19 Ekim 2013, Cumartesi 18:19:46

ATİLAY AYÇİN ANTALYA'DA FARK ATTI

Hava İş Genel Kurulu öncesinde devam eden delege seçimlerinde Antalya'da ipi mevcut yönetim göğüsledi.
  • şu başkanı aday oldugundan beri delege adayı olursam ayçine oy veririm o yüzden delege adayı değilim benim borcum harcım var beni şubeye seçin gerisini ne yaprasnız yapın dedi. 9 ekimde reformcularla antalyada buluştu , pazarlıklar yapıldı, delegeler umrunda değildi. yani sonuç reform, şubeyi değil delegelerin peşine düştü sonuç: 1 ayçin delegesi, 1 reform delegesi, birde eşit oy var kura ile belirlenecek. 3 delege pay edildi.hayırlı olsun tamda ANTALYA ya yakışan sonuç.
  • Şube kaybedildi,delege muhaliflerin oldu.
  • her fırsatta grevde olduğunu söyleyen ali gülçiçek grevciler evrak için bile genel md.lüğe giremezken gece gündüz oraya nasıl giriyor,emek meclisi broşürleri şirket matbaasında basılmıyormu,reformun şirketin sendikası olduğunu sağır sultan bile duyunca emek meclisi ile işbirliğine girdiği,seçilirlerse sendika yönetiminin nasıl olacağına dair emek ile reform arasında pazarlıklar başlamadımı bunlara cevap versinler bizde bilelim doğruyu
  • her fırsatta grevde olduğunu söyleyen ali gülçiçek grevciler evrak için bile genel md.lüğe giremezken gece gündüz oraya nasıl giriyor,emek meclisi broşürleri şirket matbaasında basılmıyormu,reformun bakan yeğeni şirket adamları olduğu herkes tarafından fazlaca öğrenilince reformla emek meclisi işbirliğine girmedimi seçilirlerse sendika yönetiminin nasıl olacağına dair pazarlıklar başlamadımı bunlara cevap versin emekçi ali gülçiçek
  • işçinin yanında olan ayçini devirmek için bakan yeğeni reformla birleşerek ayak oyunları yapan emek meclisine yazıklar olsun bastırdığınız broşürler hangi matbaada basılıyor söyleyinde çalışanda bilsin.şimdiden seçilirseniz yönetimi nasıl oluşturacağınızı tartışıyorsunuz ama heveslenmeyin işçi yanında olanı biliyor.
  • şubeyi Engin,Ost kurul delegelerini Emek Meclisi aldı,güzel bir ittifak oldu.Reform ve Atilay ise hava aldı.Sevgiler.
  • Engin toncere sorun bakalım kimi destekliyor.Amacı şube başkankıgını kazanmaktı.Delegelwr kesinlikle aycin e oy vermeyecek.
  • Secilen delegeler muhalefetin adaylari rahat olun aycin aga sadece subede kazandi.Kazanan sube baskanida aycini desteklemiyor.Kazanan personel.
  • Havais gumbur gumbur ;))) bilmem ne hareketi bilmem ne meclisi ne beeee haha
  • Kazan Ayçin diye sevinen arkadaslar üst kurulu delegeliğine bakınca hersey net.

Antalya'da 3 delegelik seçimde Hava İş mevcut yönetimi ile Emek Cephesi yarıştı. Bugün yapılan seçimlerde Hava İş mevcut yönetiminin listesi 99,  Emek Cephesi ise 30 oy aldı.

3 üst kurul delegesinin seçildiği seçimlerde üç oy konusunda tartışma ve itirazlar yaşandı. Hava İş kanadı seçilen üst kurul delegesinden 2'sinin kendi delegeleri olduğunu savunurken Emek Meclisi, bir delegenin mevcut yönetimden, birinin kendilerinden olduğunu, üçüncü delegenin ise tartışmalı oylar bulunmasından dolayı pazartesi günü kurayla belirleneceğini bildirdi.

Airporthaber.com

ATİLAY AYÇİN ANTALYA'DA FARK ATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

yalakalık diz boyu ~ 11 yıl önce
şu başkanı aday oldugundan beri delege adayı olursam ayçine oy veririm o yüzden delege adayı değilim benim borcum harcım var beni şubeye seçin gerisini ne yaprasnız yapın dedi. 9 ekimde reformcularla antalyada buluştu , pazarlıklar yapıldı, delegeler umrunda değildi. yani sonuç reform, şubeyi değil delegelerin peşine düştü sonuç: 1 ayçin delegesi, 1 reform delegesi, birde eşit oy var kura ile belirlenecek. 3 delege pay edildi.hayırlı olsun tamda ANTALYA ya yakışan sonuç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt ~ 11 yıl önce
Şube kaybedildi,delege muhaliflerin oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işçi ~ 11 yıl önce
her fırsatta grevde olduğunu söyleyen ali gülçiçek grevciler evrak için bile genel md.lüğe giremezken gece gündüz oraya nasıl giriyor,emek meclisi broşürleri şirket matbaasında basılmıyormu,reformun şirketin sendikası olduğunu sağır sultan bile duyunca emek meclisi ile işbirliğine girdiği,seçilirlerse sendika yönetiminin nasıl olacağına dair emek ile reform arasında pazarlıklar başlamadımı bunlara cevap versinler bizde bilelim doğruyu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inadına mavi ~ 11 yıl önce
her fırsatta grevde olduğunu söyleyen ali gülçiçek grevciler evrak için bile genel md.lüğe giremezken gece gündüz oraya nasıl giriyor,emek meclisi broşürleri şirket matbaasında basılmıyormu,reformun bakan yeğeni şirket adamları olduğu herkes tarafından fazlaca öğrenilince reformla emek meclisi işbirliğine girmedimi seçilirlerse sendika yönetiminin nasıl olacağına dair pazarlıklar başlamadımı bunlara cevap versin emekçi ali gülçiçek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıp ~ 11 yıl önce
işçinin yanında olan ayçini devirmek için bakan yeğeni reformla birleşerek ayak oyunları yapan emek meclisine yazıklar olsun bastırdığınız broşürler hangi matbaada basılıyor söyleyinde çalışanda bilsin.şimdiden seçilirseniz yönetimi nasıl oluşturacağınızı tartışıyorsunuz ama heveslenmeyin işçi yanında olanı biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 11 yıl önce
nasıl yani broşür gibi seçim giderleri için sendika bütcesi ayrılmıyormuda bu böyle birşeye gerek duymuş. Yoksa sadece Ayçın beymi faydalanıyor bu olanaktan, yoksa Ayçin bey cebindenmi seçim masraflarını yapıyor?
Gerçek ~ 11 yıl önce
şubeyi Engin,Ost kurul delegelerini Emek Meclisi aldı,güzel bir ittifak oldu.Reform ve Atilay ise hava aldı.Sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 11 yıl önce
Engin toncere sorun bakalım kimi destekliyor.Amacı şube başkankıgını kazanmaktı.Delegelwr kesinlikle aycin e oy vermeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SOR ~ 11 yıl önce
abe selim.ir sor bakalım Engin Toncere kimi destekliyor? Karşısına neden Emek meclisi çıkıyor....Engin Toncer 99 oy alıyor Emek meclisi 30 oy...Çarşaf listede Engin Toncer'e 99 oy verenler neden delegelikte ters oy versinler ki? Bu tür şeylere o güzel kafanı yorma.. 8 Aralık sonuçlarını bekle sadece...
asıl gerçek ~ 11 yıl önce
sevgili kardeşim selim... Ya birileri tarafından doldurulup yazdın bu yorumu yada senin seçimle falan alakan yok. Sana tek tavsiyem al o listeleri üst kurul delegelerine bir bak. Bak ta ASIL GERÇEK neymiş gör,abilerine de anlat. Onlar da anlasınlar ki Bu Baskıya oluşan Tepki.
ayt ~ 11 yıl önce
Secilen delegeler muhalefetin adaylari rahat olun aycin aga sadece subede kazandi.Kazanan sube baskanida aycini desteklemiyor.Kazanan personel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 11 yıl önce
Havais gumbur gumbur ;))) bilmem ne hareketi bilmem ne meclisi ne beeee haha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Kazan Ayçin diye sevinen arkadaslar üst kurulu delegeliğine bakınca hersey net.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000