08 Aralık 2013, Pazar 20:33:10

HAVA-İŞ’TE ZAFER GÜÇ BİRLİĞİ’NİN OLDU

Hava İş Sendikası Genel Kurulu, bugün gerçekleştirilen seçimle sona erdi. Zafer, 24 yıldır başkanlık yapan Atilay Ayçin’i deviren Ali Kemal Tatlıbal liderliğindeki Güç Birliği’nin oldu.
  • Hava-iş'le greve çıktı, grevi kırıp işe döndü, Gökkuşağından delege adayı oldu yetmedi Reformdan başkan yardımcısı oldu :) Helal olsun işini biliyor...
  • Yeni başkanımız çok karizmatik. Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar. Umarım kendisini hiç bozmaz ve haklarımızı korur. Havaiş fb sayfasında beddua edenlere soyluyorum: yeni bir sayfa açın kendinize oradan devam edin. Sizi kimse tınlamıyor hala anlayamadınız. Kustuğunuz nefretin içinde boğuldunuz ama yetmedi hala başkalarını suçluyosunuz.
  • Daha koltuga bile oturmamis hicbir icraati olmayan baskana edilmedik hakaret yok! Bu nasil bir anlayis, heke bir durun zaman gecsin icraatini gorun sonra konusun! 24 yillik belirsizlige susun daha yeni secim kazanmisa vurun! Adaletiniz batsin!
  • insan bir kravat takar...günün anlam ve önemine binaen.
  • Yolun açık olsun Ali Kemal Başkan
  • bu karelerde yer alsaydık kahrımdan ölürdüm herhal.
  • fotoğrafa bakışa göre en sol baştaki kimdir.
  • Genel mudurlugun Cem abisine, sirf Atilay gitsin diye isveren destekli sozum ona sendikacilari desteklemek hic de yakismadi...Ey Ali Gulcicek ey Cem abi,bugune kadar ki durusunuz,gorusleriniz,laflariniz,tavirlariniz maalesef fos cikti...Daha dune kadar kizdiginiz isveren gudumlu reform hareketini ne oldu da son dakikada desteklediniz? Size ne vaat ettiler veya sizi tehdit mi ettiler? Bu ihanetinizin sebebi nedir? Bunu nasil aciklayacaksiniz? Aycin kotuydu kabul ama boyle bir yapidaki yonetimi nasil desteklersiniz? Bahadir Altan'a kiziyordunuz simdi sizin ondan ne farkiniz oldu? Yarin bu isverenci sendikacilar,iscilerin canlarinin yanmasina,haklarinin yenmesine goz yumduklarinda vicdanen rahat olacak misiniz?
  • resimde on sirada poz veren bayan ,kotil'in akrabasi ve ailesi de kotil'in muhasebecisidir ve o sayede thy'na girip sendikadaki yeni yonetimde gorev almistir !!! reform hareketinin isveren gudumlu olmadigini soyleyenlere duyurulur !!!
  • Bir biyik gider,bir biyik gelir..

29 Mayıs 2012'deki eylem sonucu 305 personelin işten çıkarılması ve 15 Mayıs'ta başlayan ve hala devam eden grevle daha da anlamlı hale gelen Hava İş Sendikası Genel Kurulu, bugün gerçekleştirilen seçimle sona erdi.

Dün Genel kurula sayılı saatler kala Gökkuşağı Hareketi'nin yarıştan çekildiğini açıklamasıyla nasıl bir gidişata sahne olacağı merak edilen Hava-İş Sendikası 27. Olağan Genel Kurulu, oldukça gergin başlamıştı. Hava-İş Genel Başkanı Atilay Ayçin'in konuşması sırasında zaman zaman zor anlar yaşanmış, muhalifler arasında gerginlikler görülmüştü.
Dün Topkapı Holiday Inn Otel'de başlayan Genel Kurul'daki gerginlik bugün yerini sakinliğe bıraktı.

Bu sabah saat 09:00'da başlayan oy verme işlemi akşam 17:00'ye kadar sürdü. 211 delegenin oy kullandığı sandıktan 208 geçerli oy çıktı. Muhalif Güç Birliği adına 133 oy alan Ali Kemal Tatlıbal yeni başkan olurken, 24 yıldır Hava İş Sendikası Genel Başkanlığı'nı yürüten Atilay Ayçin ise 73 oyda kaldı.

Bu sonuçların ardından Hava İş Sendikası'nın yeni başkanı olan Ali Kemal Tatlıbal'ı sarılarak kutlayan Atilay Ayçin, daha sonra salondan ayrıldı.

“ATİLAY AYÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞERDİR”

24 yıldır Hava İş Yönetiminde bulunan Atilay Ayçin'i sandıkta deviren Muhalif Güç Birliği ve Hava İş Sendikası yeni Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, kesin sonuçların ardından bir konuşma yaptı.

Hava-İş Sendikası Genel Başkanlığı’na seçilen Tatlıbal, 'Emeği geçen herkese teşekkür ederim, hepsi benden daha çok çalıştı. Atilay Bey'e de çok teşekkür ederim, kendisi önemli bir değerdir. Mutlaka onun tecrübelerinden faydalanacağız. Biz 133 delegenin değil 300 delegenin de yönetimiyiz. Buradan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma sesleniyorum, eğer yanlış yaptığımda beni uyarmaz ve o yanlıştan döndürmezseniz haksızlığı hak ediyorsunuz demektir. Bu arkadaşlarımız sizlere hizmet etmek için burada olacaklar. Sendika sizin kapısını çalıp gireceğiniz bir yer. Bizler de sizin hizmetkarınız olacağız' dedi.

HAVA-İŞ'TE KAZANAN GÜÇ BİRLİĞİ OLDU

HAVA-İŞ’TE ZAFER GÜÇ BİRLİĞİ’NİN OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Jet adam Kallenci ~ 10 yıl önce
Hava-iş'le greve çıktı, grevi kırıp işe döndü, Gökkuşağından delege adayı oldu yetmedi Reformdan başkan yardımcısı oldu :) Helal olsun işini biliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
New era ~ 10 yıl önce
Yeni başkanımız çok karizmatik. Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar. Umarım kendisini hiç bozmaz ve haklarımızı korur. Havaiş fb sayfasında beddua edenlere soyluyorum: yeni bir sayfa açın kendinize oradan devam edin. Sizi kimse tınlamıyor hala anlayamadınız. Kustuğunuz nefretin içinde boğuldunuz ama yetmedi hala başkalarını suçluyosunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 10 yıl önce
Çok karizmatikse kızın varsa ona varsın :) hayret bişi ya
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Daha koltuga bile oturmamis hicbir icraati olmayan baskana edilmedik hakaret yok! Bu nasil bir anlayis, heke bir durun zaman gecsin icraatini gorun sonra konusun! 24 yillik belirsizlige susun daha yeni secim kazanmisa vurun! Adaletiniz batsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
icraatını gördük ~ 10 yıl önce
geri dönmeleri için uğraşçaz dediği 305 aleyhine mahkemede tanıklık yaparken,greve çıkmayın kovarlar derken gördük icraatlarını ali kemal beyin.
karar ifadesi ~ 10 yıl önce
“Dava Tanığı: Ali Kemal Tatlıbal, THY'de Personel Başkanlığı'nda süre takip şefi olarak 3 yıldan beri çalıştığını, davacıyı tanımadığını, kendisinin personel başkanlığı tarafından grev durumunu gözlemlemek ve kararsız kalmış uçucu ekibe uçmaları telkininde bulunmak üzere görevlendirildiğini, kararsız kalmış personele greve katılmaları durumunda işsiz kalacaklarını bildirdiğini....”
başkan ~ 10 yıl önce
insan bir kravat takar...günün anlam ve önemine binaen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hariçten Gazelci ~ 10 yıl önce
Kravat mı? Ne kravatı? Siz de uçakta uyuyanlardansınız anlaşılan...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yolun açık olsun Ali Kemal Başkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kedi ~ 10 yıl önce
bu karelerde yer alsaydık kahrımdan ölürdüm herhal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilgi. ~ 10 yıl önce
fotoğrafa bakışa göre en sol baştaki kimdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ihanet... ~ 10 yıl önce
Genel mudurlugun Cem abisine, sirf Atilay gitsin diye isveren destekli sozum ona sendikacilari desteklemek hic de yakismadi...Ey Ali Gulcicek ey Cem abi,bugune kadar ki durusunuz,gorusleriniz,laflariniz,tavirlariniz maalesef fos cikti...Daha dune kadar kizdiginiz isveren gudumlu reform hareketini ne oldu da son dakikada desteklediniz? Size ne vaat ettiler veya sizi tehdit mi ettiler? Bu ihanetinizin sebebi nedir? Bunu nasil aciklayacaksiniz? Aycin kotuydu kabul ama boyle bir yapidaki yonetimi nasil desteklersiniz? Bahadir Altan'a kiziyordunuz simdi sizin ondan ne farkiniz oldu? Yarin bu isverenci sendikacilar,iscilerin canlarinin yanmasina,haklarinin yenmesine goz yumduklarinda vicdanen rahat olacak misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nesevimli ~ 10 yıl önce
Gülçiçek EMEKÇİLERİN karşısına nasıl çıkacak acaba?
isveren sendikasi ~ 10 yıl önce
resimde on sirada poz veren bayan ,kotil'in akrabasi ve ailesi de kotil'in muhasebecisidir ve o sayede thy'na girip sendikadaki yeni yonetimde gorev almistir !!! reform hareketinin isveren gudumlu olmadigini soyleyenlere duyurulur !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış bilgi ~ 10 yıl önce
Bura da kime el etsan birinin bir şeyi zaten; kendisi bozuk para bile olamayanlar; atilla aycin gibi gıcırdarlar.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bir biyik gider,bir biyik gelir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bıyık ~ 10 yıl önce
ne çektiysek bu bıyıklılardan çektik be!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000