19 Haziran 2009, Cuma 10:08:35

1. Samsun Gökler Sempozyumu başladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havacılık Kulübü, 19 Mayıs'ın 90. yıl anısına 1. Samsun Gökler Sempozyumu başladı.
  • Haberde sempozyumun geniş bir katılımcı kitlesiyle başladığı yazılıyor. Bakanlar gittikten sonra salon boşaldı. 20-30 kişilik bir dinleyici topluluğu, ki çoğu konuşma sırası bekleyen konusmacılardı, topluluğu salonda gören sempozyum organizatörleri birinci günün aksami ayaküstü sempozyumun üçüncü gününü iptal kararı aldı. Sadece konusmacilardan olusan bir katılımcı kalınca, basarılı sempozyum(???) iki günde bitirildi. Uzun lafin kısası tam bir Karadeniz usulü oldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kongre Kültür Merkezi'nde 19-21 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan sempozyuma konuklar ve konuşmacılar yavaş yavaş gelmeye başladı.

Sempozyumda; Deneysel Havacılık, Gençliği Amatör Havacılıkla Buluşturma, Deneysel Hava Aracı Yapımcılığında Otoriteler ve Katkıları Bir Vizyon Çalışması, Deneysel Uçak Yapımcılığında Lojistik İmkanlar, Deneysel Havacılığın Yaşamımıza olan Katma Değerler ve daha bir çok konu ele alınacak.

1. Samsun Gökler Sempozyumu başladı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Haberde sempozyumun geniş bir katılımcı kitlesiyle başladığı yazılıyor. Bakanlar gittikten sonra salon boşaldı. 20-30 kişilik bir dinleyici topluluğu, ki çoğu konuşma sırası bekleyen konusmacılardı, topluluğu salonda gören sempozyum organizatörleri birinci günün aksami ayaküstü sempozyumun üçüncü gününü iptal kararı aldı. Sadece konusmacilardan olusan bir katılımcı kalınca, basarılı sempozyum(???) iki günde bitirildi. Uzun lafin kısası tam bir Karadeniz usulü oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000