07 Aralık 2013, Cumartesi 18:36:03

KAVGASIYLA GÜRÜLTÜSÜYLE İLK GÜN GERİDE KALDI!

7-8 Aralık 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Hava-İş Sendikası'nın 27. Olağan Genel Kurulu'nda ilk gün geride kaldı.
  • Sendikayı iyice siyasallaştıran, birçok işçinin dahi bişey anlayamadığı ideolojik grevlere giden.. Seçim dönemlerinde her yolu mübah gören (parayla delege ayartma, tehdit) atilay ayçin taraftarlarını da anlayabiliyorum tabi.. 24 yıldır sağlanmakta olan bu rant hiç bitmesin istiyorlar.
  • Yahu siz sendikacılar slogan atmaktan başka bir şey bilmez misiniz yada slogan ve pankart sendikacılığının dışına çıkamazmısınız. Hadi çıkamıyorsunuz biraz yaratıcı olun artık. Her slogan ve pankart yaşasınla başlıyor onurla bitiyor....
  • Çok pis tongaya mı geldiniz? Size yüz kere bin kere söylendi bu korkaklarla döneklerle yola çıkmayın bunlar dik duramaz korkar satar dedik her şeyi çok biliyorsunuz ya dinlemediniz. Tıpkı uçakta ekipteki zeka olarak sizden çoğu zaman daha ileri seviyede oşan insanları dinlemeyip küçük gördüğünüz gibi. Egonuzun altında ezildiniz koşa koşa oy verdiniz bahadırınıza ilk tehditte havlu attı adam. Bu zihniyet mi dik durup işçi hakkı savunacak? Aferin size kaptancıklar yaktınız binlerce işçinin geleceğini...!!
  • RANT pesinde yuzlerce insan :-)
  • ÇOK PİS TONGAYA GELDİK ,,, HAYIRLI OLSUN... GEÇMİŞ OLSUN...
  • tatlıbal'ın suratına laf eden arkadaş aycının suratını hiç görmedi heralde
  • bu işveren tanığından sendika başkanı olur mu, bir bakın suratına..
  • Şirket grevi kırıp yeni eleman almaya devam ediyor. Sen becerip de girmemediysen bunun suçlusu da mı Ayçin? Pes!!
  • Eee bunca sene sonra rant kapisi sona eriyor. Resmen bugün THY çalışanları hariç herkesi getirmişti Aycin. ..
  • Valla ben Ayçin Bey'in gitmesini, grevin bitip yeni alımların olması için dört gözle bekliyorum.

Hava-İş Sendikası'nın 27. Olağan Genel Kurulu'nda ilk gün geride kaldı.

Genel kurula sayılı saatler kala Gökkuşağı Hareketi'nin yarıştan çekildiğini açıklamasıyla nasıl bir gidişata sahne olacağı merak edilen Hava-İş Sendikası 27. Olağan Genel Kurulu, gergin başladı. Hava-İş Genel Başkanı Atilay Ayçin'in konuşması sırasında "Ceberrut AKP" sözleriyle bir anda genel kurul salonu karıştı. Reform Hareketi ile mevcut yönetimi destekleyenler arasında yumruk yumruğa kavga yaşandı.

Genel Kurul'da divan heyeti için Reform Hareketi'nin önerisi kabul gördü ve Türk-İş Sendikası 1. Bölge Temsilcisi Faruk Büyükocak divan heyeti başkanlığına seçildi. Böylece Atilay Ayçin, ilk darbeyi almış oldu.

- İBRA EDİLMEDİ! -
Hava-İş Sendikası 27. Olağan Genel Kurulu, öğle sonrası oturumunda faaliyet raporları okundu. Raporların okunması sırasında hesap tetkik raporları oy çokluğuyla ibra edilmeyince Ayçin, ikinci şoku yaşadı.

Yaşanan bu gelişme üzerine Hava-İş Genel Başkanı Atilay Ayçin, "Mali ve idari bütün konuları onayladınız. Şimdi ibra etmiyorum diyorsunuz. Dışarıdan telefonla sendika yönetmeye kalkıyorsunuz. Siz bu işi bilmeseniz de dışardan talimatla sizi yönetecekler" dedi.

- TARTIŞILAN İSİM LİSTEDE YOK! -
Ayrıca mevcut sendika yönetimi ile Reform Hareketi olmak üzere 2 liste divan heyetine verildi. Listeler, oy pusulalarının hazırlanması için ilçe seçim kuruluna gönderildi. Ancak listelerde bir sürpriz dikkatlerden kaçmadı. Reform Hareketi’nde Ulaştırma Bakanı’nın yeğeni olduğu gerekçesiyle eleştirilen Ömer Önder Haberdar’ın yönetim listesinde yer almadığı görüldü.

Reform Hareketi’nin başkan adayı ise Ali Kemal Tatlıbal olarak belirlendi.

Hava-İş Sendikası 27. Olağan Genel Kurulu’nda Atilay Ayçin hem Reform Hareketi’ne hem de Gökkuşağı Hareketi’ne yönelik ağır eleştiriler yöneltti. Ayçin’in bu tavrı “Genel kurul Atilay Ayçin’in gövde gösterisine dönüştü” yorumlarına neden oldu.

İŞTE İLK GÜNÜN SONUNDA GERİYE KALAN O KARELER

HAVA İŞ GENEL KURULUNDAN FOTOĞRAFLAR

KAVGASIYLA GÜRÜLTÜSÜYLE İLK GÜN GERİDE KALDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Sendikayı iyice siyasallaştıran, birçok işçinin dahi bişey anlayamadığı ideolojik grevlere giden.. Seçim dönemlerinde her yolu mübah gören (parayla delege ayartma, tehdit) atilay ayçin taraftarlarını da anlayabiliyorum tabi.. 24 yıldır sağlanmakta olan bu rant hiç bitmesin istiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komedi.. ~ 10 yıl önce
Yahu siz sendikacılar slogan atmaktan başka bir şey bilmez misiniz yada slogan ve pankart sendikacılığının dışına çıkamazmısınız. Hadi çıkamıyorsunuz biraz yaratıcı olun artık. Her slogan ve pankart yaşasınla başlıyor onurla bitiyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpit'e !! ~ 10 yıl önce
Çok pis tongaya mı geldiniz? Size yüz kere bin kere söylendi bu korkaklarla döneklerle yola çıkmayın bunlar dik duramaz korkar satar dedik her şeyi çok biliyorsunuz ya dinlemediniz. Tıpkı uçakta ekipteki zeka olarak sizden çoğu zaman daha ileri seviyede oşan insanları dinlemeyip küçük gördüğünüz gibi. Egonuzun altında ezildiniz koşa koşa oy verdiniz bahadırınıza ilk tehditte havlu attı adam. Bu zihniyet mi dik durup işçi hakkı savunacak? Aferin size kaptancıklar yaktınız binlerce işçinin geleceğini...!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyaway ~ 10 yıl önce
RANT pesinde yuzlerce insan :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpit ~ 10 yıl önce
ÇOK PİS TONGAYA GELDİK ,,, HAYIRLI OLSUN... GEÇMİŞ OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamil ~ 10 yıl önce
tatlıbal'ın suratına laf eden arkadaş aycının suratını hiç görmedi heralde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işveren tanığı ~ 10 yıl önce
bu işveren tanığından sendika başkanı olur mu, bir bakın suratına..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanıt ~ 10 yıl önce
yorumumdaki "surat" ifadesini geri alıyorum, işveren tanığı nı ne yapacağız... o yüzden suratından nur da akıyor desem bile, o üzerindeki işveren tanığı sendika başkanı adayı lekesini kaldırmayacaktır.
Alımlar'a ~ 10 yıl önce
Şirket grevi kırıp yeni eleman almaya devam ediyor. Sen becerip de girmemediysen bunun suçlusu da mı Ayçin? Pes!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Eee bunca sene sonra rant kapisi sona eriyor. Resmen bugün THY çalışanları hariç herkesi getirmişti Aycin. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alımlar ~ 10 yıl önce
Valla ben Ayçin Bey'in gitmesini, grevin bitip yeni alımların olması için dört gözle bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000