08 Aralık 2013, Pazar 19:16:55

'ATİLAY AYÇİN'İN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANACAĞIZ'

24 yıldır Hava İş Yönetiminde bulunan Atilay Ayçin'i sandıkta deviren Muhalif Güç Birliği ve Hava İş Sendikası yeni Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, kesin sonuçların ardından bir konuşma yaptı.
  • Şimdi yine alımlar mı olacak yani???
  • Calisanlara. Hayirli olsun. Atilay beyede bundan sonraki. Gorevine Basarilar. Diliyorum. Uzay. Misafir. Boston
  • Bu şirketi hep beraber avrupanın en iyi hava yolu yaptık.Yeri geldi ailemizin,arkadaşlarımızın yanında olamadık ama helal para kazanmak için onurlu bir şekilde çalıştık.Halimize şükrediyoruz ayrıca ne kadar sevsekte sevmesekte Atilay Ayçine bu zamana kadar çalışma şartlarımızı iyi duruma getirdiği için teşekkür etmemiz lazım.İnşallah bu kadar büyük bir şirketin yöneticileri küçük hesaplar peşinde koşmaz(dinlenme süreleri v.b)çalışanlarına mutlu ve huzurlu bir ortam sağlar ve de hep beraber daha da ileriye taşırız şirketimizi...
  • ALDIR BİZİ BÜYÜK BAŞKAN,305 İN TEK UMUDU SENSİN ..İNANIYORUZ,BİTİR BU HAKSIZLIĞI...
  • Ne diyorsun, Uçş.İşl.delegeleri kpt.lar durumu buralara getiren Atilay Ayçin e mi oy verecekti,yoksa karmakarışık Güç Birliğine mi oy verecekti,Bahadır Altan en doğrusunu yapmıştır,belirsiz ve tehdit dolu oyuna gelmemiş,delegeleri de bu iftiralardan korumuştur,yapılan yorumlar 6 ay sonra da yapılabilecekmi acaba...Yanılmayı arzu ederiz...
  • Yönetimde Celalettin Meriçli diye bir şahıs var. İstediğin an istediği şeyi yaptırtabilecek ağırlığa sahip. Allah yolunu açık etsin şef.
  • Reformun basi olan Omere ne oldu ki kullanip attilar diyorsunuz? Birlesmediler mi?kacirdim orayi
  • Yolun açık olsun Ali Kemal Başkan
  • Zaten kaos içindeydik. Zaten greve çıkarken, greve çıkmamızın nedenini bile anlamadı iş arkadaşlarımız. Korktular. 1 günde bitebilecek ve tüm haklarımızı eksiksiz koruyabileceğimiz bir grev aylar sürdü. Herkes bir bahane buldu kendine. Biz grevcilerin tuzu kuruydu ya bahane yoktu elini taşın altına koydu. Birlik olunamadı. Grev de iyi idare edilemedi, kabul. Sendikanında yetersiz kaldığı şeyler oldu bu da gerçek. Gm ye hadi toplantı yapalım diye çağırıldık. Herkes 5 er 10 ar gruplar halinde ayrı takılıp, ayrı kararlar aldı. Bir türlü birlik sağlanamadı. Ama biz bir olsa idik, zaten bu kadar uzun bir direniş olmayacaktı. Şimdi herkes mutlu olacaktı. Şimdi ardımızda bir 305 lekesi, ortada kalmış grevciler ve tüm kariyeri boyunca KORKAK olarak kalacak çalışanlar var. Biz zaten eskisi gibi olamayız. Reformun kazanmasına sevindim bi nebze. Kendinize gelmeniz için bişeyleri kaybetmeniz gerek. İkramiye, mesailer, haklar vs... Silkelenirsiniz belki.
  • Genel mudurlugun Cem abisine, sirf Atilay gitsin diye isveren destekli sozum ona sendikacilari desteklemek hic de yakismadi...Ey Ali Gulcicek ey Cem abi,bugune kadar ki durusunuz,gorusleriniz,laflariniz,tavirlariniz maalesef fos cikti...Daha dune kadar kizdiginiz isveren gudumlu reform hareketini ne oldu da son dakikada desteklediniz? Size ne vaat ettiler veya sizi tehdit mi ettiler? Bu ihanetinizin sebebi nedir? Bunu nasil aciklayacaksiniz? Aycin kotuydu kabul ama boyle bir yapidaki yonetimi nasil desteklersiniz? Bahadir Altan'a kiziyordunuz simdi sizin ondan ne farkiniz oldu? Yarin bu isverenci sendikacilar,iscilerin canlarinin yanmasina,haklarinin yenmesine goz yumduklarinda vicdanen rahat olacak misiniz?

24 yıldır Hava İş Yönetiminde bulunan Atilay Ayçin'i sandıkta deviren Muhalif Güç Birliği ve Hava İş Sendikası yeni Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, kesin sonuçların ardından bir konuşma yaptı.

Sözlerine teşekkür ederek başlayan Tatlıbal; 'Emeği geçen herkese teşekkür ederim, hepsi benden daha çok çalıştı. Atilay Bey'e de çok teşekkür ederim, kendisi önemli bir değerdir. Mutlaka onun tecrübelerinden faydalanacağız' dedi.

İşçilerin haklarının korunmaya devam edeceğini vurgulayan Tatlıbal, 'İşçilerin haklarını korumak, kollamak ve geliştirmek durumundayız. Bu anlamda çalışmaya devam edeceğiz. Ayrıca bir sosyal kompleks yapmayı planlıyoruz. Biz 133 delegenin değil 300 delegenin de yönetimiyiz. Buradan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma sesleniyorum, eğer yanlış yaptığımda beni uyarmaz ve o yanlıştan döndürmezseniz haksızlığı hak ediyorsunuz demektir' şeklinde konuştu.

Grev hakkında da konuşan Tatlıbal, "305 arkadaş için savaş vermeye devam edeceğiz. Öncelikle 305 üzerine bir komisyon kurup bu arkadaşımız ile Çanakkale tarafında işten çıkarılan 19 arkadaşımızın işe iadeleri için çalışacağız. Tabii ki grevin bitmesini istiyoruz. Ama bu anlaşmalar işçilerin çıkarına olmalıdır. Grevin en son çare olduğunu düşünüyoruz. Birinci önceliğimiz işçinin mutluluğu için adımların atılmasıdır" ifadelerini kullandı.


Konuşmasının ardından yönetim kurulunu tanıtan Tatlıbal, teşekkür ederek açıklamalarını noktaladı.

İşte seçim tutanağı:

'ATİLAY AYÇİN'İN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANACAĞIZ'

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şimdi yine alımlar mı olacak yani???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Calisanlara. Hayirli olsun. Atilay beyede bundan sonraki. Gorevine Basarilar. Diliyorum. Uzay. Misafir. Boston

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu şirketi hep beraber avrupanın en iyi hava yolu yaptık.Yeri geldi ailemizin,arkadaşlarımızın yanında olamadık ama helal para kazanmak için onurlu bir şekilde çalıştık.Halimize şükrediyoruz ayrıca ne kadar sevsekte sevmesekte Atilay Ayçine bu zamana kadar çalışma şartlarımızı iyi duruma getirdiği için teşekkür etmemiz lazım.İnşallah bu kadar büyük bir şirketin yöneticileri küçük hesaplar peşinde koşmaz(dinlenme süreleri v.b)çalışanlarına mutlu ve huzurlu bir ortam sağlar ve de hep beraber daha da ileriye taşırız şirketimizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 YUSUFÇUK ~ 10 yıl önce
ALDIR BİZİ BÜYÜK BAŞKAN,305 İN TEK UMUDU SENSİN ..İNANIYORUZ,BİTİR BU HAKSIZLIĞI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ne diyorsun, Uçş.İşl.delegeleri kpt.lar durumu buralara getiren Atilay Ayçin e mi oy verecekti,yoksa karmakarışık Güç Birliğine mi oy verecekti,Bahadır Altan en doğrusunu yapmıştır,belirsiz ve tehdit dolu oyuna gelmemiş,delegeleri de bu iftiralardan korumuştur,yapılan yorumlar 6 ay sonra da yapılabilecekmi acaba...Yanılmayı arzu ederiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Part ~ 10 yıl önce
Yönetimde Celalettin Meriçli diye bir şahıs var. İstediğin an istediği şeyi yaptırtabilecek ağırlığa sahip. Allah yolunu açık etsin şef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsiz ~ 10 yıl önce
Reformun basi olan Omere ne oldu ki kullanip attilar diyorsunuz? Birlesmediler mi?kacirdim orayi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yolun açık olsun Ali Kemal Başkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevindim ~ 10 yıl önce
Zaten kaos içindeydik. Zaten greve çıkarken, greve çıkmamızın nedenini bile anlamadı iş arkadaşlarımız. Korktular. 1 günde bitebilecek ve tüm haklarımızı eksiksiz koruyabileceğimiz bir grev aylar sürdü. Herkes bir bahane buldu kendine. Biz grevcilerin tuzu kuruydu ya bahane yoktu elini taşın altına koydu. Birlik olunamadı. Grev de iyi idare edilemedi, kabul. Sendikanında yetersiz kaldığı şeyler oldu bu da gerçek. Gm ye hadi toplantı yapalım diye çağırıldık. Herkes 5 er 10 ar gruplar halinde ayrı takılıp, ayrı kararlar aldı. Bir türlü birlik sağlanamadı. Ama biz bir olsa idik, zaten bu kadar uzun bir direniş olmayacaktı. Şimdi herkes mutlu olacaktı. Şimdi ardımızda bir 305 lekesi, ortada kalmış grevciler ve tüm kariyeri boyunca KORKAK olarak kalacak çalışanlar var. Biz zaten eskisi gibi olamayız. Reformun kazanmasına sevindim bi nebze. Kendinize gelmeniz için bişeyleri kaybetmeniz gerek. İkramiye, mesailer, haklar vs... Silkelenirsiniz belki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevinen'e ~ 10 yıl önce
Korkak DEĞİLİZ ama ÖZGÜR DE DEĞİLİZ...
ihanet... ~ 10 yıl önce
Genel mudurlugun Cem abisine, sirf Atilay gitsin diye isveren destekli sozum ona sendikacilari desteklemek hic de yakismadi...Ey Ali Gulcicek ey Cem abi,bugune kadar ki durusunuz,gorusleriniz,laflariniz,tavirlariniz maalesef fos cikti...Daha dune kadar kizdiginiz isveren gudumlu reform hareketini ne oldu da son dakikada desteklediniz? Size ne vaat ettiler veya sizi tehdit mi ettiler? Bu ihanetinizin sebebi nedir? Bunu nasil aciklayacaksiniz? Aycin kotuydu kabul ama boyle bir yapidaki yonetimi nasil desteklersiniz? Bahadir Altan'a kiziyordunuz simdi sizin ondan ne farkiniz oldu? Yarin bu isverenci sendikacilar,iscilerin canlarinin yanmasina,haklarinin yenmesine goz yumduklarinda vicdanen rahat olacak misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000