01 Kasım 2017, Çarşamba 15:01:17

Hava İş yönetimi delege adaylarıyla bir araya geldi

Hava İş yönetimi, 11-12 Kasım tarihlerinde yapılacak genel kurul seçimleri öncesinde uçuş işletme delege adayları ile yemekte bir araya geldi.
  • Ya bu hava iş neden sadece uçucu personellerin haklarını savunuyor neden yer.hizmetleri veren firmalarin.haklarini savunmuyor mesala tgs yer hizmetleri havaş çelebi bu firmalarda çalisan isci arkadaslarimin yipranmalarini ve ağır iş statüsüne alinmiyorlar sonuçta iş agir.bir iş simdi ordan ukalanin biri çıkıp diyecekki disarda bekliyen çok insan var çalismak istiyen bende diyorumki yok yok yok insanlarin gözleri.acildi ve bende heryerde.savunuyorum ućaklara hizmet veren arkadaslarin haklari.yok bir.mendil gibi kenara atiliyorlar sakatlandiktan sonra hadi hava iș at bakalim bu işe bir el bakalim
  • Olsun
  • Zamlar nerede ikincisi sitma kitine imzalatilan taahutnameyi neden iptal ettirmiyorsunuz ucuncusu madagaskara hala.neden ucuyoruz
  • sendikamızın sonunna kadar yanındayız.Meyve veren ağaç her zaman taşlanır.Siz dik durun bizler desteğe her zaman varız.
  • Ne güzel yemişler..... Kartepede daha güzel yemıslerdi ama..
  • Yorumların cogunu okudum. Aklım almıyor. Allah kimin yolunu açık etsin? Bu nasıl bir dünya ? Biz ucucular hak kaybetmiş, yorgublukdan umutsuzlukdan ve igrenç deneek kadar agır baskıya mobbingle magruz kalırken bu kimin hakkı ? Kim neyi hak ettide onu kutluyor. Nasıl bir hak görünüşünüz var anlamadım. Muhtemelen anlayamıycagımda. Yazık. Bu sahıs 4 sene daha sendika olsun yonetsın. Bolussun yesın yedırsin. İş veren her iyi niyetimizede karşılıkda bizi cezalmadırsın. Kural dısı limit üstü ucuslar versın dursun. Nede olsa bu devran böyle gider. Yazık. Cok yazık. Emek hırsızı kim mi ? Boşuna aramayın. Bizlerin hakkını savunuyorum diede ortada gezmeyin. Hak kazandık die başarınızı olcmeyin. Siz sendika olarak bizi ucucuları bitirdiniz ve bırak hak kazanmayı butun kazanılmıs hakları gerı verıdınız. Dahada kotusu belirsiz bir ortamın tam içine attıp cekıp gıttınız. Keyfınıze bakın. Ama cok azcık gurur ve yaptınız ıse ınancınız varsa dogrusunu yaptına ınanıyorsanız lütfen herhangi bir gün herhangi bir saat ekip odasına gelin ve ucucular ne yapıyormus bı dınleyın bakalım. Çok eleştirdiniz begenmediniz sendika başkanının yaptıgı gibi. Gelin konusun. Biz susalim sizi dinleyelim. Korkmayın biz kimiz ki !!!!
  • Delege adaylari derken tamami secimde kaybetmis ucus isletmeden 1 kisi bile cikamamis delegeler . Secim oncesi delegelik hakki resmen kalmamis bu kadar kisiye hangi sebeple bos gun planlatilabildi ? Karsi tarafin secimi kazanmis delegelik hakki olan uyelerine resmi secim gunu ucus planlanmisken.!!!!!!
  • yiyin milletin parasini haksizliklara uc kurusluk cikarlariniz icin sesinizi cikarmayim... bunlar size ahirette ates olarak geri donecek!!!! 5 kurusluk dunyada 3 kurusluk insan musfetteleri !!!!
  • Maaş zammı gitmiş, istirahat saatleri düşmüş, yatı parası düşmüş hala sendikacılar yemek keyif peşinde. Kalkın çalışın biraz, verilmeyen zammı almaya çalışın şirketin kara geçtiği apaçık belli açıklamalardan, istirahat sürelerini düzeltin ...Allah tan korkun be o parayı insanlar size haklarını savunasınız diye veriyor.
  • Tatlıbal uçuçu ekiplerin suratına Nasıl bakacaksın Herkes seni Allah'a havale ediyor Yani bütün uçuçu ekiplerin kul Hakkı'nı yiyorsun Seni kimse istemiyor İstifa et Tatlıbal İstifa ettikten sonra bol bol inşaat yaparsın ‼️‼️‼️‼️‼️

Hava İş yönetimi, 11-12 Kasım tarihlerinde yapılacak genel kurul seçimleri öncesinde uçuş işletme delege adayları ile yemekte bir araya geldi.

Bahçelievler Hacıbozanoğulları’nda öğlen yemeğinde bir araya gelen Hava İş Sendikası merkez yönetiminin uçuş işletme seçimlerindeki delege adayları, seçim öncesi moral depoladı.

Kokpit ve kabinde görev yapan delege adayları için düzenlenen yemeğe Hava İş Sendikası yönetimi tam kadro olarak katıldı. Hava İş Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, tüm iftira ve karalama kampanyalarına rağmen genel kuruldan başarıyla çıkacaklarını söyledi ve kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.







Hava İş yönetimi delege adaylarıyla bir araya geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Dogrucu ~ 6 yıl önce
Ya bu hava iş neden sadece uçucu personellerin haklarını savunuyor neden yer.hizmetleri veren firmalarin.haklarini savunmuyor mesala tgs yer hizmetleri havaş çelebi bu firmalarda çalisan isci arkadaslarimin yipranmalarini ve ağır iş statüsüne alinmiyorlar sonuçta iş agir.bir iş simdi ordan ukalanin biri çıkıp diyecekki disarda bekliyen çok insan var çalismak istiyen bende diyorumki yok yok yok insanlarin gözleri.acildi ve bende heryerde.savunuyorum ućaklara hizmet veren arkadaslarin haklari.yok bir.mendil gibi kenara atiliyorlar sakatlandiktan sonra hadi hava iș at bakalim bu işe bir el bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçucu ~ 6 yıl önce
Merak etme kardeşim bizi de savunduğu falan yok. Paranın çoğunu bizden topladığı için bize çalışıyor gözükmeye çalışıyor hepsi bu. Aslında hepimiz on numara enayiyiz
Haram ~ 6 yıl önce
Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam ve veba ~ 6 yıl önce
Zamlar nerede ikincisi sitma kitine imzalatilan taahutnameyi neden iptal ettirmiyorsunuz ucuncusu madagaskara hala.neden ucuyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
temsilci ~ 6 yıl önce
sendikamızın sonunna kadar yanındayız.Meyve veren ağaç her zaman taşlanır.Siz dik durun bizler desteğe her zaman varız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir garip üye. ~ 6 yıl önce
Ne güzel yemişler..... Kartepede daha güzel yemıslerdi ama..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 6 yıl önce
Yorumların cogunu okudum. Aklım almıyor. Allah kimin yolunu açık etsin? Bu nasıl bir dünya ? Biz ucucular hak kaybetmiş, yorgublukdan umutsuzlukdan ve igrenç deneek kadar agır baskıya mobbingle magruz kalırken bu kimin hakkı ? Kim neyi hak ettide onu kutluyor. Nasıl bir hak görünüşünüz var anlamadım. Muhtemelen anlayamıycagımda. Yazık. Bu sahıs 4 sene daha sendika olsun yonetsın. Bolussun yesın yedırsin. İş veren her iyi niyetimizede karşılıkda bizi cezalmadırsın. Kural dısı limit üstü ucuslar versın dursun. Nede olsa bu devran böyle gider. Yazık. Cok yazık. Emek hırsızı kim mi ? Boşuna aramayın. Bizlerin hakkını savunuyorum diede ortada gezmeyin. Hak kazandık die başarınızı olcmeyin. Siz sendika olarak bizi ucucuları bitirdiniz ve bırak hak kazanmayı butun kazanılmıs hakları gerı verıdınız. Dahada kotusu belirsiz bir ortamın tam içine attıp cekıp gıttınız. Keyfınıze bakın. Ama cok azcık gurur ve yaptınız ıse ınancınız varsa dogrusunu yaptına ınanıyorsanız lütfen herhangi bir gün herhangi bir saat ekip odasına gelin ve ucucular ne yapıyormus bı dınleyın bakalım. Çok eleştirdiniz begenmediniz sendika başkanının yaptıgı gibi. Gelin konusun. Biz susalim sizi dinleyelim. Korkmayın biz kimiz ki !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Magish ~ 6 yıl önce
Delege adaylari derken tamami secimde kaybetmis ucus isletmeden 1 kisi bile cikamamis delegeler . Secim oncesi delegelik hakki resmen kalmamis bu kadar kisiye hangi sebeple bos gun planlatilabildi ? Karsi tarafin secimi kazanmis delegelik hakki olan uyelerine resmi secim gunu ucus planlanmisken.!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maşallah ~ 6 yıl önce
yiyin milletin parasini haksizliklara uc kurusluk cikarlariniz icin sesinizi cikarmayim... bunlar size ahirette ates olarak geri donecek!!!! 5 kurusluk dunyada 3 kurusluk insan musfetteleri !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zzzzzzz ~ 6 yıl önce
Maaş zammı gitmiş, istirahat saatleri düşmüş, yatı parası düşmüş hala sendikacılar yemek keyif peşinde. Kalkın çalışın biraz, verilmeyen zammı almaya çalışın şirketin kara geçtiği apaçık belli açıklamalardan, istirahat sürelerini düzeltin ...Allah tan korkun be o parayı insanlar size haklarını savunasınız diye veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçankuşşş ~ 6 yıl önce
Tatlıbal uçuçu ekiplerin suratına Nasıl bakacaksın Herkes seni Allah'a havale ediyor Yani bütün uçuçu ekiplerin kul Hakkı'nı yiyorsun Seni kimse istemiyor İstifa et Tatlıbal İstifa ettikten sonra bol bol inşaat yaparsın ‼️‼️‼️‼️‼️

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000