27 Ekim 2013, Pazar 21:00:16

"BAHADIR ALTAN MEVCUT SENDİKA YÖNETİMİ İÇİN ÇALIŞMAKTADIR"

Hava-İş Sendikasının genel seçimleri öncesinde karşılıklı suçlamaların ardı arkası kesilmiyor. Emek Meclisi yeni bir açıklama ile Bahadır Altan'ı hedef aldı. Altan'ın mevcut yönetimin lehine çalıştığı iddia edilen açıklama şöyle;
  • Tek gercek var!greve cikmadiginiz gun acizliginizi korkakliginizi gosterdiniz.kaptanindan kabin memuruna utanmadan nasil konusuyorsunuz siz ya!yuh be!insan der ki 'ben para icin kaderini satan biriyim.susayim bari.sesim cikmadi grev hakki kalsin diye ugrasanlar icin..he sonra haklarim icin savasanlar vardi..onlari da son model arabamin taksidine sattim..bari susayim!' Yok ya utanc da yok sizde!yuh be!dun gelmisler sirkete atip tutuyorlar..ya da zaten hic yokmuslar..yaziklar olsun
  • madem bahadir isverenci ,aycin'in adami vs neden asaf bora nin cagrisina uyup da onun odasindaki toplantiya katildiniz ey emek meclisi? siz de isverencisiniz o zaman!!! bahadir altan'a aycin'e soyledigi onca laftan onca yazidan sonra aycin'in kankasi demek komediden baska bir sey degildir!!! ali gulcicek'in bahadir altan'i boylesine suclamasi tek kelimeyle ayiptir!!! sanki kendisini hic tanimiyor!! ali gulcicek genel mudurlukteki arkadaslari olmasa bu seviyelere gelemezdi bunu da herkes bilir!! ayrica pegasus'ta orgutlenmek bahadir'in mi aycin'in mi gorevi?? kim sendika baskani?? kim calisanlari sendikaya uye yapma yetkisine sahip?? bahadir altan heryerde her calisana sendikali olmalarini, haklarini aramalarini ve sendikacilari da denetlemeleri gerektigini ogutler!!! yapabilecegi de simdilik budur!!! emek meclisi ile gokkusaginin catismasi aycin'in isine yarar kalin kafaniza sokun bunu ona gore hareket edin abuk sabuk aciklamalarla calisanlarin akillarini daha fazla karistirmayin!!
  • Bahadır kaptan!! Sana 2 sorum var adam gıbı sorup aynen cevap beklıyorum!1- sen THY den atılıp, pegasusta calıstın! Bu sure zarfında ayçın le hep kankıydın. Thy kabının hakları önemli de pegasustakılerınkı önemli degılmiydı de orada sendıkal bır hareket yapıpta oradakı arkadaslar için hiç çalısmadın? Yoksa sabancı senı atar dıyemı korktun? Soru2- aycınle yedıgı içtiği ayrı gitmeyen ni adamın noldu da yolları ayrıldı ? Maddı cıkarlar mı yoksa ayrıldı gıbı gozukup oyundamısın? Her ne olursa olsun sızler o masada TIS masasında sıcılı kötü , sendıkacıyız deyıp ozel şirkettekı arkadaslar ıçin hic bişey yapmayan biri bizim için neden burda?? Biraz onur gurur ve gercekler kaptan! Cevap beklıyoruz? Neden?
  • Kokpit tek yumruk olur Bahadir Altana verir.En azindan oyle umuyorum oylari bolmeye gerek yok.
  • İşe girdiğinden beri bir kez sendikal hareket içinde görülmeyen, seçimle gelmediği tassa yönetimini bırakan, emekliliğine biriki yıl kala greve çıkan ve hemen ardından tekrar grevden dönen, ekip odasında nerdeyse bir kişinin bile selam vermediği kişilerle yola çıkan Emek meclisi gönüllüleri, baştan seçim sonucunu söyliyeyim size... Nal toplarsınız uçuşta. Bir dahaki seçime inasanlara dokunan sevilen kişilerle yola çıkın yada oturun evinizde çayınızı için!!!
  • Bizim irademiz dışında gelişen diyor yapıldığı iddia edilen diyor üstüne Bahadır Altan DA (?) katıldı diyor bu cümlelerden neler çıkar neler...hem yapıldığı belli değil iddiası yapılıyor hemde Bahadır Altan katılmış bu kesin ama :) Siz de besbelli ki katılmışsınız pazarlıklar yapılmış daha neyin inkarıdır bu.Son dakika oyunlarıyla anlamsız düşük cümlelerle kendinizi ele veriyorsunuz ...
  • Bizim irademiz dışında gelişen diyor yapıldığı iddia edilen diyor üstüne Bahadır Altan DA (?) katıldı diyor bu cümlelerden neler çıkar neler...hem yapıldığı belli değil iddiası yapılıyor hemde Bahadır Altan katılmış bu kesin ama :) Siz de besbelli ki katılmışsınız pazarlıklar yapılmış daha neyin inkarıdır bu.Son dakika oyunlarıyla anlamsız düşük cümlelerle kendinizi ele veriyorsunuz ...
  • "Bizim irademiz dışında gelişen ve işverenle yapıldığı iddia edilen toplantılara TASSA, TALPA ve PİLVAK gibi sivil toplum kuruluşlarıyla beraber Bahadır ALTAN’ın ekibi de katılmıştır." diyorsunuz NEDEN İŞVEREN SADECE SİZİ CAGIRMADI? YOKSA DAHA ONCE ANLASTIGINIZ VE İTTİFAK YAPTIGINIZ ICIN MI? bahadır kaptan bıle sızın sırketın adamı oldugunuzu soylerken sıze ınanmamız ıcın daha mantıklı cevaplar beklıyoruz...
  • Yorumculardan biri demis ki eskilere ve buyuklerinize bi danisin.ben neyi danisicam sorarim sorarim size.24 yildir bu adami ben mi sectim de baskan oldu.ama bunca yildan sonra doneklik edip baskaninizi sattiginiza gore sizin de bi hesabiniz olmasin sakin.2 yilda gordugum kadariyla bu muhalif hareketlerin hicbiri thy yonetimine kafa tutamaz.bugune kadar ne yaptilar da ne bekliycez.adam hamdi beyin karsisinda dimdik duruyo yillardir.hangi yonetim tavizsiz sergileyebilecek bu durusu.kac tane kaptanimizla konustuysam hep ayni terane.yok efendim pkk liymis.pkk lilar milletvekili oldu farkinda misiniz?yok efendim hirsizmis.bahadir altan yillarca beraber calismadi mi bu baskanla?nereye bakti yillarca?yoksa goz mu yumdu?benim hakkimi savunup bana kazandirdigi surece bu baskani desteklerim.
  • Bahadır Altan Pegasus'un adamı değil mi ? Ne işi var Thy'de. 24 yıldır bizi inek gibi sağan Atilay Ayçin'e hala oy verecek kadar cahil olmadığımızı gösterme vakti geldi. Yaşasın Emek Meclisi.

Basına ve Kamuoyuna,

Değerli Hava iş Üyeleri,

Asılsız ve ahlaksızca yapılan suçlamalara cevabımızdır:

Bizim irademiz dışında gelişen ve işverenle yapıldığı iddia edilen toplantılara TASSA, TALPA ve PİLVAK gibi sivil toplum kuruluşlarıyla beraber Bahadır ALTAN’ın ekibi de katılmıştır. Bu toplantılardan Bahadır ALTAN’ın bilgisi vardır. Ancak, bizim olmadığımız ve kendi ekibinin talebiyle işveren ile yaptıkları toplantılarda nelerin konuşulduğu bilinmemektedir.

THY Teknik AŞ seçimlerinde işverenin EMEK MECLİSİ delege ve üyelerine yaptığı baskı ve tehdit ortadayken sendika şubelerinin olduğu her yerde, işveren listelerine mevcut HAVA-İŞ Yönetimine karşı liste çıkaran tek ekip EMEK MECLİSİ iken, yapılan hakaretleri asılsız ve ahlaksız buluyoruz.

2009 yılında yapılan sendika seçiminde yine aynı tavır, saldırganlık ve kararsızlıkla sendika yönetimini Atilay AYÇİN’e teslim eden Bahadır ALTAN, bugün de mevcut sendika yönetimi için çalışmaktadır.

EMEK MECLİSİ olarak çalışanlar dışında hiç kimsenin bilmediği bir görüşme yapmadık, yapmayacağız! Tek sermayesi işçilere çamur atmak olan HAVA-İŞ Yönetimi ve Bahadır ALTAN,  4 sene önce olduğu gibi Atilay AYÇİN’e sendika yönetimini teslim etmek niyetindedir. Biz buna bu sefer engel olacağız ve buna gücümüz var.

Sağduyu sahibi tüm uçuş personelini EMEK MECLİSİ çatısı altında birleşmeye davet ediyoruz.  

EMEK MECLİSİ OY PUSULA RENGİ LİLA’ DIR.

Saygılarımzla.

EMEK MECLİSİ

"BAHADIR ALTAN MEVCUT SENDİKA YÖNETİMİ İÇİN ÇALIŞMAKTADIR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Gercek ~ 10 yıl önce
Tek gercek var!greve cikmadiginiz gun acizliginizi korkakliginizi gosterdiniz.kaptanindan kabin memuruna utanmadan nasil konusuyorsunuz siz ya!yuh be!insan der ki 'ben para icin kaderini satan biriyim.susayim bari.sesim cikmadi grev hakki kalsin diye ugrasanlar icin..he sonra haklarim icin savasanlar vardi..onlari da son model arabamin taksidine sattim..bari susayim!' Yok ya utanc da yok sizde!yuh be!dun gelmisler sirkete atip tutuyorlar..ya da zaten hic yokmuslar..yaziklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekci ~ 10 yıl önce
madem bahadir isverenci ,aycin'in adami vs neden asaf bora nin cagrisina uyup da onun odasindaki toplantiya katildiniz ey emek meclisi? siz de isverencisiniz o zaman!!! bahadir altan'a aycin'e soyledigi onca laftan onca yazidan sonra aycin'in kankasi demek komediden baska bir sey degildir!!! ali gulcicek'in bahadir altan'i boylesine suclamasi tek kelimeyle ayiptir!!! sanki kendisini hic tanimiyor!! ali gulcicek genel mudurlukteki arkadaslari olmasa bu seviyelere gelemezdi bunu da herkes bilir!! ayrica pegasus'ta orgutlenmek bahadir'in mi aycin'in mi gorevi?? kim sendika baskani?? kim calisanlari sendikaya uye yapma yetkisine sahip?? bahadir altan heryerde her calisana sendikali olmalarini, haklarini aramalarini ve sendikacilari da denetlemeleri gerektigini ogutler!!! yapabilecegi de simdilik budur!!! emek meclisi ile gokkusaginin catismasi aycin'in isine yarar kalin kafaniza sokun bunu ona gore hareket edin abuk sabuk aciklamalarla calisanlarin akillarini daha fazla karistirmayin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahadır!! ~ 10 yıl önce
Bahadır kaptan!! Sana 2 sorum var adam gıbı sorup aynen cevap beklıyorum!1- sen THY den atılıp, pegasusta calıstın! Bu sure zarfında ayçın le hep kankıydın. Thy kabının hakları önemli de pegasustakılerınkı önemli degılmiydı de orada sendıkal bır hareket yapıpta oradakı arkadaslar için hiç çalısmadın? Yoksa sabancı senı atar dıyemı korktun? Soru2- aycınle yedıgı içtiği ayrı gitmeyen ni adamın noldu da yolları ayrıldı ? Maddı cıkarlar mı yoksa ayrıldı gıbı gozukup oyundamısın? Her ne olursa olsun sızler o masada TIS masasında sıcılı kötü , sendıkacıyız deyıp ozel şirkettekı arkadaslar ıçin hic bişey yapmayan biri bizim için neden burda?? Biraz onur gurur ve gercekler kaptan! Cevap beklıyoruz? Neden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpit Tek Yumruk ~ 10 yıl önce
Kokpit tek yumruk olur Bahadir Altana verir.En azindan oyle umuyorum oylari bolmeye gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RÜYA ~ 10 yıl önce
Çok beklersin ..Önce delege olsun da öyle gelsin..
Levi hadisesi ~ 10 yıl önce
İşe girdiğinden beri bir kez sendikal hareket içinde görülmeyen, seçimle gelmediği tassa yönetimini bırakan, emekliliğine biriki yıl kala greve çıkan ve hemen ardından tekrar grevden dönen, ekip odasında nerdeyse bir kişinin bile selam vermediği kişilerle yola çıkan Emek meclisi gönüllüleri, baştan seçim sonucunu söyliyeyim size... Nal toplarsınız uçuşta. Bir dahaki seçime inasanlara dokunan sevilen kişilerle yola çıkın yada oturun evinizde çayınızı için!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 10 yıl önce
Bizim irademiz dışında gelişen diyor yapıldığı iddia edilen diyor üstüne Bahadır Altan DA (?) katıldı diyor bu cümlelerden neler çıkar neler...hem yapıldığı belli değil iddiası yapılıyor hemde Bahadır Altan katılmış bu kesin ama :) Siz de besbelli ki katılmışsınız pazarlıklar yapılmış daha neyin inkarıdır bu.Son dakika oyunlarıyla anlamsız düşük cümlelerle kendinizi ele veriyorsunuz ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalık ~ 10 yıl önce
Bizim irademiz dışında gelişen diyor yapıldığı iddia edilen diyor üstüne Bahadır Altan DA (?) katıldı diyor bu cümlelerden neler çıkar neler...hem yapıldığı belli değil iddiası yapılıyor hemde Bahadır Altan katılmış bu kesin ama :) Siz de besbelli ki katılmışsınız pazarlıklar yapılmış daha neyin inkarıdır bu.Son dakika oyunlarıyla anlamsız düşük cümlelerle kendinizi ele veriyorsunuz ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEDEN? ~ 10 yıl önce
"Bizim irademiz dışında gelişen ve işverenle yapıldığı iddia edilen toplantılara TASSA, TALPA ve PİLVAK gibi sivil toplum kuruluşlarıyla beraber Bahadır ALTAN’ın ekibi de katılmıştır." diyorsunuz NEDEN İŞVEREN SADECE SİZİ CAGIRMADI? YOKSA DAHA ONCE ANLASTIGINIZ VE İTTİFAK YAPTIGINIZ ICIN MI? bahadır kaptan bıle sızın sırketın adamı oldugunuzu soylerken sıze ınanmamız ıcın daha mantıklı cevaplar beklıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eskilere nooldu ~ 10 yıl önce
Yorumculardan biri demis ki eskilere ve buyuklerinize bi danisin.ben neyi danisicam sorarim sorarim size.24 yildir bu adami ben mi sectim de baskan oldu.ama bunca yildan sonra doneklik edip baskaninizi sattiginiza gore sizin de bi hesabiniz olmasin sakin.2 yilda gordugum kadariyla bu muhalif hareketlerin hicbiri thy yonetimine kafa tutamaz.bugune kadar ne yaptilar da ne bekliycez.adam hamdi beyin karsisinda dimdik duruyo yillardir.hangi yonetim tavizsiz sergileyebilecek bu durusu.kac tane kaptanimizla konustuysam hep ayni terane.yok efendim pkk liymis.pkk lilar milletvekili oldu farkinda misiniz?yok efendim hirsizmis.bahadir altan yillarca beraber calismadi mi bu baskanla?nereye bakti yillarca?yoksa goz mu yumdu?benim hakkimi savunup bana kazandirdigi surece bu baskani desteklerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 10 yıl önce
Bahadır Altan Pegasus'un adamı değil mi ? Ne işi var Thy'de. 24 yıldır bizi inek gibi sağan Atilay Ayçin'e hala oy verecek kadar cahil olmadığımızı gösterme vakti geldi. Yaşasın Emek Meclisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000