07 Aralık 2013, Cumartesi 11:57:40

AYÇİN HEM REFORM'A HEM DE GÖKKUŞAĞI'NA VURDU!

Atilay Ayçin, Hava-İş Sendikası 27. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmasında hem Reform Hareketi'ne hem de genel kurula sayılı saatler kala çekildiğini duyuran Gökkuşağı Hareketi'ne vurdu.
  • Vay be aycin buyuk adammis vesselam... Hata yapti isciyi savunmakla. Emekcinin alin terini peşkeş çekseydi boyle mi olurdu.
  • Asıl size yazık ! Çağdışılık demokrasi yerine monarşiyi uygulamaya çalışmak değil mi? Kanunun hukukun yargının işlemesini engellemek,devletin her birimine adamlarını yerleştirmek nedir çağdaşlık mı..
  • O bir ağadır, hem de ağaların ağababasıdır ki; yıllarca devrimciyim, sosyalistim diyerek ağalık yapmıştır. Bu da ağalık düzeninin en aşağılık biçimidir. Onun bu tutumu şaşırtmasın ki; o ağzını açar ortalık karışır ve dahası o bu karışıklığı ben verimliyim, ben çalışıyorum diye satar... Yok öyle sözüm ona sosyalist(!) ağacık... Sen ağzını açtın insanlar ekmeğinden oldu, sen ağzını açtın her durumda kaos çıktı. Tabi ki susmayacaktın öyle ya da böyle kaç bin kişiyi temsil ediyordun fakat bir kere şu ağzını takiyyesiz ve hayra aç be mübarek, öz eleştiri diye bir kavram var bir dene istersen... Sendikacı dediğin siyasi rengini gizli tutar, arınır o genel kurulda, sen mi karar vereceksin üyelerinin siyasi seçimlerine bu ne küstahlık... AKP' ye gönül veren senin temsil ettiğin sendikaya üye olamıyor mu... O yüzden bir avuç üye ile grevdesin. Rezilliğin daniskası. İşte senin gönlü küçük, üsttenci demokratlığın... Tek kelimeyle yazıklar olsun sana... Allah işçinin yardımcısı olsun...
  • baskalarini suclama aycin efendi, kendini ve yanindaki belesci,cikarci,alemci,makam duskunlerini sucla !!!! bu is bu seviyelere senin bitmek bilmeyen hirslarin yuzunden geldi kalkip da bahadir altan'i suclama !!! o yaptiklarinin hesabini kendi verir sen kendi hesabina bak !!!!
  • Delege olacağız, şunu bunu yapacağız diyenler ilk tehditte pes etti. Yazıklar olsun bahadır Altan'a ve korkup kaçan kaptanlara. İnsan içine çıkmasınlar bundan sonra.
  • Geliyorrrrrr..ucucular tutustu,ama nafile..yarin hersey farkli olacak!
  • Bu genel kurul bana chp kongrelerini anımsattı. Nerde kavga dövüş var orda solcular var.
  • Gercekler soylenince utanmasi gerekenler kacarak bu utanctan kurtulacagini saniyor yaziklar olsun size !! Kacana kadar soyliyecek sozunuz varsa kalip soyleyin ya da gokkusagi pisiriklari gibi baski var gelmiyoruz diyebilir korkunuzu acikca belli edersiniz katakullilerle yonetimin yaninda oldugunuzu anlamiycak kadar saftrik degil THY iscileri . Allah bu yaptiginizi yaniniza koymaz İNSAALLAH gokkusagi mis gorundun sonra Hamdi beyin arkasina saklandin
  • Yıllık 6-7 milyon TL geliri olan bir sendikanın kasasında sadece 17.000 TL kalmış. Bu neyin kavgası ? Zaten koskoca sendikanın icini boşalttınız. Bari adam gibi gidin.
  • Gökkuşağı delegeleri genel kurula katılırlarsa işten atılmakla tehdit edildiler. Bu durumda Bahadır kpt. ve ekibi en doğrusunu yaptılar. Ayçin'in 305 kişiyi işten attırması gibi sorumsuz davranmadılar. Boykot kararı bir protestodur. Bahadır kpt. her zaman dik durarak mücadelesini yaptı. Delegelerin iş güvenliğini tehlikeye atarak ucuz kahramanlık yapmak Ayçin'in tarzıdır. Onurlu bir şekilde çekilmek Ayçin'in anlayabileceği birşey değil.

Hava-İş Sendikası'nın 27. Olağan Genel Kurulu Topkapı Holiday Inn otelde gerginlikle başladı.

Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin, gergin başlayan genel kurulda yaptığı konuşmasında salonu terk eden Reform Hareketi delegeleri için, "Bunlar işveren tarafından listeleri hazırlanan kişiler... Buraya askerlik görevini yapmaya geldiler. Biz onurumuzla geldik" dedi.

Seçimi kaybetmeleri durumunda bunun sorumlusunun Gökkuşağı Hareketi'nin çekilmesi olacağını ifade eden Ayçin, "Eğer seçimi kaybedersek; İktidar, işveren ya da Reform Hareketi güçlü olduğu için değil, gece yarısı 12'de 'Biz baskılara dayanamıyoruz' diyerek ve işçileri arkadan vurarak çekilen Gökkuşağı Hareketi yüzünden kaybederiz. Madem işverenin baskısına dayanamıyorsun ne diye uçuş işletmede delege seçimine girdin? Madem işverenden korkuyordun... Hamdi Topçu'nun masasına nasıl oturacaktın?" şeklinde konuştu.

Ayçin, "Biz buraya aslanlar gibi geldik. Son sözümüzü söylemedik. Daha konuşacak çok şeyimiz var. Şimdilik bu kadar yeter" diyerek konuşmasını tamamladı.

AYÇİN HEM REFORM'A HEM DE GÖKKUŞAĞI'NA VURDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

şeref ~ 10 yıl önce
Vay be aycin buyuk adammis vesselam... Hata yapti isciyi savunmakla. Emekcinin alin terini peşkeş çekseydi boyle mi olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/A ~ 10 yıl önce
Asıl size yazık ! Çağdışılık demokrasi yerine monarşiyi uygulamaya çalışmak değil mi? Kanunun hukukun yargının işlemesini engellemek,devletin her birimine adamlarını yerleştirmek nedir çağdaşlık mı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş GMZ ~ 10 yıl önce
O bir ağadır, hem de ağaların ağababasıdır ki; yıllarca devrimciyim, sosyalistim diyerek ağalık yapmıştır. Bu da ağalık düzeninin en aşağılık biçimidir. Onun bu tutumu şaşırtmasın ki; o ağzını açar ortalık karışır ve dahası o bu karışıklığı ben verimliyim, ben çalışıyorum diye satar... Yok öyle sözüm ona sosyalist(!) ağacık... Sen ağzını açtın insanlar ekmeğinden oldu, sen ağzını açtın her durumda kaos çıktı. Tabi ki susmayacaktın öyle ya da böyle kaç bin kişiyi temsil ediyordun fakat bir kere şu ağzını takiyyesiz ve hayra aç be mübarek, öz eleştiri diye bir kavram var bir dene istersen... Sendikacı dediğin siyasi rengini gizli tutar, arınır o genel kurulda, sen mi karar vereceksin üyelerinin siyasi seçimlerine bu ne küstahlık... AKP' ye gönül veren senin temsil ettiğin sendikaya üye olamıyor mu... O yüzden bir avuç üye ile grevdesin. Rezilliğin daniskası. İşte senin gönlü küçük, üsttenci demokratlığın... Tek kelimeyle yazıklar olsun sana... Allah işçinin yardımcısı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sus aycin !!! ~ 10 yıl önce
baskalarini suclama aycin efendi, kendini ve yanindaki belesci,cikarci,alemci,makam duskunlerini sucla !!!! bu is bu seviyelere senin bitmek bilmeyen hirslarin yuzunden geldi kalkip da bahadir altan'i suclama !!! o yaptiklarinin hesabini kendi verir sen kendi hesabina bak !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun ~ 10 yıl önce
Delege olacağız, şunu bunu yapacağız diyenler ilk tehditte pes etti. Yazıklar olsun bahadır Altan'a ve korkup kaçan kaptanlara. İnsan içine çıkmasınlar bundan sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reformmmmm ~ 10 yıl önce
Geliyorrrrrr..ucucular tutustu,ama nafile..yarin hersey farkli olacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Musa çakar ~ 10 yıl önce
Bu genel kurul bana chp kongrelerini anımsattı. Nerde kavga dövüş var orda solcular var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercekler ~ 10 yıl önce
Gercekler soylenince utanmasi gerekenler kacarak bu utanctan kurtulacagini saniyor yaziklar olsun size !! Kacana kadar soyliyecek sozunuz varsa kalip soyleyin ya da gokkusagi pisiriklari gibi baski var gelmiyoruz diyebilir korkunuzu acikca belli edersiniz katakullilerle yonetimin yaninda oldugunuzu anlamiycak kadar saftrik degil THY iscileri . Allah bu yaptiginizi yaniniza koymaz İNSAALLAH gokkusagi mis gorundun sonra Hamdi beyin arkasina saklandin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yıllık 6-7 milyon TL geliri olan bir sendikanın kasasında sadece 17.000 TL kalmış. Bu neyin kavgası ? Zaten koskoca sendikanın icini boşalttınız. Bari adam gibi gidin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt. ~ 10 yıl önce
Gökkuşağı delegeleri genel kurula katılırlarsa işten atılmakla tehdit edildiler. Bu durumda Bahadır kpt. ve ekibi en doğrusunu yaptılar. Ayçin'in 305 kişiyi işten attırması gibi sorumsuz davranmadılar. Boykot kararı bir protestodur. Bahadır kpt. her zaman dik durarak mücadelesini yaptı. Delegelerin iş güvenliğini tehlikeye atarak ucuz kahramanlık yapmak Ayçin'in tarzıdır. Onurlu bir şekilde çekilmek Ayçin'in anlayabileceği birşey değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000