07 Aralık 2013, Cumartesi 16:03:04

ATİLAY AYÇİN'E İKİNCİ DARBE!

Hava-İş Sendikası Genel Kurulu'nda divan heyeti için Reform Hareketi'nin önerisinin kabul görmesiyle ilk darbeyi alan Atilay Ayçin, beklenmedik bir durumla daha karşılaştı.
  • ...
  • sendikanın grev hakkı engelleniyor. sendikamı işçileri işten çıkardı. bu nasıl seviyesiz bir tartışma..
  • O aidatlarımız haram zıkkım olsun hapislerde hesap verme vaktin geldi ondan bu telaşın Atilay
  • Havacilik camiasinda KARA BIR LEKE OLARAK HATIRLANACAKSIN !!!
  • Bizler birseyin degerini gidince anlayabiliyoruz ne yazikki.. aycinin o kadar hizmet yilinin ardindan hatasini arayip lekelemeye calisan kisilere ithafen onca yil sen hayatnda hic mi hata yapmadin sirketin hic mi hata yapmadi.. kaptanin hostesin teknisyenin... ne degisik insanlariz bee onca kazanilmis hak hukuk... tek solenebilcek sey kaybedilen cok degerli oluyor cookkk
  • Aycin'in hesap verme zamani geldi....
  • Bu yorumlarin hepsini tek bir kisi yapiyor galiba. Seviyesizlik akiyor ustunuzden. Reform hareketi kadar tas dussun basiniza göt kılları !!!
  • Kaynakci gozluklerini tak geziye dogru yol al , mars mars
  • Yıllık 6-7 milyon TL geliri olan bir sendikanın kasasında sadece 17.000 TL kalmış. Neyi İbraa edecekler ? Hirsiz olduklarini mi ?
  • Tek istedigim, Atilay beye, gecmis 2-3 senesinin mali hesabi sorulsun. Yonetim degisirse bu hesap kesinlikle sorulacak. Atilay beye hapis yolu bile gozukebilir. Atilay bey cok cirpiniyorsa bir sebebi vardir

Hava-İş 27. Olağan Genel Kurulu'nda divan heyeti için Reform Hareketi'nin önerisinin kabul görmesi sonucu ilk şoku yaşayan Atilay Ayçin, faaliyet raporlarının okunması sırasında hesap tetkik raporlarının oy çokluğuyla ibra edilmemesi üzerine ikinci şoku yaşadı.

Konuya ilişkin olarak genel kurul salonunda konuşma yapan Hava-İş Genel Başkanı Atilay Ayçin, "Mali ve idari bütün konuları onayladınız. Şimdi ibra etmiyorum diyorsunuz. Dışarıdan telefonla sendika yönetmeye kalkıyorsunuz. Siz bu işi bilmeseniz de dışardan talimatla sizi yönetecekler" dedi.

Reform Hareketi'inin başkan adayı Ali Kemal Tatlıbal'a yönelik de konuşan Ayçin, "Ali Kemal Bey, işten atılan 305 kişinin aleyhine işveren lehine şahitlik yapan birisidir. Karşı taraftan başkan adayı... Sendikayı ha Ali Kemal'e teslim etmişsiniz ha Hamdi Topçu'ya... Ne fark eder? 305 kişinin ekmeğine kan doğrayan adam şimdi sendika başkanlığına aday oluyor" şeklinde konuştu.

Tüm bu gelişmelerin ardından Reform Hareketi'nin başkan adayı Ali Kemal Tatlıbal, genel kurulda konuşma yapmazken genel kurulun ilk günü saat 16:10 sularında sona erdi.

ATİLAY AYÇİN'E İKİNCİ DARBE!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendika ~ 10 yıl önce
sendikanın grev hakkı engelleniyor. sendikamı işçileri işten çıkardı. bu nasıl seviyesiz bir tartışma..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
O aidatlarımız haram zıkkım olsun hapislerde hesap verme vaktin geldi ondan bu telaşın Atilay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYCIN KARALEKE ~ 10 yıl önce
Havacilik camiasinda KARA BIR LEKE OLARAK HATIRLANACAKSIN !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bizler birseyin degerini gidince anlayabiliyoruz ne yazikki.. aycinin o kadar hizmet yilinin ardindan hatasini arayip lekelemeye calisan kisilere ithafen onca yil sen hayatnda hic mi hata yapmadin sirketin hic mi hata yapmadi.. kaptanin hostesin teknisyenin... ne degisik insanlariz bee onca kazanilmis hak hukuk... tek solenebilcek sey kaybedilen cok degerli oluyor cookkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Aycin'in hesap verme zamani geldi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 10 yıl önce
Bu yorumlarin hepsini tek bir kisi yapiyor galiba. Seviyesizlik akiyor ustunuzden. Reform hareketi kadar tas dussun basiniza göt kılları !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seviye ~ 10 yıl önce
Sizin seviyeniz de pek hosmus ama cuk oturmus !!
nesevimli ~ 10 yıl önce
Seviyesizliğin BELGESİ olmuş.
seviye ~ 10 yıl önce
seviyesizlik yok göt kılıyız diye bağıran sizdiniz arkadaş alıntı yapmış sizden.
Palacan ~ 10 yıl önce
Kaynakci gozluklerini tak geziye dogru yol al , mars mars

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yıllık 6-7 milyon TL geliri olan bir sendikanın kasasında sadece 17.000 TL kalmış. Neyi İbraa edecekler ? Hirsiz olduklarini mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tek istedigim, Atilay beye, gecmis 2-3 senesinin mali hesabi sorulsun. Yonetim degisirse bu hesap kesinlikle sorulacak. Atilay beye hapis yolu bile gozukebilir. Atilay bey cok cirpiniyorsa bir sebebi vardir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000