03 Şubat 2011, Perşembe 08:20:37

10 binden fazla sefer iptal edildi

Amerika Birleşik Devletleri beyaz kabusa teslim oldu.
  • yaa bu insanlar hakikaten nankördür. ne zamandan beri ALLAHın rahmeti kabus oldu.bu kabus dediğiniz kar yağmur 1 yıl semtimize uğramasa felaket tellalları çınlamaya başlar,kar yağmur duasına çıkarız.kabus olan içinde binbir hikmet barındıran,insan oğlunun ayıp ve kusurlarını örten kar değil,,insanların ve yetkililerin ihmalleridir.
Ülkede hafta başından beri etkili olan kar fırtınaları yolları buz pistine çevirirken 10 binden fazla uçak seferi iptal edildi.

İlinois eyaletinde olağan üstü hal ilan edilirken Ulusal Havacılık Ajansı Chicago kentinde son 40 yılın en büyük kar fırtınasının yaşandığını açıkladı.

Fırtınanın, Amerikan nüfusunun üçte birini etkilediği belirtilirken soğuk havanın 3 bin kilometre karede etkili olduğu kaydedildi.

Yetkililer bu yaşananlara rağmen hava durmunun daha da kötüleşeceğini aşırı soğukların bir kaç gün daha devam ediceğini belirtiyor.

Bazı bölgelerde hissedilen sıcaklığın eksi kırk dereceği bulduğu tespit edilirken, Uzmanlar rüzgarla birleşen aşırı soğukların çok tehlikeli sonuçlar doğurabileceğinin altını çiziyor.

10 binden fazla sefer iptal edildi

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
yaa bu insanlar hakikaten nankördür. ne zamandan beri ALLAHın rahmeti kabus oldu.bu kabus dediğiniz kar yağmur 1 yıl semtimize uğramasa felaket tellalları çınlamaya başlar,kar yağmur duasına çıkarız.kabus olan içinde binbir hikmet barındıran,insan oğlunun ayıp ve kusurlarını örten kar değil,,insanların ve yetkililerin ihmalleridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000