08 Aralık 2013, Pazar 10:20:02

HAVA İŞ'TE SEÇİM HEYECANI BAŞLADI (GÜNCELLENİYOR)

Hava İş Sendikası'nın yeni yönetimini belirleyecek seçimde oy kullanma işlemi başladı.
  • Şu anda durum 70 e 30
  • Şu anda 20 Ali Kemal, 5 Ayçin.
  • Son 23 dk kaldı secim bitiyor.. Neredesiniz ey 80 delege? Bukadar mı korkaksınız? Pzt işe gelemezsiniz diye tehdit edilen 17 teknik delegesi sözüm size! Sözüm size hala ortaya cıkmayan kaptanlar! Yürekli olun azıcık haydiiiiii
  • ayçin geleceğine reform gelsin kendi delegelerini getiremediki ayçin gökkuşağı gelsin diyor gelsinde 30delege seçilmesine rağmen sen kazan değilmi işçinin sırtından işçi mücadelesi adına geçinen 25 yıllık ağa bende bu saatten sonra reformcuyum
  • Bir sendikaya devlet mpdahalesi büyük demokrasi düsmanligidir. Sosyal Adalet, örgürlenme ve kollektif pazarlik hakki kisitlanmis ülkeler despotik siyasete mahkumoluyorlar.
  • Delegeler baskı vetehditler sonucu genel kurula gidemiyor ise ve reform hareketi bunu seçimi kazandık diyorsa orada bir dursun. Asıl bundan sonra olacakları hep birlikte göreceğiz. İşverenin tek taraflı aldığı kararlar için gelecek reform hareketi yönetimi bundan sonra mahkemeye dahi girebilecekmi göreceğiz. Sendikamıza sahip çıkamadık. Bundan sonra görülecek şudur sen sen sen delegesin sen sen sen de yönetim kurulu üyesi olacaksın delegeler sizde bunları seçeceksiniz. Bundan sonra ki sendika yönetimi böyle oluşacaktır. Bakın göründü şimdiye kadar haboma aldıkları arkadaşlarımızı sakın ha havaiş sendikasına üye olma seni atarız diyenler reform hareketi havaiş sendikasının yönetimine gelirse zorla otobüslerle Çelik iş sendikasına üye olmak için götürdükleri ve üye yaptırdıkları elemanlara gidin Çelik iş ten istifa edin artık sendikayı ele geçirdik. Aynı iş yerinde iki sendikaya gerek yok diyeceklerdir. Bunu tarihe not olarak yazıyorum. Vurun Atilay a çünkü onurludur.
  • İstesende istemesende gidiyorsun ağa, demokrasinin kılıcı kesindir,güle güle Ayçin güle güle
  • Çok şükür ağalık döneminin kapanmasına saatler kaldı
  • Reform gelecek, tarafsız yönetim sergileyecek
  • Büyük Başkan Ali Kemal Tatlıbal

Hava İş Sendikası'nın yeni yönetimini belirleyecek seçimde oy kullanma işlemi başladı.

Topkapı Holiday Inn otelde gerçekleştirilen Genel Kurul'un ikinci gününde oy verme işlemi sabah saat 09:00 itibariyle başladı. Saat 17:00'ye kadar sürecek oy vermenin ardından sandıklar açılarak sayıma başlanacak.

Oy verme işleminin yapıldığı salona cep telefonu, kayıt, fotoğraf ve video kaydeden cihazlar alınmazken, Genel Kurul salonunun önünde de 10 polis görev yapıyor.

Oyların kullanıldığı salona, divan kurulu ve delegelerin dışında kimse alınmıyor.

İşte oy kullanan delegelerin kontrolden geçtiği alan:



Delegelerin oy kullanacağı liste:

HAVA İŞ'TE SEÇİM HEYECANI BAŞLADI (GÜNCELLENİYOR)

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

70 e 30 ~ 10 yıl önce
Şu anda durum 70 e 30

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamamdır. ~ 10 yıl önce
Şu anda 20 Ali Kemal, 5 Ayçin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
300 de 220 şuAn :/ ~ 10 yıl önce
Son 23 dk kaldı secim bitiyor.. Neredesiniz ey 80 delege? Bukadar mı korkaksınız? Pzt işe gelemezsiniz diye tehdit edilen 17 teknik delegesi sözüm size! Sözüm size hala ortaya cıkmayan kaptanlar! Yürekli olun azıcık haydiiiiii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 10 yıl önce
ayçin geleceğine reform gelsin kendi delegelerini getiremediki ayçin gökkuşağı gelsin diyor gelsinde 30delege seçilmesine rağmen sen kazan değilmi işçinin sırtından işçi mücadelesi adına geçinen 25 yıllık ağa bende bu saatten sonra reformcuyum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selahattin Yildirim ~ 10 yıl önce
Bir sendikaya devlet mpdahalesi büyük demokrasi düsmanligidir. Sosyal Adalet, örgürlenme ve kollektif pazarlik hakki kisitlanmis ülkeler despotik siyasete mahkumoluyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Messi ~ 10 yıl önce
Delegeler baskı vetehditler sonucu genel kurula gidemiyor ise ve reform hareketi bunu seçimi kazandık diyorsa orada bir dursun. Asıl bundan sonra olacakları hep birlikte göreceğiz. İşverenin tek taraflı aldığı kararlar için gelecek reform hareketi yönetimi bundan sonra mahkemeye dahi girebilecekmi göreceğiz. Sendikamıza sahip çıkamadık. Bundan sonra görülecek şudur sen sen sen delegesin sen sen sen de yönetim kurulu üyesi olacaksın delegeler sizde bunları seçeceksiniz. Bundan sonra ki sendika yönetimi böyle oluşacaktır. Bakın göründü şimdiye kadar haboma aldıkları arkadaşlarımızı sakın ha havaiş sendikasına üye olma seni atarız diyenler reform hareketi havaiş sendikasının yönetimine gelirse zorla otobüslerle Çelik iş sendikasına üye olmak için götürdükleri ve üye yaptırdıkları elemanlara gidin Çelik iş ten istifa edin artık sendikayı ele geçirdik. Aynı iş yerinde iki sendikaya gerek yok diyeceklerdir. Bunu tarihe not olarak yazıyorum. Vurun Atilay a çünkü onurludur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İstesende istemesende gidiyorsun ağa, demokrasinin kılıcı kesindir,güle güle Ayçin güle güle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çok şükür ağalık döneminin kapanmasına saatler kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Reform gelecek, tarafsız yönetim sergileyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Büyük Başkan Ali Kemal Tatlıbal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o kadar büyükki ~ 10 yıl önce
305 kişinin atılmasında ki büyük emeği unutulmaz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000