12 Eylül 2011, Pazartesi 08:12:38

"11 EYLÜL KOCA BİR YALAN"

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, ABD’nin 11 Eylül saldırılarını Irak ve Afganistan’da savaş başlatmak için bahane olarak kullandığını söyledi.
  • Kaddafi için çok haklisin adam 40 senedir "COLONEL KADDAFI" diye taniniyor yani Binbasi Kaddafi adam kendinine 40 sene içinde General rütbesini bile vermemis.ve bir Bedevi gibi giyinmis baskasi olsa CHANEL den onbinlerce dolarlik kostümle gezerdi.
  • ahmedinejeta kısmen katılıyorum abd kendini kandırıyor ve tabi ki dünyayı da yahudi işi bu o saldırıda o binanın çoğu yahudi olmasına karşın hiçbir yahudi ölmemiş işe gitmemiştir hepsi israilin dünyayı müslümanların karşısına alıp büyük ortadoğu projesini yapma aşamalarındandır kanmayalım lütfen bu yahudiler herşeyi yapar....
  • Tek ve apacik, korkmadan, dogruyu soyleyen dunya lideri bu konuda. Ancak Insanliga dogru yaramiyor. TC'nin bolundugunden ancak 100 sene sonra ancak anlanir ne, kim, neden ve nasil yapildigini. Ayni Imparatorlugumuzun yikilmasini bugun hala daha anlamaya calisanlar gibi. " Medyamiz,kurumlarimiz,sirketlerimiz vs vs" kimler tarafindan yonetildigini anlarsak ozaman sasirmamak gerekir ayni fikrayi tekrar tekrar anlatilmasinin nedenini..... mavi veya pembe hap secenegini herkez kendisi yapar. Onun icin kimseye dogruyu anlatmak gerekmiyor.... pembe dunyaya devam..........
  • Bizzat Amerikalılar tarafından hazırlanmış Zeitgeist belgeselinin şu bölümünü izleyin de Ahmedinejad doğrumu söylüyor yalan mı söylüyor anlayın. Ama ricam sonuna kadar izleyin. Zaten bu konularda ben de dahil önyargılıyız. http://video.google.com/videoplay?docid=-1763202819564419213#
  • Bu adamı sevmem ama bu konuda doğru söylediğini düşünüyorum. 9/11 den sonra neler oldu bir bakın. ABD bu işi kendi yapmadı elbette ama taşeronlarına yaptırttı. ABD ekonomisi büyük ölçüde silah sanayiine bağlıdır. O mekanizmanın işlemesi için her şeyi yaparlar. Soğuk savaş dönemi eğer bitmeseydi bunlar olmayacaktı.
  • Dostum daha Arap baharı'nın daha kim tarafından çıkarıldığından bile bihabersin.Söz konusu ülkelerde Şii nüfusu var mı da ayaklanmaları İran çıkarsın?İran sadece Bahreyn ayaklanmasında rolü vardır ve nüfusun yüzde 50 den fazlası Şiidir.Arap baharında organizyon CIA ye aittir ve yol haitası için BOP haritasına bakman yeterlidir.
  • o zaman bu gibi daha çoğu nette yer alan karşıt önermelerin yer aldığı fikirlere mantıklı açıklamalarını sabırısızlıkla bekliyoruz: http://www.gezmek.org/pageID_7997670.html
  • zaten el-kaidede yaptığını kabul etti ama diyebilirsinizki el-kaide abd oluşumunda bir örgüttür. ve tüm bu organizasyon müslüman alemini kötü ve terörist göstermek içindir. o zaman haklı olabilirsiniz. ama 11 eylülü kaide yapmadı sadece abd planladı derseniz beni inandıramazsınız.
  • ahmedinecada katılmıyorum. yalnız abd nin oayları kendi lehine çevirebilecek stratejik gücü var bir örneği de arap baharıdır. tunusta ve mısırda batı ve abd yanlısı diktatörleri devirmek için ayaklanan halk hareketlerini libya ve suriyede tamamen kendi lehine çevirip kendisine karşı olan diktatörleri devirmek için kullandı. tunusta halk açlıktan kendini yaktı, mısırda milli gelir 50$ dı. liderler sefahat içindeydiler. halk açız diye ayaklandı. libyada neden ayaklandı? libyada milli gelir 15,000$ dı. işsizlik ve fakirlikte yoktu. sırf abd istedi diye ayaklandılar. kimse kaddafiye lüks içinde yaşıyor diyemez 40 yıldır çadırda yaşayan birisi ne kadar lüks düşkünü olabilirki?
  • amma attin insider....seninde ahmedinejad'tan farkli bir yanin yok.
Saldırıları "karmaşık ve tasarlanmış bir oyun" olarak nitelendiren Ahmedinejad, 11 Eylül olaylarının, halkı duygusal olarak etki altına almak ve Afganistan ile Irak’ın işgaline zemin hazırlamak amacı taşıdığını iddia etti.

İran devlet televizyonunun internet sitesinde yer alan açıklamasına göre Ahmedinejad, ABD’nin bu savaşları kendi ekonomik sorunlarını çözmek için başlattığını ileri sürdü.

Ahmedinejad daha önce de 11 Eylül saldırılarının "büyük bir yalan" olduğunu söylemişti.

İran Cumhurbaşkanı, geçen yıl New York’taki Dünya Ticaret Merkezi’nin bulunduğu yeri ziyaret ederek 11 Eylül saldırılarının kurbanlarına saygılarını sunmak istemişti. Ancak Ahmedinejad’ın bu talebi geri çevrilmişti.

(Bugün)
"11 EYLÜL KOCA BİR YALAN"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Kaddafi için çok haklisin adam 40 senedir "COLONEL KADDAFI" diye taniniyor yani Binbasi Kaddafi adam kendinine 40 sene içinde General rütbesini bile vermemis.ve bir Bedevi gibi giyinmis baskasi olsa CHANEL den onbinlerce dolarlik kostümle gezerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ahmedinejeta kısmen katılıyorum abd kendini kandırıyor ve tabi ki dünyayı da yahudi işi bu o saldırıda o binanın çoğu yahudi olmasına karşın hiçbir yahudi ölmemiş işe gitmemiştir hepsi israilin dünyayı müslümanların karşısına alıp büyük ortadoğu projesini yapma aşamalarındandır kanmayalım lütfen bu yahudiler herşeyi yapar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tek ve apacik, korkmadan, dogruyu soyleyen dunya lideri bu konuda. Ancak Insanliga dogru yaramiyor. TC'nin bolundugunden ancak 100 sene sonra ancak anlanir ne, kim, neden ve nasil yapildigini. Ayni Imparatorlugumuzun yikilmasini bugun hala daha anlamaya calisanlar gibi. " Medyamiz,kurumlarimiz,sirketlerimiz vs vs" kimler tarafindan yonetildigini anlarsak ozaman sasirmamak gerekir ayni fikrayi tekrar tekrar anlatilmasinin nedenini..... mavi veya pembe hap secenegini herkez kendisi yapar. Onun icin kimseye dogruyu anlatmak gerekmiyor.... pembe dunyaya devam..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bizzat Amerikalılar tarafından hazırlanmış Zeitgeist belgeselinin şu bölümünü izleyin de Ahmedinejad doğrumu söylüyor yalan mı söylüyor anlayın. Ama ricam sonuna kadar izleyin. Zaten bu konularda ben de dahil önyargılıyız. http://video.google.com/videoplay?docid=-1763202819564419213#

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu adamı sevmem ama bu konuda doğru söylediğini düşünüyorum. 9/11 den sonra neler oldu bir bakın. ABD bu işi kendi yapmadı elbette ama taşeronlarına yaptırttı. ABD ekonomisi büyük ölçüde silah sanayiine bağlıdır. O mekanizmanın işlemesi için her şeyi yaparlar. Soğuk savaş dönemi eğer bitmeseydi bunlar olmayacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dostum daha Arap baharı'nın daha kim tarafından çıkarıldığından bile bihabersin.Söz konusu ülkelerde Şii nüfusu var mı da ayaklanmaları İran çıkarsın?İran sadece Bahreyn ayaklanmasında rolü vardır ve nüfusun yüzde 50 den fazlası Şiidir.Arap baharında organizyon CIA ye aittir ve yol haitası için BOP haritasına bakman yeterlidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o zaman bu gibi daha çoğu nette yer alan karşıt önermelerin yer aldığı fikirlere mantıklı açıklamalarını sabırısızlıkla bekliyoruz: http://www.gezmek.org/pageID_7997670.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zaten el-kaidede yaptığını kabul etti ama diyebilirsinizki el-kaide abd oluşumunda bir örgüttür. ve tüm bu organizasyon müslüman alemini kötü ve terörist göstermek içindir. o zaman haklı olabilirsiniz. ama 11 eylülü kaide yapmadı sadece abd planladı derseniz beni inandıramazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ahmedinecada katılmıyorum. yalnız abd nin oayları kendi lehine çevirebilecek stratejik gücü var bir örneği de arap baharıdır. tunusta ve mısırda batı ve abd yanlısı diktatörleri devirmek için ayaklanan halk hareketlerini libya ve suriyede tamamen kendi lehine çevirip kendisine karşı olan diktatörleri devirmek için kullandı. tunusta halk açlıktan kendini yaktı, mısırda milli gelir 50$ dı. liderler sefahat içindeydiler. halk açız diye ayaklandı. libyada neden ayaklandı? libyada milli gelir 15,000$ dı. işsizlik ve fakirlikte yoktu. sırf abd istedi diye ayaklandılar. kimse kaddafiye lüks içinde yaşıyor diyemez 40 yıldır çadırda yaşayan birisi ne kadar lüks düşkünü olabilirki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
amma attin insider....seninde ahmedinejad'tan farkli bir yanin yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000