27 Temmuz 2013, Cumartesi 10:28:56

1 GÜNDE 180 BİN YOLCUYA HİZMET VERDİ

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Schiphol Havalimanı tarihinin en yoğun günlerinden birini yaşadı.
  • Butun bunlar Yukselen AHL'nin onunu kesmek icin, bunlar da Gezi'deki capulculara destek. Frankfurt, Heathrow cephesine bir de Schipol katildi. Obur gun Paris de katilirsa oyun meydana cikacak. o yuzden durmak yok yola devam. Sabiha gokcenin kuzeyine de 4. havalani yapilip bu cephe bozulmali. 4. kopru icin de ihaleye cikilmali ki dursun bu hayasizca akin........ DERMISIM

Avrupa'nın en büyük havalimanları arasında yer alan Amsterdam'daki Schiphol Havalimanı yılın en yoğun günlerinden birini yaşadı. Havalimanı 26 Temmuz (dün) günü 180 bin yolcuya hizmet verdi. Yoğunluğun hafta sonuna da sarkacağını belirten yetkililer, Schiphol'de üç gün içinde toplam 500 bin yolcuya hizmet verilmesinin planlandığını dile getirdi.

Havayolu şirketleriyle birlikte ek önlemler alan Schiphol Havalimanı yönetimi, aşırı yoğunluktan dolayı büyük bir sorun yaşanmadığını bildirdi. Gümrük kontrol ve güvenlik noktalarında hizmet veren personel sayısı artırılırken, uzun süre kuyruklarda beklemek zorunda kalan yolcular için de farklı etkinlikler düzenlendi. Dans ve müzik gösterilerinin gerçekleştirildiği havalimanında yolculara küçük hediyeler dağıtıldı.

Geçen sene 27 Temmuz'da en yoğun gününü yaşayan Schiphol'de 178 bin yolcu giriş-çıkış yapmıştı. Avrupa'nın 4'üncü büyük havalimanı konumundaki Schiphol'de geçen yıl 50 milyondan fazla yolcuya hizmet verildi.

1 GÜNDE 180 BİN YOLCUYA HİZMET VERDİ

Yorumlar

Ah Ah demistik ~ 11 yıl önce
Butun bunlar Yukselen AHL'nin onunu kesmek icin, bunlar da Gezi'deki capulculara destek. Frankfurt, Heathrow cephesine bir de Schipol katildi. Obur gun Paris de katilirsa oyun meydana cikacak. o yuzden durmak yok yola devam. Sabiha gokcenin kuzeyine de 4. havalani yapilip bu cephe bozulmali. 4. kopru icin de ihaleye cikilmali ki dursun bu hayasizca akin........ DERMISIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000