20 Haziran 2018, Çarşamba 08:06:59

10 bininci yolcu için tören düzenlendi

Belçika’dan Eskişehir’e gelen 10 bininci yolcusu için bir karşılama töreni düzenledi.
  • adam oyle bi poz vermiski, euro 6 olmusmudur bozdursam mi ?
  • Sayın yetkililer, yerli turist potansiyeli ve öğrenci yoğunluğu açısından zengin bu ilimize IST kalkışlı sefer istiyoruz. Kütahya’ya, Isparta’ya yapılan TK seferleri, Bayburt’a yapılan havaalanları ama Eskişehir gibi bir ile sefer yok. Neden böyle?
  • Bubkadar bizmete rağmen muhalefete oy vermeyi aklının ucundan bile geçiren, net söylüyorum, haindir
  • Havayolu halkın yolu...Daha güzellerini yapacağız,her yere yayacağız inşallah...Halkımız daha iyisine layıktır.Hizmet bizden takdir sizden...

Belçika’dan Eskişehir’e gelen 10 bininci yolcusu için bir karşılama töreni düzenledi.

Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Kampüsü içerisinde bulunan Hasan Polatkan Havaalanı’na dün öğle saatlerinde iniş yapan TUI havayollarına ait yolcu uçağı ile Eskişehir’e gelen 10 bininci yolcu Selim Kılıçalp’i, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı tarafından karanfil ile karşıladı. Tören sırasında uçaktan inen bütün yolculara da apronda çiçek verildi.

Eskişehir’e gelen 10 bininci bileti alan yolcu Selim Kılıçalp, karşılama töreni karşısında heyecanlandı. Uçaktan indiğinde çok şaşırdığını ifade eden gurbetçi Selim Kılıçalp, “Emirdağlıyım ben ve her sene geliyoruz. Yüzde 80 Eskişehir havaalanına iniyoruz. Antalya, Ankara, İstanbul’a inmiyoruz. Açıldığından beri buraya geliyoruz. Seferlerin biraz artmasını istiyoruz. Şu an kısıtlı yani bir de uçak fiyatları aldı başını gidiyorum. Ama seferler şehir için özellikle çok iyi yani. Bizim için makul fiyatları çok uygun ekonomik olarak. Bilmiyorum sürpriz oldu yani, indiğimizde şaşırdık. Ben uçaktan inince söylediler haberim yoktu” dedi.

Kılıçalp, “Buradan Türkiye Cumhuriyetine, Valimize, Anadolu Üniversitesi Rektörüne, bu imkanları sağlayan tüm Türkiye Cumhuriyeti yetkililerine sonsuz teşekkür ederim. Ben bir gurbetçiyim. 30 yıldır Belçika’dayım. Sayın Federal Milletvekilimiz Veli Yüksel’e de sonsuz teşekkür ederim. Hepinize teşekkür ederiz, bize bu imkanı sağladığınız için” şeklinde konuştu. 

10 bininci yolcu için tören düzenlendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

NecmiTech ~ 6 yıl önce
adam oyle bi poz vermiski, euro 6 olmusmudur bozdursam mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstanbul’dan Eskişehir’e sefer istiyoruz. ~ 6 yıl önce
Sayın yetkililer, yerli turist potansiyeli ve öğrenci yoğunluğu açısından zengin bu ilimize IST kalkışlı sefer istiyoruz. Kütahya’ya, Isparta’ya yapılan TK seferleri, Bayburt’a yapılan havaalanları ama Eskişehir gibi bir ile sefer yok. Neden böyle?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mikdat ~ 6 yıl önce
Çünkü çok yakın. Hızlı tren var, uçaklar bos gider. Uygun küçük uçak tipi hiçbir havayolunun filosunda yok maalesef (bölgesel havacılık teşvik edilmediği için, önem verilip filolara dahil edilmediği için, tip ayrılıp pilot ve technic bakım altyapısı kurulmadığı için yok. Yük olarak görüyorlar) . Bursa da aynı dertten muzdarip. Ama Eskişehir'in havaalanının şehrin icinde olması nedeni ile ulaşım açısından biraz daha avantajli
Hizmet ~ 6 yıl önce
Bubkadar bizmete rağmen muhalefete oy vermeyi aklının ucundan bile geçiren, net söylüyorum, haindir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 6 yıl önce
Ha bir de böyle kafasına eseni hain ilan eden tipler çıktı. E hadi kimler cennete, kimler cehenneme gidecek isim isim onları da söyle tam olsun.
Görengöz ~ 6 yıl önce
Havayolu halkın yolu...Daha güzellerini yapacağız,her yere yayacağız inşallah...Halkımız daha iyisine layıktır.Hizmet bizden takdir sizden...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TA ~ 6 yıl önce
Haklısın daha iyi torpillere inşallah

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000