20 Nisan 2022, Çarşamba 09:56:34

"100-150 sene önce iç hatlardan Mekke'ye gidiyordunuz!"

Bir televizyon programında gerçekleşen tartışma sırasında konuklardan birinin sarf ettiği sözler sosyal medyada gündem oldu. Konuğun "100-150 sene önce İstanbul Havalimanı'ndan iç hatlar terminalinden uçağa bindiğiniz zaman Mekke'ye gidiliyordu" sözleri programa damga vurdu.
  • Bu hükumet gelmeden önce gaz lambasıyla mı oturuyoduk mekkeye direk mi uçuyoduk yağ kuyruğu mu vardı ben iyice karıştım. Aa dur dur wright kardeşler ilk teker kesip mekkeye gitmişti doğru istanbul havalimanından kalkıp şimdi hatırladım
  • kabahat her programda zırvaları sıralayan bu gereksizde değil.onu kaale alıp kanallara çıkaranlara,tam bir soytarı
  • Nasıl dalgınlığına gelmiş? Hesapta bu pozisyonda olan birisinin (çaycı falan da değil...) böyle bir konuda dalgınlığı olabilir mi? Üstelik: 1) konu sivil havacılık, Türkiye'nin sivil havacılığı falan da hiç değil. 2) moderatör, bu ipe sapa gelmez lafların üzerine seni anında uyarıyor; sen kafandaki kayıtlı banktan okumaya devam ediyorsun! Yuh demek bile az, sana. Kimse bu adamı müdafa etmeye kalkışıp onun düzeyine düşmesin!
  • Bilmem kac tane mal yorum yapmis
  • İşte buna inanan milyonlar var. Halimiz bu
  • Yahu son 20 yıla kadar buzdolabı bile yoktu, ne iç hatları ne Mekkesi, tövbe tövbe...
  • Bu adam bu ülkede işi olan biri işsiz milyonlar evde otururken bu adam para kazanıyor
  • Ayn Ayn kurtuluş savaşında düşmanı denize döktükten sonra Pegasus la İstanbul Havalimanına geldiler
  • Şimdi bu Akit yazarı 150 yıl önce İstanbul Havalimanı İç Hatlarından Sırbistan'a,Mekke'ye uçulduğunu söyledi.Bir öğretim üyesi Nuh Peygamber gemiye binmeyen oğluyla cep telefonu ile konuştuğunu,400 metre dalgalara karşı demirden gemi yaptığını ve nükleer enerjiyle gittiğini söyledi.Bir Of'lu müftü ise Ufo'lar hakkında onlar gizli bir örgüttür dedi hatta derede abdest alırken uçan daire yanına inmiş kendisine selamün aleyküm demiş Of'lu müftüde aleyküm selam demiş sonra uçan daireye binmiş uzaylılar aniden kaybolmuşlar.Evet simdi bu şapşallara ve bunları dinleyen koyunlara biz diyoruzki Din kamusal alandan dışarıya.Bizim bu masallara karnımız tok.Laiklik neden uygulamaya geçmiş açık açık ortada ✈
  • Adamda sıkıntı yok, sokağa çıkın rastgele 10 kişiye bunu izletin, 7 tanesi adam doğru söylüyor diyecektir. Veri demokratik olarak onaylanmıştır. Dağılabiliriz.

Yeni Akit Ankara Temsilcisi ve yazarı Hacı Yakışıklı, 100-150 yıl önce İstanbul Havalimanı'nın iç hatlar terminalinden Mekke, Sırbistan ve Varna'ya gidildiğini söyledi.

TV100'de Gürkan Hacır'ın moderatörlüğünü üstlendiği "Taksim Meydanı" adlı programda sığınmacı konusu tartışılırken fikirlerini açıklayan  Hacı Yakışıklı, "Suriye, Irak gibi devlet yoktu 100 yıl önce; Şam vardı, Halep vardı, Musul vardı, Kerkük vardı. Bu beldelerin tamamı Türkiye devletinin İstanbul Havalimanı'ndan iç hatlar terminalinden uçağa bindiğiniz zaman Mekke'ye Sırbistan'a Varna'ya gidiliyordu" ifadelerini kullandı.

Yakışıklı'nın açıklamalarının ardından Gürkan Hacır şaşkınlığını gizleyemedi ve üç defa soruyu tekrarladı.

İşte o anlar:
 

"100-150 sene önce iç hatlardan Mekke'ye gidiyordunuz!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Kafam karıştı ~ 2 yıl önce
Bu hükumet gelmeden önce gaz lambasıyla mı oturuyoduk mekkeye direk mi uçuyoduk yağ kuyruğu mu vardı ben iyice karıştım. Aa dur dur wright kardeşler ilk teker kesip mekkeye gitmişti doğru istanbul havalimanından kalkıp şimdi hatırladım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hercai ~ 2 yıl önce
kabahat her programda zırvaları sıralayan bu gereksizde değil.onu kaale alıp kanallara çıkaranlara,tam bir soytarı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mafaky ~ 2 yıl önce
Nasıl dalgınlığına gelmiş? Hesapta bu pozisyonda olan birisinin (çaycı falan da değil...) böyle bir konuda dalgınlığı olabilir mi? Üstelik: 1) konu sivil havacılık, Türkiye'nin sivil havacılığı falan da hiç değil. 2) moderatör, bu ipe sapa gelmez lafların üzerine seni anında uyarıyor; sen kafandaki kayıtlı banktan okumaya devam ediyorsun! Yuh demek bile az, sana. Kimse bu adamı müdafa etmeye kalkışıp onun düzeyine düşmesin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 2 yıl önce
Bilmem kac tane mal yorum yapmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye ~ 2 yıl önce
İşte buna inanan milyonlar var. Halimiz bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BUZDOLABI ~ 2 yıl önce
Yahu son 20 yıla kadar buzdolabı bile yoktu, ne iç hatları ne Mekkesi, tövbe tövbe...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 2 yıl önce
Bu adam bu ülkede işi olan biri işsiz milyonlar evde otururken bu adam para kazanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacım ~ 2 yıl önce
Ayn Ayn kurtuluş savaşında düşmanı denize döktükten sonra Pegasus la İstanbul Havalimanına geldiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 2 yıl önce
Şimdi bu Akit yazarı 150 yıl önce İstanbul Havalimanı İç Hatlarından Sırbistan'a,Mekke'ye uçulduğunu söyledi.Bir öğretim üyesi Nuh Peygamber gemiye binmeyen oğluyla cep telefonu ile konuştuğunu,400 metre dalgalara karşı demirden gemi yaptığını ve nükleer enerjiyle gittiğini söyledi.Bir Of'lu müftü ise Ufo'lar hakkında onlar gizli bir örgüttür dedi hatta derede abdest alırken uçan daire yanına inmiş kendisine selamün aleyküm demiş Of'lu müftüde aleyküm selam demiş sonra uçan daireye binmiş uzaylılar aniden kaybolmuşlar.Evet simdi bu şapşallara ve bunları dinleyen koyunlara biz diyoruzki Din kamusal alandan dışarıya.Bizim bu masallara karnımız tok.Laiklik neden uygulamaya geçmiş açık açık ortada ✈

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam haklı! ~ 2 yıl önce
Adamda sıkıntı yok, sokağa çıkın rastgele 10 kişiye bunu izletin, 7 tanesi adam doğru söylüyor diyecektir. Veri demokratik olarak onaylanmıştır. Dağılabiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000