08 Ocak 2011, Cumartesi 08:16:08

1 UÇAK YETMEDİ, 3 UÇAKLA GİDİYORLAR

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın 9-12 Ocak tarihlerinde yapacağı Kuveyt-Katar gezisine işadamları yoğun ilgi gösteriyor.
  • türk işadamları başbakanın paçasına yapıştı başbakanda sağolsun yanından eksik etmiyor inşallah dolu dolu anlaşmalar yaparlar
  • Bu tür bir amaçla ve bu çapta bir hedefle yola çıkın, İsterseniz tüm Türk filolarını havalandıralım... Tebrikler, bu şekilde büyümemiz gerekir.

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) organizasyonunda oluşturulacak dış ticaret heyetine her sektörden işadamı katılmak için başvuruda bulununca, Türk heyetine 1 uçak yetmedi.

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, geziye firmalardan gelen büyük talep doğrultusunda, Başbakanlık uçağı dışında 2 uçak kaldıracaklarını bildirdi. "Bu geziye büyük talep var. Daha önceki gezilere 1 uçak giderdik. Bu gezide sayı 413'e çıktığı için, toplam 3 uçakla gideceğiz" diyen Büyükekşi, heyetin içinde birçok sektörden firma yöneticilerinin bulunduğunu, Katar'da ilk 3 ayda 200 ihale yapılacağını ifade etti. 2010 ihracat rakamlarını da değerlendiren Büyükekşi, 1 milyar doların üzerinde ihracat yapan il sayısının 14'e yükseldiğini bildirdi.

1 UÇAK YETMEDİ, 3 UÇAKLA GİDİYORLAR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
türk işadamları başbakanın paçasına yapıştı başbakanda sağolsun yanından eksik etmiyor inşallah dolu dolu anlaşmalar yaparlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu tür bir amaçla ve bu çapta bir hedefle yola çıkın, İsterseniz tüm Türk filolarını havalandıralım... Tebrikler, bu şekilde büyümemiz gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000