28 Mayıs 2010, Cuma 15:07:48

BU AKŞAM 'FIRTINA' VAR!

Fırtına bu akşam kaldığı yerden devam ediyor. Haftanın öne çıkan konularının değerlendirildiği Fikir Fırtınası bu akşam birbirinden önemli konularla ekranlara gelecek.
  • Tarkim'in kazası konusunda Sefa Bey'i ve bağlanan kpt. ımızı konuşturmadınız ya helal olsun.Konu tam anlamıyla gargaraya gitti.Bu konunun detaylı ve etraflıca tekrar ele alınmasını sizlerden rica ediyorum.Tabii ki kimse kimsenin sözünü kesmeden olursa , ne anlatılmaya çalışıldığını biz de anlarız.
  • sindel ucus okulunun sahibi tarafından 90 ögrenci ve personelinin ne düşürülmek istendigi durumunu da bir tartışın ve insanlar magdur olmadan neleri hallede biliyorsunuz görelimm haberciliginizi
  • "Fikir"ve "Fırtınası" kalimelerine müşterek harf olan "F" harfini "C" harfine benzer büyükçe bir kafes içine almışınız. TV'de seyrederken bu logo "Cikir Cırtınası" gibi okunabiliyor. Değiştirilmesini öneririm. Teşekkürler
  • es fırtına es.

Sefa İnan, Oktay Erdağı, Ali Kıdık ve Murat Herdem’in katıldığı Fikir Fırtınası bu akşam birbirinden önemli konularla ekranlara gelecek.

İşte programdan bazı konu başlıkları…

-Geçen hafta düzenlenen Bölgesel Uçak Yapımı çalıştayında neler konuşuldu? Türkiye’nin uçak üretimindeki ortağı Brezilya mı olacak?

-THY’de grev kabusu bitti. Toplu İş Sözleşmesi işçiler açısından kazançlı mı oldu? Hava-İş istediğini alabildi mi?

-My Technic, teknisyen eğitimi için ilan verdi ortalık karıştı. İşe alacağı kişilerden 5 bin lira isteyen MyTechnic’in bu projesinin detaylarında neler var?

- Mersin'de düşen eğitim uçağında kimin ihmali vardı?

Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 21.00’de Fikir Fırtınası’nda
 

BU AKŞAM 'FIRTINA' VAR!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Tarkim'in kazası konusunda Sefa Bey'i ve bağlanan kpt. ımızı konuşturmadınız ya helal olsun.Konu tam anlamıyla gargaraya gitti.Bu konunun detaylı ve etraflıca tekrar ele alınmasını sizlerden rica ediyorum.Tabii ki kimse kimsenin sözünü kesmeden olursa , ne anlatılmaya çalışıldığını biz de anlarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sindel ucus okulunun sahibi tarafından 90 ögrenci ve personelinin ne düşürülmek istendigi durumunu da bir tartışın ve insanlar magdur olmadan neleri hallede biliyorsunuz görelimm haberciliginizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Fikir"ve "Fırtınası" kalimelerine müşterek harf olan "F" harfini "C" harfine benzer büyükçe bir kafes içine almışınız. TV'de seyrederken bu logo "Cikir Cırtınası" gibi okunabiliyor. Değiştirilmesini öneririm. Teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
es fırtına es.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000