17 Eylül 2013, Salı 10:30:56

HAVA İŞ O TAKVİMİ AÇIKLADI

Hava İş Sendikası, sendika seçim tarihine ilişkin bir açıklama yayınlayarak, seçim takvimiyle ilgili bilgilendirmede bulundu...
  • sizin sırtınızdaki günahlar hem bu dünyada hem varsa öteki dünyada yaksın kavursun sizi....Tamam thy de adaletli değil onu hiç savunmuyorum ama kendi çıkarlarınız için çalışanlarını yakan sendika müsveddesi.....Ne bir plan ne bir program ne diyim allahınızdan bulun...
  • Atilay ayçin uzatmaları oynuyor.Yeni temiz yüzlü,dürüst yönetimle geliyoruz reform harekatı.
  • İnşallah kaybedersin HAVA_İŞ... Allah tez zamanda herkesin müstehakını versin, diyecek başka bir şey yok...
  • Kervan böyle yürümez thy
  • secımden sonra ocak ayında habom cok karısır yonetım tk ya da göz gore gore adam alırsa 1000 in üzerinde habom calışanı olarak hava iş e toplu geciş olur yonetım degışsın ve yuzde 80 i kabul etsın. tk ya alınacak olan adamların torpılını merak edıyorum doğru su sızleri ve yönetimi allaha havale edıyorum .

Hava İşl'ten yapılan açıklamada:

Sendikamızın 27. Olağan Genel Kurulu 07-08 Aralık2013 tarihinde,  çoğunluk sağlanmazsa 12-13 Aralık 2013, tarihinde İstanbul’d,a Ankara Şubemizin 25.Olağan Genel Kurulu 08 Ekim 2013, çoğunluk sağlanmazsa 12 Ekim 2013, İzmir Şubemizin 15. Olağan Genel Kurulu 13 Ekim 2013, çoğunluk sağlanmazsa 21 Ekim 2013, Antalya Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulu, 13 Ekim 2013 çoğunluk sağlanmazsa 19 Ekim 2013, İstanbul Anadolu Şubemizin 2. Olağan Genel Kurulu 13 Ekim 2013 çoğunluk sağlanmazsa 27 Ekim 2013 tarihlerinde şube üye sayıları 500’ü aşmadığı için üyelerin katılımıyla yapılacaktır.

Şubeler bağlı işyerleri dışındaki iller ve İstanbul işyerleri ile ilgili olarak delege seçimlerimiz 23 Eylül ile 06 Kasım 2013 tarihleri arasında yapılacaktır.

Tüm genel kurul ve seçim duyurularımıza; http://www.havais.org.tr/hizli-ulasin/etkinlikler/kongreler/ web sayfası adresimizden ulaşabilirsiniz.

Sendikamızın 03-04 Ocak 1998 tarihinde yapılan 23.Olağan Genel Kurulunda, Ana Tüzüğümüzün Sendika Genel Kurulunun kuruluş şeklini düzenleyen 13.Maddesinde değişiklik yapılmış; delege sayımız 400’den 300’e düşürülmüş ve “çalıştığı işyerinden yurtiçi ve yurtdışı görevine belirli bir süre ile tayin edilen üyeler, tayin edilmeden önce çalıştığı esas işyerinin işçisi sayılır, delege seçimlerinde esas işyerinde oy kullanabilir ve esas işyerinden delege olabilirler” fıkrası eklenmiştir.
Bu üyelerimiz dilerse yurtdışına tayin edilmeden önce çalıştığı işyerinde delege seçimlerine katılabilir, seçme ve seçilme haklarınızı kullanabilir, dilerse Genel Kurullarda sendika organlarına aday olabilirler.

Ayrıca Ana Tüzüğümüz gereği her üyemiz isterse; Genel Merkez ve Şubelerimizin Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları seçimlerinde delege seçilmeseler de aday olabilir.

27.Olağan Genel Kurulumuza katılacak olan delegelerin belirleneceği Delege Seçimlerimizin yapılacağı işyerlerinin unvanları, delege seçimleri tarihleri ve saatleri  http://www.havais.org.tr/hizli-ulasin/etkinlikler/kongreler/ web sayfası adresimizden açıklanacaktır.

Gereği hususunu bilgilerinize arz ederiz.

HAVA İŞ O TAKVİMİ AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

kabin memuru annesi ~ 11 yıl önce
sizin sırtınızdaki günahlar hem bu dünyada hem varsa öteki dünyada yaksın kavursun sizi....Tamam thy de adaletli değil onu hiç savunmuyorum ama kendi çıkarlarınız için çalışanlarını yakan sendika müsveddesi.....Ne bir plan ne bir program ne diyim allahınızdan bulun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gm ~ 11 yıl önce
Atilay ayçin uzatmaları oynuyor.Yeni temiz yüzlü,dürüst yönetimle geliyoruz reform harekatı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 11 yıl önce
yorumuna ilk başta olumsuz not verdim sonradanda olumsuz oy ayçini desteklemekdir diye düşündüm reform hareketi sizin kim olduğunuz belli hele bir toplantı yapında görelim gece 2 de bile gökkuşağı işçilerle oyum onlara...
Pişman Grevci ~ 11 yıl önce
İnşallah kaybedersin HAVA_İŞ... Allah tez zamanda herkesin müstehakını versin, diyecek başka bir şey yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pişmana ~ 11 yıl önce
Allah herkesin müstehakını versin katılıyorum ama hava iş kanunen kaldırılmış bir grev hakkını geri kazanan ve bunun gibi bir çok hak kazanmış bir sendikadır ve bence büyük başarıdır hava iş hali hazırda hataları olsada şirket yanlısı olmayan duruşunu bozmayan bir sendikadır.bunun yerine ne olduğu kimin tarafında olduğu bilinmeyen yeni birileri neden denensin.
xxx ~ 11 yıl önce
Kervan böyle yürümez thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habom calışanı ~ 11 yıl önce
secımden sonra ocak ayında habom cok karısır yonetım tk ya da göz gore gore adam alırsa 1000 in üzerinde habom calışanı olarak hava iş e toplu geciş olur yonetım degışsın ve yuzde 80 i kabul etsın. tk ya alınacak olan adamların torpılını merak edıyorum doğru su sızleri ve yönetimi allaha havale edıyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000