20 Ocak 2017, Cuma 17:04:59

TALPA'dan Hava İş'e 'protokol' tepkisi

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA), THY ve Hava İş Sendikası'nın imzaladığı zam protokolüne ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Açıklamad Hava İş Sendikası sert bir dille eleştirildi.
  • Merhaba 14 yıldır sektördeyim.Her ünitenin içinde her çeşit insan var.Şunu söyleyebilirim çoğunluk ekmeğinin peşinde.Babacan pilotlarimiz şeker gibi KM ları ve işini çok iyi yapan yer gorevlilerimiz var.Bırakın bu anlaşmazlığı hepimiz zincirin parçasıyız.Saygılar.
  • Talpa yönetimi İSTİFA
  • yillardir bir oyopark uzerinden personelin kanini emen TALPA HAVA ISIN YERINDE OLSAYDI BIR GUNDE HEPIMIZI SATARDI
  • Görüyorumki seviye yerlerde Sulandırmak isteyenlerin yazdıkları pişmiş kelle gibi sırıtıyor Her çalışan kendi işiyle ilgili bilgi birikimini hak ve adaletin korunması veya koruyacak kadar kalmamışsa yeniden inşası için kullansın ve ortak bir akıl ortak bir güç kavgasız bir gelecek için önerilerini paylaşsın Buraya yorum yazmakla iş bitmez yüzyüze gelin tanışın konuşun işte o zaman yeni başlar Cidden niyeti düzgün olanlara başarılar
  • Kabin haklı. Biz pilotlardan bir cacık olmaz .korkagiz yalakayiz hemen birbirimizi satariz bana dokunmayan yılan bin yaşasın deriz. Asjeriteden kalma Biat kültürü hakim.
  • Hepimiz havacılık camiasında çeşitli departmanlarda görev yapan insanlarız ( ben pilotum). Her depamanın kendine göre zorlukları var, her daparmanın yeri ve görevi ayrı. Yorumları okudukça inanamıyorum. Buradan birbirini aşağılayamaya çalışmak sizce ne kadar doğru. Haberle ilgili yorum yaparken diğerne yok şoför, yok garson vs demek başta diyen kişinin kalitesizliğini gösteriyor. Hepimiz en az lise mezunu insanlarız. Airport haber de gönderilen he yorumu yayınlamamalı. İyi uçuşlar.
  • Bir otopark sorununu çözemeyen Talpa sendikamıza utanmadan saldırıyor.
  • Arkadaslar cogu yorumu okudum,cok uzuldum,herkes birbiriyle agiz dalasina girmis,kokpit kabin birbirine dusmus,biz bu tepkileri aslinda baskalarina gostermeliyiz
  • Merhabalar, tgs alım yapacak mı?
  • birlik beraberlik pilot sendikası kurulma günüdür sayın yönetim talpa pilvak inanın en iyi çözüm bu saygılarımla..

Türk Hava Yolları (THY) ve Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava İş) arasında dün imzalanan protokol ile 10 binlerce personeli ilgilendiren zam konusunda anlaşma sağlanmıştı.

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) imzalanan protokol konusunda bir açıklama yaptı. Açıklamada Hava İş Sendikası'nın eleştirirken, protokolün tüm çalışanlara hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

İşte TALPA'nın açıklaması;

Değerli üyelerimiz,

Üyesi olduğumuz Hava İş Sendikasının yaşanan son gelişmelerde, başta pilotlar olmak üzere tüm uçucu ekiplerle ilgili oluşturmaya çalıştığı yanlış algı üzerinden hedef göstererek moral ve motivasyonlarını bozmak suretiyle UÇUŞ EMNİYETİ faktörünü gözardı eden ve kaygılarımızı dikkate almayan sendikacılık yaklaşımının farkında olarak, son yapılan protokolün THY’nin tüm çalışanlarına hayırlı olmasını diliyoruz.

Saygılarımızla,
Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA)

TALPA'dan Hava İş'e 'protokol' tepkisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (192)

Amir ~ 7 yıl önce
Merhaba 14 yıldır sektördeyim.Her ünitenin içinde her çeşit insan var.Şunu söyleyebilirim çoğunluk ekmeğinin peşinde.Babacan pilotlarimiz şeker gibi KM ları ve işini çok iyi yapan yer gorevlilerimiz var.Bırakın bu anlaşmazlığı hepimiz zincirin parçasıyız.Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 7 yıl önce
Talpa yönetimi İSTİFA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KABINNNN AMIRI ~ 7 yıl önce
yillardir bir oyopark uzerinden personelin kanini emen TALPA HAVA ISIN YERINDE OLSAYDI BIR GUNDE HEPIMIZI SATARDI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seviye ~ 7 yıl önce
Görüyorumki seviye yerlerde Sulandırmak isteyenlerin yazdıkları pişmiş kelle gibi sırıtıyor Her çalışan kendi işiyle ilgili bilgi birikimini hak ve adaletin korunması veya koruyacak kadar kalmamışsa yeniden inşası için kullansın ve ortak bir akıl ortak bir güç kavgasız bir gelecek için önerilerini paylaşsın Buraya yorum yazmakla iş bitmez yüzyüze gelin tanışın konuşun işte o zaman yeni başlar Cidden niyeti düzgün olanlara başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gambita ~ 7 yıl önce
Kabin haklı. Biz pilotlardan bir cacık olmaz .korkagiz yalakayiz hemen birbirimizi satariz bana dokunmayan yılan bin yaşasın deriz. Asjeriteden kalma Biat kültürü hakim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biraz kalite ~ 7 yıl önce
Hepimiz havacılık camiasında çeşitli departmanlarda görev yapan insanlarız ( ben pilotum). Her depamanın kendine göre zorlukları var, her daparmanın yeri ve görevi ayrı. Yorumları okudukça inanamıyorum. Buradan birbirini aşağılayamaya çalışmak sizce ne kadar doğru. Haberle ilgili yorum yaparken diğerne yok şoför, yok garson vs demek başta diyen kişinin kalitesizliğini gösteriyor. Hepimiz en az lise mezunu insanlarız. Airport haber de gönderilen he yorumu yayınlamamalı. İyi uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer ısletme ~ 7 yıl önce
Bir otopark sorununu çözemeyen Talpa sendikamıza utanmadan saldırıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utanmaz ~ 7 yıl önce
Sen utanmadan haklarımızı verirken,Talpa niye utansın..
Utanmaza ~ 7 yıl önce
Anlaşma yapılmasaydi binlerce arkadaşımız işsiz kalacaktı. Sizde sevinirdiniz . Sendikayi beğenmeyen yüreği yetiyorsa istifa eder.Sizi zorla tutan yokki. Talpa önce kendi başarısızlığını baksın.OTOPARK SORUNU BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM.
cpt kirk ~ 7 yıl önce
Arkadaslar cogu yorumu okudum,cok uzuldum,herkes birbiriyle agiz dalasina girmis,kokpit kabin birbirine dusmus,biz bu tepkileri aslinda baskalarina gostermeliyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 7 yıl önce
Merhabalar, tgs alım yapacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gel yavrum ~ 7 yıl önce
Ben actim bekliyorum gel bitanem
Adam cikaracak ~ 7 yıl önce
Fazlasi var adam çıkaracak. Onerebilecegin kisiler varsa mail at.
Gün ~ 7 yıl önce
birlik beraberlik pilot sendikası kurulma günüdür sayın yönetim talpa pilvak inanın en iyi çözüm bu saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahillllll ~ 7 yıl önce
Yetki belgesi icin 30bin üye gerekiyor. Taşımacılık is kolu ulke baraji %1.5 O da 30bin uye yapar. Nasil asacaksin bu baraji cahillllllllllllllllllllll cuheyla
Ltfn yapin ve düşün yakamizdan ~ 7 yıl önce
Kabinin verdigi mucadelenin 10da birini verseniz bunlar olmazdi. Korkaksiniz korkak. Grev zamani gördük vakfinizin aciklamasi ile en büyük darbeyi vurdunuz sendikaya. Simdi çıkmış sanki müthiş mucadeleciymis gibi ayri sendika kuracaklarmismismismis.... bi gidin ya. Kurunda düşün kabinin yakasindan. Biz savaşıyoruz siz de yancilik yapiyorsunuz. Yancilar.
Ülke baraji ~ 7 yıl önce
Iskolu ulke baraji %1.... taşımacılık is kolu sayisi 750bin. Buda 7500 uye ihtiyaci demek. 7500 de toparlarlar herhalde yetki belgesi için......
Aa ~ 7 yıl önce
7500 cok rahat toplanir. Artik bunu yapmanin zamani geldi. Tatlibal gi de cek sin.
cahillll'e ~ 7 yıl önce
sallamayın kardeşim kaç tane 30 bin üyeli yetki belgeli sendika var yarım yamalak okuduğunuz şeyleri parça parça birleştirerek 30 bin 10 bin sacma sapan üye sayıları...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000