31 Mayıs 2010, Pazartesi 16:10:10

HAVA-İŞ'TEN SALDIRILARA KINAMA GELDİ

Hava-İş sendikası İsrail devlet terörü ve İskenderun Deniz İkmal Komutanlığ'na yapılan saldırıları kınayarak aşağıdaki açıklamayı yaptı.
  • askerlerimize karşı terörü de kınamışlar http://www.havais.org.tr/?islem=haber&haber=254
  • hava iş niçin iskenderun daki 6 şehiti hatırlamamış atilay ağanın işine gelmemiştir devir islamcılık devri oynayın ortalık boş
  • YAŞANAN KATLİAMLARI GÖRMEZDEN GELEREK SONUNU HAZIRLAYANLARA BİZDE ZARAR VERELİM.NASIL MI? HAVALİMANI AMİRİNDEN RİCAM israilden GELEN İNSAN HAYVAN MAL MÜLK NE VARSA EN İNCE NOKTASINA KADAR KÖPEKLERE ARATSIN.HİÇ OLMAZSA BUNU YAPALIM.DÜNYADA SADECE KENDİLERİNİ İNSAN DİĞERLERİNİ KÖLE GÖREN BU YAMYAMLARA AZ BİLE.AMA PEYGAMBERİMİZİN HADİSİNDE OLDUĞU GİBİ DAĞ,TAŞ HAYKIRACAK GEL ARKAMDA YAHUDİ SAKLANDI GEBERT ONU DİYE.AZ KALDI

İŞTE TÜRKİYE SİVİL HAVACILIK SENDİKASI TARAFINDAN YAPILAN O AÇIKLAMA:

Terör, Ortadoğu Halklarına kan ve gözyaşından başka bir şey veremez...

Hava-iş Genel Merkez Yönetim Kurulu olarak, İskenderun Deniz İkmal Destek Komutanlığına ve Filistin halkına yardım götüren filoya yapılan terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz.

6 silahlı kuvvetler mensubumuzun vefatı, 9’un yaralanmasını derin bir üzüntü ile karşılıyor ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Toplumumuzu kutuplaşmalara yöneltici teröre karşı, emek ve demokrasi güçlerinin bir arada yaşam talebi tek gerçek çözüm olarak terörün karşısına çıkarılmalıdır.

Diğer yandan Emperyalizm ve Siyonizm’e karşı Ortadoğu’nun en önemli gücü olan Filistin halkına insani yardım götüren filoya İsrail karasularına 70 mil açıkta yapılan saldırıda, gelen ilk bilgilere göre 9’u Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı 19 kişi ölmüş, 30 kişi yaralanmıştır. Bu saldırı, İsrail devlet terörünün uluslararası alana da sirayet ettiğinin yeni bir örneğidir.

İsrail tarafından ambargo uygulanan Gazze Halkı’na insani yardım götürmek üzere 50 ülkeden yola çıkan gönüllülerden oluşan “Filistin’e Özgürlük Filosu”nun uluslararası bütün anlaşmalara rağmen İsrail saldırısına uğramasını kınıyoruz. Kaybettiğimiz tüm insanlarımız için başsağlığı diliyoruz.

ABD emperyalizmin Ortadoğu’ya yıllardır dayattığı savaş ve yıkım politikalarının en önemli ileri karakolu olan İsrail’in tüm hükümetlerinin ortak politikası da savaş ve yıkım oldu.

BOP (Büyük Ortadoğu Planları) ile Ortadoğu ve Orta Asya enerji ve petrol zenginliklerini kontrol altına alma girişimleri en büyük emperyalist saldırıdır. Bu saldırının da müttefiki yine İsrail Hükümetleri olmuştur. Irak’ta milyonlarca sivil bu nedenle hayatını kaybetmiş, bir ülke en acımasız savaş silahları ile tümden tahrip edilmiştir.

Bu yönden Ortadoğu’da savaşın yaygınlaşması tüm ülke hakları için bir yıkım olacaktır. Ülkemizin bu savaş politikasının bir parçası olmaması için tüm emek güçlerinin emperyalizme karşı Ortadoğu halklarının kardeşçe bir arada barış içinde yaşaması politikalarını savunması gerekmektedir.

İsrail’in bu saldırısına karşı mutlaka demokratik ve siyasi yollardan tepki verilmeli bu kapsamda ilk planda;

İsrail'in Türkiye'deki diplomatik misyonunun derhal sınır dışı edilmesi

Bu ülke ile yapılmış tüm askeri anlaşmaların derhal iptal edilmesi

Bu ülke ile yapılmış gizli anlaşmaların iptal edilerek, kamuoyuna açıklanması sağlanmalıdır.

HAVA-İŞ YÖNETİMİ

HAVA-İŞ'TEN SALDIRILARA KINAMA GELDİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
askerlerimize karşı terörü de kınamışlar http://www.havais.org.tr/?islem=haber&haber=254

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hava iş niçin iskenderun daki 6 şehiti hatırlamamış atilay ağanın işine gelmemiştir devir islamcılık devri oynayın ortalık boş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YAŞANAN KATLİAMLARI GÖRMEZDEN GELEREK SONUNU HAZIRLAYANLARA BİZDE ZARAR VERELİM.NASIL MI? HAVALİMANI AMİRİNDEN RİCAM israilden GELEN İNSAN HAYVAN MAL MÜLK NE VARSA EN İNCE NOKTASINA KADAR KÖPEKLERE ARATSIN.HİÇ OLMAZSA BUNU YAPALIM.DÜNYADA SADECE KENDİLERİNİ İNSAN DİĞERLERİNİ KÖLE GÖREN BU YAMYAMLARA AZ BİLE.AMA PEYGAMBERİMİZİN HADİSİNDE OLDUĞU GİBİ DAĞ,TAŞ HAYKIRACAK GEL ARKAMDA YAHUDİ SAKLANDI GEBERT ONU DİYE.AZ KALDI

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000