21 Ekim 2013, Pazartesi 20:27:06

İZMİR'DE AYÇİN KAYIP

İzmir'de yapılan Hava İş Sendikası delege seçimlerinde mevcut yönetim listesi kaybetti.
  • hatemi secime sokan oran dır izmir size yakışmadı emekliliyi gelmiş eğitim durumu belli suatın her dediğini yapan adamı seçtiniz yada seçmek zorunda bırakıldınız herkes hak ettiği şekilde yönetilir hatemin van daki akrabaları kime hizmet ediyor bir sorun atilayı sevmem ama yönetimin tek adamı olmayan mevcut sendikadır
  • BU DAHA BAŞLANGIÇ.HAVAİŞ BAŞKANI AYÇİN GİDECEK.YERİNE ADAM GİBİ ADAMLAR GELECEK.ONUN YALAKACILARIDA GİDECEK ÖZELLİKLE PENDİK ŞUBESİ YÖNETİMİ GİTMELİ.BAŞKAN SEZGİN EFENDİ VE YALAKA YARDIMCISI KADEM.SİZLER O İŞÇİLERİN İŞTEN ATILMALARIYLA BİR YERE GELDİNİZ.O TAKIM ELBİSENİN İÇİNE GİRMEKLE ADAMMI OLDUGUNUZ SANIYORSUNUZ.AYÇİN BAŞKAN BUNLARA GÖZ YUMDU.SABİHA GÖKÇEN DİRENİŞİ İŞÇİLERİN İŞTEN ATILMALARI FAKAT BU 2 ZATIN YENİ DÖNÜM NOKTASI OLDU.AMA ALLAH BÜYÜK ER GEÇ ADALAET YERİNİ BULACAK.O KADAR İŞÇİNİN HAKKINI ÇALDINIZ.İŞE GERİ DÖNÜŞ SAĞLANACAKTI AMA HEPSİ FİYASKO.HAVAİŞ YÖNETİMİ SENDİKALAŞMAYI BAŞLATTIĞI GİBİ DİRENİŞ GÖSTEREN İŞÇİLERİ BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜ.BUMU SİZİN İŞÇİYİ KORUMA YÖNTEMİNİZ.YASİN TORUNU İÇERİYE ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İÇİN SOKTUNUZ VE BAŞARDINIZ.AFERİN SİZE AFERİN.THY ÇALIŞANLARIN KAÇI EYLEMLERE KATILIYOR. 305 KİŞİYİ YAKTINIZ BİDAHA EYLEMLERE KATILIM OLURMU HİÇ.AYÇİN SÜREKLİ ORADA BURADA HÜKÜMET ALEYHİNDE BAĞIRACAĞINA ÖNCE KENDİ İÇİNDEKİ KURUMUNA BAKSIN.ORASI SİYASET YERİ DEĞİL.
  • Muhalefet birleşiyor.Sendika baronlarının sonu yaklaşıyor.
  • cemaatin birlik vakfı başkanı,bakan yeğeni reform hareketi.bir diğeri sürekli 15 mayıstan itibaren grevde olduğunu söyleyen ama diğer grevciler evrak için bile genel md. giremezken gece gündüz gm ye giren,broşürlerinin thy matbaasında bastırıldığı söylenen ali gülçiçekli emek meclisi ve ne tarafa yanaşacağını şaşıran bahadır beyli gökkuşağı.kazanırlarsa görürsünüz hayırlı sarı sapsarı sendikayı.
  • İZMİR ŞUBE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE SENDİKA BARONLARINA,SENDİKA AĞALARINA GEREKeN GÜZEL CEVABI VEREN İZMİRLİ PERSONEL ARADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM.HATEM BAŞKAN YOLUN AÇIK OLSUN.
  • Biz sandığa yazdık. Sende yaz... sonra da airporthaber e yaz.
  • Taksici geldi olmadı,dogalgazcı oy kullandı olmadı,Atilay ağa daha kimlere oy kullandıracaksın.Korkunun ecele faydası yoktur.Sendikamızın şerefini yerle bir ettin.Bırak artık o koltuguda gençler yönetsiz.
  • Gelen pideler ilk başta Aycin taraftarına dagıtıldı. Ben sizin uyeniz degil miyim.
  • Tek işi; "sabahtan akşama kadar manipülasyon yaparak milletin kafasını krıştırıp,buradan 3-5 rant sağlamak umudu " olan REFORM HAREKETİ, Bakalım uçuş işletmede İŞÇİ BİRLİĞİ kazandığı zaman burdan nasıl nemalanmaya kalkacaksınız... Artık "GÖKKUŞAĞI YOK" İŞÇİ BİRLİĞİ VAR. Buraya oturup 20 tane yorum yazarak üstünlük sağlanmıyor.OYLAR SANDIKTA SAYILIYOR,airport haberleri yorumlarında değil. Siz varın buraya yazmaya devam edin. Biz de İŞÇİ BİRLİĞİ'ni sandığa yazacağız.
  • Gelince deveyi hamuduyla yutacagiz. Gunesli gunler bizi bekliyor. Cemaatimizin önderi baskanimizla yuruyecegimiz bu yolda hamdimizin izin verdigi kadar haklariniza sahip cikacagiz.

Aralık ayındaki Hava İş Sendikası genel kurulu öncesinde bugün İzmir'de delege seçimi yapıldı. Divan başkanlığını Atilay Ayçin'in yaptığı seçimlerde iki liste yarıştı.

Seçim sonucunda her iki liste 57'şer oy alınca sonucu kura çekilişi belirledi.

Kura çekiminde mevcut yönetimin adayı kaybedince diğer liste 2 delege çıkardı.

Seçilen delegelerin hangi grubun destekçisi olduğu konusunda belirsizlik devam ederken Gökkuşağı Hareketi'nin seçimden bir gün önce üyelere mesaj göndererek seçimi kazanan aday için destek istediği kaydedildi.

Airporthaber.com

İZMİR'DE AYÇİN KAYIP

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

suat oran buran ~ 10 yıl önce
hatemi secime sokan oran dır izmir size yakışmadı emekliliyi gelmiş eğitim durumu belli suatın her dediğini yapan adamı seçtiniz yada seçmek zorunda bırakıldınız herkes hak ettiği şekilde yönetilir hatemin van daki akrabaları kime hizmet ediyor bir sorun atilayı sevmem ama yönetimin tek adamı olmayan mevcut sendikadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karakter Lazım ~ 10 yıl önce
İnsanları nereden karalasak dıe dusunecegıne, kendı karakteerınızı duzeltmekle ugrasın lütfen... Ayçin ve yandaslarının neler yaptıgı ve yapamadıgı ortada...
eğitim ~ 10 yıl önce
Gidenlerinde eğitim durumu belli be; zorla olmadı o seçim, güzel de oldu demek ki istenmiyorsunuz gidin kardeşim zorla mı kalacaksınız.. sendika size miras mı kaldı 20 yıldan fazla durulurmu sonra adama emekliliği gelmiş diyorlar Ayçinin gelmedi mi?
HAVA İŞ MAĞDURU ~ 10 yıl önce
BU DAHA BAŞLANGIÇ.HAVAİŞ BAŞKANI AYÇİN GİDECEK.YERİNE ADAM GİBİ ADAMLAR GELECEK.ONUN YALAKACILARIDA GİDECEK ÖZELLİKLE PENDİK ŞUBESİ YÖNETİMİ GİTMELİ.BAŞKAN SEZGİN EFENDİ VE YALAKA YARDIMCISI KADEM.SİZLER O İŞÇİLERİN İŞTEN ATILMALARIYLA BİR YERE GELDİNİZ.O TAKIM ELBİSENİN İÇİNE GİRMEKLE ADAMMI OLDUGUNUZ SANIYORSUNUZ.AYÇİN BAŞKAN BUNLARA GÖZ YUMDU.SABİHA GÖKÇEN DİRENİŞİ İŞÇİLERİN İŞTEN ATILMALARI FAKAT BU 2 ZATIN YENİ DÖNÜM NOKTASI OLDU.AMA ALLAH BÜYÜK ER GEÇ ADALAET YERİNİ BULACAK.O KADAR İŞÇİNİN HAKKINI ÇALDINIZ.İŞE GERİ DÖNÜŞ SAĞLANACAKTI AMA HEPSİ FİYASKO.HAVAİŞ YÖNETİMİ SENDİKALAŞMAYI BAŞLATTIĞI GİBİ DİRENİŞ GÖSTEREN İŞÇİLERİ BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜ.BUMU SİZİN İŞÇİYİ KORUMA YÖNTEMİNİZ.YASİN TORUNU İÇERİYE ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İÇİN SOKTUNUZ VE BAŞARDINIZ.AFERİN SİZE AFERİN.THY ÇALIŞANLARIN KAÇI EYLEMLERE KATILIYOR. 305 KİŞİYİ YAKTINIZ BİDAHA EYLEMLERE KATILIM OLURMU HİÇ.AYÇİN SÜREKLİ ORADA BURADA HÜKÜMET ALEYHİNDE BAĞIRACAĞINA ÖNCE KENDİ İÇİNDEKİ KURUMUNA BAKSIN.ORASI SİYASET YERİ DEĞİL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KADEM ~ 10 yıl önce
İSMİM KADEM HAVA İŞ SENDİKASINDA ÇAYCI VE ÇORBACI OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM İŞİM GEREĞİ GELİR GİDERİM KİMSEYE YALAKALIK YAPMAYA İHTİYACIM OLDUĞUNU DA DÜŞÜNMÜYORUM VE GEREK DE YOK SONUÇTA İŞÇİYİM YANLIZ ŞUNA TAKILDIM KLAVYE KOMANDOSU ARKADAŞIM SEZGİN DEN SONRA ŞUBEDE BİRİSİ DAHA VARDI KARARLARI VERMESİNDE BAŞKANA YARDIM EDEN SEN OLMASAN BİZ NE YAPARIZ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN DİYEN GELDİĞİNDE GELİP GİTTİĞİNDE KAÇAN HAYIR ONUNDA İSMİNİ YAZSAN BİRAN KENDİMDEN ŞÜPHE EDECEKTİM ACABA YALAKA MIYIM DİYE AMA GÖRÜYORUM Kİ SENİN NİYETİN GAYET AÇIK İSİM ZİKREDEREK İNSANLARIN HAKKINDA GIYBET YAPMA VE KENDİNİ DAHA FAZLA KÜÇÜLTME
Selçuk ~ 10 yıl önce
Muhalefet birleşiyor.Sendika baronlarının sonu yaklaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 10 yıl önce
selçukcuğum muhalefet ve genel müdürlük demek istedin herhande
reform isteyenler ~ 10 yıl önce
cemaatin birlik vakfı başkanı,bakan yeğeni reform hareketi.bir diğeri sürekli 15 mayıstan itibaren grevde olduğunu söyleyen ama diğer grevciler evrak için bile genel md. giremezken gece gündüz gm ye giren,broşürlerinin thy matbaasında bastırıldığı söylenen ali gülçiçekli emek meclisi ve ne tarafa yanaşacağını şaşıran bahadır beyli gökkuşağı.kazanırlarsa görürsünüz hayırlı sarı sapsarı sendikayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 10 yıl önce
İZMİR ŞUBE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE SENDİKA BARONLARINA,SENDİKA AĞALARINA GEREKeN GÜZEL CEVABI VEREN İZMİRLİ PERSONEL ARADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM.HATEM BAŞKAN YOLUN AÇIK OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yer işletme ~ 10 yıl önce
izmir personeli kimseye cevap vermemiştir. odalara çekilip hepinizi buradan süreriz diyen müdürler sayesinde ancak eşit oy çıkarabilmişlerdir sevgili km ...
SANDIK ~ 10 yıl önce
Biz sandığa yazdık. Sende yaz... sonra da airporthaber e yaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rmz ~ 10 yıl önce
Taksici geldi olmadı,dogalgazcı oy kullandı olmadı,Atilay ağa daha kimlere oy kullandıracaksın.Korkunun ecele faydası yoktur.Sendikamızın şerefini yerle bir ettin.Bırak artık o koltuguda gençler yönetsiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ikram ~ 10 yıl önce
Gelen pideler ilk başta Aycin taraftarına dagıtıldı. Ben sizin uyeniz degil miyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
para yokkkkkk ~ 10 yıl önce
Paraları bitmiş olabilirmi?aidatları yükseltelimde aç kalmasın zavallılar.
ZzzzzzzzzzzzzzZz ~ 10 yıl önce
Tek işi; "sabahtan akşama kadar manipülasyon yaparak milletin kafasını krıştırıp,buradan 3-5 rant sağlamak umudu " olan REFORM HAREKETİ, Bakalım uçuş işletmede İŞÇİ BİRLİĞİ kazandığı zaman burdan nasıl nemalanmaya kalkacaksınız... Artık "GÖKKUŞAĞI YOK" İŞÇİ BİRLİĞİ VAR. Buraya oturup 20 tane yorum yazarak üstünlük sağlanmıyor.OYLAR SANDIKTA SAYILIYOR,airport haberleri yorumlarında değil. Siz varın buraya yazmaya devam edin. Biz de İŞÇİ BİRLİĞİ'ni sandığa yazacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reform hareketi ~ 10 yıl önce
Gelince deveyi hamuduyla yutacagiz. Gunesli gunler bizi bekliyor. Cemaatimizin önderi baskanimizla yuruyecegimiz bu yolda hamdimizin izin verdigi kadar haklariniza sahip cikacagiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AGAYA SELAM! ~ 10 yıl önce
YAHU BU KADAR UCUZ OLUNMAZ Kİ... REFORM HAREKETİ ADIYLA REFORM HAREKETİNİ KARALAMAK İÇİN KİRALIK KALEMŞÖRLERİNİ İTİNA İLE BESLEYEN VE SÜREKLİ ÇATIŞMADAN BESLENEN BİR SENDİKAL GURUH... GEÇEN 24 YILA BAKIYORUMDA YAZIKLAR OLSUN, BUMUDUR YANİ YETMEDİMİ BU İŞÇİNİN ÇEKTİĞİ SİZDEN, DAHA NE KADAR MAĞDUR EDEBİLİRSİNİZ Kİ VE GÖRMEZMİSİNİZ KAÇ KİŞİYLE GREVDE OLDUĞUNUZU, BU GÜVENSİZLİK YETMEZ Mİ; EN AZINDAN ONURLUCA ÇEKİP GİTMEK İÇİN!!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000