19 Şubat 2014, Çarşamba 08:40:22

HAVA İŞ'TEN YENİ ANLAŞMA

Hava İş Sendikası, İngilizce seviyelerini tespit etmek amacıyla İstanbul Üniversitesi ve English Zenith işbirliği ile bir anlaşma yaptı.
  • Versant dil tazminatında kabul görmez.YDS ve Toefl harici kabul görülen kalmadı.
  • yeni sendika hizmet etmeyemi gelmiş? duy da inanma. ondan mı çalışanın tüm soruları havada kalıyor? bunlarla uğraşacağına otel nöbeti ev nöbeti ,24 saat tebliğ kurallarını delmeler , grevciyi hangi hakla ücretsiz izinde göstermeler gibi günlük iş düzenimizi direk etkileyen konularla ilgilensinler, ama nerde?? komik yorumlar, dış kapının dış mandallarından!
  • Bu tarz Simavi yapan yerler bir hayli fazla fakat her sinav yapan yerin yetkisi ve yetki belgesi dogrumu buna iyi dikkat etmek gerekir arkadaşlar bu tarz yerlere gidince sinav yapma yetkisi varmi ve dogrumu diye iyicene arastirsinlar yoksa zamanlarına ve paralarina yazik olur.Birde sinav yapan yerler ne kadar doğru mu isi yaparlarken iyi bakmak lazim yoksa bu sinavlarda toeic gibi kalkabilir bu önemlidir yoksa kas yapalim derken göz cikarmiyalim
  • Bu dil tazminatının veriliş şekli gerçekten haksızlık. YDS'den 74 puan alan bilmiyor, 75 alan ise bilen kabul edilmiyor. Bir sürü insan Upper -intermadiate seviyesinde olmasına rağmen istenilen puanı az farkla tututuramıyor. Ev, çoluk çocuk derken kim ne kadar vakit ayırıp çalışabiliyor ki? En azından bu tazminat kademeli verilsin. Tazminat verilmiyor diye yabancı dil kullanmayalım mı biz de? Yurtdışına anlaşma veya toplantı yapmaya gidip tazminat almayanlar var. Onlar damı bilmiyor?! 65 puan alan da yarısını alsın tazminatın. Yoksa hakkaniyetli değil.
  • Birileri sendikanın sefasini sürdü. Borç içinde bırakıp gitti.Yeni yönetimde hizmet etmeye geldi.Hayirli olsun çalışanlara.
  • versant ney?
  • Bu sertifika dil tazminati icin gecerli olacakmi? Bilgisi olan var mi? Sendika ve sirket bu konuda bir aciklama yapabilir mi?

Hava İş Sendikası, İngilizce seviyelerini tespit etmek amacıyla İstanbul Üniversitesi ve English Zenith işbirliği ile bir anlaşma yaptı.

İstanbul Üniversitesi ve English Zenith işbirliği ile sendikada Versant test eğitimi ve sınavları için anlaşma yapan Hava İş Sendikası, seviye tespit sınavının üyelere bedava yapılacağını bildirdi.

Yapılan açıklamada:

Sendikamız, İstanbul Üniversitesi ve English Zenith işbirliği ile sendikamızda Versant test eğitimi ve sınavları için anlaşma yapılmıştır.

Anlaşma ile ilgili detaylar ektedir. Her türlü görüş ve bilgi için sendikamızı arayabilirsiniz.

Seviye Tespit + Versant Test                                =  160 TL (Up-Intermediate olanlar için)
10 saat Sınav Hazırlık Eğitim + Versant Test           =  400 TL (Intermediate olanlar için)
30 saat Sınav Hazırlık Eğitim + Versant Test           =  500 TL (Pre-Intermediate olanlar için)
40 saat Sınav Hazırlık Eğitim + Versant Test           =  600 TL (Elementary olanlar için)
60 saat Sınav Hazırlık Eğitim + Versant Test           =  700 TL (Beginner olanlar için)

Not: Seviye Tespit Sınavı tüm üyelere ücretsiz gerçekleştirilecektir.

HAVA İŞ'TEN YENİ ANLAŞMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Versant ~ 10 yıl önce
Versant dil tazminatında kabul görmez.YDS ve Toefl harici kabul görülen kalmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
219 ~ 10 yıl önce
yeni sendika hizmet etmeyemi gelmiş? duy da inanma. ondan mı çalışanın tüm soruları havada kalıyor? bunlarla uğraşacağına otel nöbeti ev nöbeti ,24 saat tebliğ kurallarını delmeler , grevciyi hangi hakla ücretsiz izinde göstermeler gibi günlük iş düzenimizi direk etkileyen konularla ilgilensinler, ama nerde?? komik yorumlar, dış kapının dış mandallarından!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu tarz Simavi yapan yerler bir hayli fazla fakat her sinav yapan yerin yetkisi ve yetki belgesi dogrumu buna iyi dikkat etmek gerekir arkadaşlar bu tarz yerlere gidince sinav yapma yetkisi varmi ve dogrumu diye iyicene arastirsinlar yoksa zamanlarına ve paralarina yazik olur.Birde sinav yapan yerler ne kadar doğru mu isi yaparlarken iyi bakmak lazim yoksa bu sinavlarda toeic gibi kalkabilir bu önemlidir yoksa kas yapalim derken göz cikarmiyalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 10 yıl önce
Bu dil tazminatının veriliş şekli gerçekten haksızlık. YDS'den 74 puan alan bilmiyor, 75 alan ise bilen kabul edilmiyor. Bir sürü insan Upper -intermadiate seviyesinde olmasına rağmen istenilen puanı az farkla tututuramıyor. Ev, çoluk çocuk derken kim ne kadar vakit ayırıp çalışabiliyor ki? En azından bu tazminat kademeli verilsin. Tazminat verilmiyor diye yabancı dil kullanmayalım mı biz de? Yurtdışına anlaşma veya toplantı yapmaya gidip tazminat almayanlar var. Onlar damı bilmiyor?! 65 puan alan da yarısını alsın tazminatın. Yoksa hakkaniyetli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 10 yıl önce
verilen puanı alamıyorsan işin ne orada otur şükret aldığın maaşa ve işe bu devirde o sektörde çalışıp yabancı dil bilmiyorsan yazık seni işe alanlara daha ne istiyorsu ??????
tazminat, ~ 10 yıl önce
çalışırken ikinci üniversiteyi okuyup, 85 kpds ile dil primi verilmeyen thy şirketlerimiz var adı bende kalsın.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Birileri sendikanın sefasini sürdü. Borç içinde bırakıp gitti.Yeni yönetimde hizmet etmeye geldi.Hayirli olsun çalışanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Versant ~ 10 yıl önce
versant ney?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu sertifika dil tazminati icin gecerli olacakmi? Bilgisi olan var mi? Sendika ve sirket bu konuda bir aciklama yapabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000