. dinleyen olmadi.. simdi.. daha yeni .. CIA- MOSSAD komplosu .. deniliyor.. daha ne diyeyim.. Uyanin ey millet !!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne kotu bir dunyada yasiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000