22 Kasım 2013, Cuma 16:50:01

AYÇİN; ‘BASKILARA BOYUN EĞERSENİZ ÇOCUKLARINIZIN YÜZÜNE BAKAMAZSINIZ’

Hava İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin, Genel Kurul öncesinde üyelere ve delegelere seslendi.
  • Reform hareketi ve işçi komitesi birleşerek güçlü bir sendika yönetimi oluşturup,bir an önce sözleşme imzalanıp,grevdeki arkadaşlarımız işine dönmesoni istiyoruz.Hakan kardeşime bu yolda başarılar diliyorum.
  • Sendika baronları gidecek,işçi emekçi için günrş yeniden dogacak.Milli servet düşmanlarından kurtulacagız.
  • Hakan başkanlıgında olan yönetimi destekliyoruz.Dürüst,çalışkan bir arkadaşımız.Atilay ayçin artık bırak git taban istemiyor seni.
  • Sevgili Hakan çok akıllı,bilgili,vizyonu olan,sendikacılık hakkında şu anda mevcut yönetime ders verebilecek seviyede mevzuata hakim,halk arasında safi beyin diyebileceğimiz kıymetli,beyefendi bir arkadaşımızdır.O bu şekilde ciddi karalamalara maruz kalmış,bir çok iftiraya gögüs germiş ama yine de tarzını bozmamış bir adamdır.Hııı unutmadan mevcut Hava-İş yönetimine oy vermiş birisiyim.Ama bazı doğruları da söylemekten kaçınmam.Mevcut Hava-iş yönetimi bu beyin insanları yanlış stratejilerle kendilerinden uzaklaştırmıştır.Halbuki bu cevherleri doğru işleseydi bugün bu tiraji komik durumları yaşamaz ve yaşatmazdı.İşin bu şirketin bir çalışanı olarak öncelikle bu grevin GREVCİLER ADINA HAYIRLISI İLE ÖNCELİKLE BİTMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM.Çünkü herkes genel kurul derdine düşmüş iken Acıyı,Üzüntüyü,Yokluğu,Yoksunluğu,Yalnızlığı,Yoksulluğu en önemli GELECEKTEN ENDİŞESİ olan ,Hala bir İşim Olacak mı diye düşünen GREVCİLERİ Umarım birileri düşünüyordur.İ
  • Herkes tutturmus bir aga, yok 25 senedir koltuk sevdalisiymis da bilmemneymis de. Icraata bakin icraata. Evet grev sureci basarili gecmedi, dogru. Ama kardesim ben 5000 lira maas aliyorsam 8 bos yapiyorsam evde dinlenebiliyorsam bu adam sayesinde yapabiliyorum. Sirket hayrina mi sunuyor bana bunlari? Kafasi almayanlara duyrulur.
  • Arkadaşlar şuna bi cevap verin zahmet olmazsa ; Şimdi bu komite işe giriştiler ve emek meclisinin işverenci olduğunu bangıt bangıt ilan ettiler. Sonra aynısını reform içinde yaptılar bakan yeğeni vs şeklinde ki haklı biçimde her yerde bunu haykırdılar. Peki nasıl oluyor da bakan yeğeni ile ittifak yapabiliyorlar bu tükürüğünü yalamak değil mi. Reform komite ile birleşip seçimi kazanacak sonra da sendikayı yönetebilecekletini sanan komitede ki arkadaşları teker teker tahliye edecekler. Bu olacak. Sendika da böylece işverenin istediği gibi hükümetin eline geçmiş olacak. Olacaklar bunlar
  • Bayiliyorum bu hakancilara gunumu senlendiriyor :))) hamdi topcu soyle dogru soyluyor diyen adam hakan :))) herkes izledi televizyondaki aciklamalarini :))) patronla beraber hareket adami bu kadar ovuyorlar ya yorumcu arkadaslar birseyler nemalacaginizi dusunuyorsunuz size birsey yedirmezler anliyamadiniz hala :))
  • daha çok arayacaksınız, bence, daha da beter olun.
  • SİZE TAVSİYEMİZ TABANIN GÜVENİNİ YİTİRDİĞİNİZİ KABUL EDEREK BİR VEDA KONUŞMASI YAPMANIZ VE BAYRAĞI TABANA TESLİM ETMENİZDİR. LAKİN SENDİKACILIK BİR MESLEK DEĞİLDİR. SİZ HAVA İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI OLDUĞUNUZ GÜN DOĞANLAR BUGÜN 25 YAŞINDALAR… GEREĞİNİ YENİDEN DÜŞÜNMENİZİ DİLERİZ.
  • EVET SAYIN AYÇİN BUNLAR SİZİ İBRA ETMEME NEDENLERİMİZ… TÜM BU SIRALADIĞIMIZ NEDENLER SİZİN DÖNEMLERİNİZİN ÜRÜNÜYKEN VE HEPSİ ORTADAYKEN ŞİMDİ SİZE SORMAK İSTERİZ; SENDİKA NE YANA DÜŞER SAYIN AYÇİN, TÜM BUNLAR ORTALIK YERDE GÖZÜMÜZE BATARKEN SENDİKA NE YANA DÜŞER…!

Hava İş Sendikası Genel Başkanı Atilay Ayçin, Genel Kurul öncesinde üyelere ve delegelere seslendi.

7-8 Aralık’ta yapılacak olan Hava İş Sendikası Olağan Genel Kurul’u öncesinde Atilay Ayçin, üyelere ve delegelere seslenerek bazı mesajlar verdi.

25 yıl boyunca şeffaf olduklarını ifade eden Ayçin, ‘Biz görevde olduğumuz 25 yıl boyunca herşeyimizi üyelere anlattık ve açıkladık. Ama işveren tarafından kurgulanmış olan muhalif gruplar, özellikle benim üzerimden karalama kampanyası yürüterek, başka yollar denediler. Kirli pazarlıklar olduğuna dair duyumlar alıyoruz’ dedi.

Delege seçimlerinin muhaliflerler tarafından sabote edildiğini vurgulayan Ayçin, ‘Seçimi kazanmakla ilgili olarak fikrimiz sadece yönetimde kalmak değildir. Bizim amacımız aldığımız hakları koruyup, 4 yıl boyunca bu kurumu ayakta tutmaya devam etmektir. Eğer amacımız sadece seçimi kazanmak olsaydı biz de pazarlık yapardık’ şeklinde konuştu.

Muhalif grupları sert bir dille eleştiren Atilay Ayçin, ‘Emek Meclisi delege seçimlerinden sonra Genel Kurul seçimlerinden çekildi. Çünkü reformla beraber hareket edip işverenin dediğini yaptılar. Gökkuşağı Hareketi’nden bizimle beraber greve çıkıp eylem önerenler garanti alarak işlerine geri döndüler. Geriye mücadelesini sürdüren ve 24 yıldır hiçbir pazarlığa girmeyen mevcut Hava İş Yönetimi kaldı’ dedi.

Delegelere de çağrıda bulunan Ayçin, ‘Baskılara boyun eğmeden, özgürce oylarını kullansınlar. Eğer işverenin baskı ve tehditlerine boyun eğip, bugünü kurtarmak amacıyla oy kullanırsanız evde çocuklarınızın yüzüne bakamazsınız’ ifadelerini kullandı.

İşte Atilay Ayçin’in açıklamalarının tamamı:

AYÇİN; ‘BASKILARA BOYUN EĞERSENİZ ÇOCUKLARINIZIN YÜZÜNE BAKAMAZSINIZ’

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

anadolu ~ 10 yıl önce
Reform hareketi ve işçi komitesi birleşerek güçlü bir sendika yönetimi oluşturup,bir an önce sözleşme imzalanıp,grevdeki arkadaşlarımız işine dönmesoni istiyoruz.Hakan kardeşime bu yolda başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 10 yıl önce
Sendika baronları gidecek,işçi emekçi için günrş yeniden dogacak.Milli servet düşmanlarından kurtulacagız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
delege ~ 10 yıl önce
Hakan başkanlıgında olan yönetimi destekliyoruz.Dürüst,çalışkan bir arkadaşımız.Atilay ayçin artık bırak git taban istemiyor seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pes pessssss ~ 10 yıl önce
Sevgili Hakan çok akıllı,bilgili,vizyonu olan,sendikacılık hakkında şu anda mevcut yönetime ders verebilecek seviyede mevzuata hakim,halk arasında safi beyin diyebileceğimiz kıymetli,beyefendi bir arkadaşımızdır.O bu şekilde ciddi karalamalara maruz kalmış,bir çok iftiraya gögüs germiş ama yine de tarzını bozmamış bir adamdır.Hııı unutmadan mevcut Hava-İş yönetimine oy vermiş birisiyim.Ama bazı doğruları da söylemekten kaçınmam.Mevcut Hava-iş yönetimi bu beyin insanları yanlış stratejilerle kendilerinden uzaklaştırmıştır.Halbuki bu cevherleri doğru işleseydi bugün bu tiraji komik durumları yaşamaz ve yaşatmazdı.İşin bu şirketin bir çalışanı olarak öncelikle bu grevin GREVCİLER ADINA HAYIRLISI İLE ÖNCELİKLE BİTMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM.Çünkü herkes genel kurul derdine düşmüş iken Acıyı,Üzüntüyü,Yokluğu,Yoksunluğu,Yalnızlığı,Yoksulluğu en önemli GELECEKTEN ENDİŞESİ olan ,Hala bir İşim Olacak mı diye düşünen GREVCİLERİ Umarım birileri düşünüyordur.İ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aga mi? ~ 10 yıl önce
Herkes tutturmus bir aga, yok 25 senedir koltuk sevdalisiymis da bilmemneymis de. Icraata bakin icraata. Evet grev sureci basarili gecmedi, dogru. Ama kardesim ben 5000 lira maas aliyorsam 8 bos yapiyorsam evde dinlenebiliyorsam bu adam sayesinde yapabiliyorum. Sirket hayrina mi sunuyor bana bunlari? Kafasi almayanlara duyrulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonic ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar şuna bi cevap verin zahmet olmazsa ; Şimdi bu komite işe giriştiler ve emek meclisinin işverenci olduğunu bangıt bangıt ilan ettiler. Sonra aynısını reform içinde yaptılar bakan yeğeni vs şeklinde ki haklı biçimde her yerde bunu haykırdılar. Peki nasıl oluyor da bakan yeğeni ile ittifak yapabiliyorlar bu tükürüğünü yalamak değil mi. Reform komite ile birleşip seçimi kazanacak sonra da sendikayı yönetebilecekletini sanan komitede ki arkadaşları teker teker tahliye edecekler. Bu olacak. Sendika da böylece işverenin istediği gibi hükümetin eline geçmiş olacak. Olacaklar bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bayiliyorum bu hakancilara gunumu senlendiriyor :))) hamdi topcu soyle dogru soyluyor diyen adam hakan :))) herkes izledi televizyondaki aciklamalarini :))) patronla beraber hareket adami bu kadar ovuyorlar ya yorumcu arkadaslar birseyler nemalacaginizi dusunuyorsunuz size birsey yedirmezler anliyamadiniz hala :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu günlerinizi; ~ 10 yıl önce
daha çok arayacaksınız, bence, daha da beter olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REFORM HAREKETİ ~ 10 yıl önce
SİZE TAVSİYEMİZ TABANIN GÜVENİNİ YİTİRDİĞİNİZİ KABUL EDEREK BİR VEDA KONUŞMASI YAPMANIZ VE BAYRAĞI TABANA TESLİM ETMENİZDİR. LAKİN SENDİKACILIK BİR MESLEK DEĞİLDİR. SİZ HAVA İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI OLDUĞUNUZ GÜN DOĞANLAR BUGÜN 25 YAŞINDALAR… GEREĞİNİ YENİDEN DÜŞÜNMENİZİ DİLERİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REFORM HAREKETİ ~ 10 yıl önce
EVET SAYIN AYÇİN BUNLAR SİZİ İBRA ETMEME NEDENLERİMİZ… TÜM BU SIRALADIĞIMIZ NEDENLER SİZİN DÖNEMLERİNİZİN ÜRÜNÜYKEN VE HEPSİ ORTADAYKEN ŞİMDİ SİZE SORMAK İSTERİZ; SENDİKA NE YANA DÜŞER SAYIN AYÇİN, TÜM BUNLAR ORTALIK YERDE GÖZÜMÜZE BATARKEN SENDİKA NE YANA DÜŞER…!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000