THY'nin Indigo'ya kiraladığı uçak sayısı 6'ya çıktı

    Çok beğenilenler

  • yorgun 737 kaptanı 22 Kasım 2022, Salı 16:05:44 737 filosu neden bu kadar fazla çalışıyor 6 gün 4 bacak ucuyor? neden tüm avrupa uçuşları airbus 320 filosuna verilir ? 31
    • honeywell 22 Kasım 2022, Salı 19:33:16 havabus cılar bal kaymak , bu sebeb ile. 1
    • fwz 22 Kasım 2022, Salı 19:41:07 37 filosu şark görevidir.....en iğrenç mesailer burada dır...saw base bu şirketin en kötü yeridir birde...uzun mesailer;gece uçuşundan gelince sabahın körü 4 bacaklar...çok merak ediyorum kaza mı olmasını bekliyorlar...bütün yaz telef olduk sonbahara biraz düze çıkarız dedik tam tersi birde sunexpress saw'dan çıkacak oranın uçuşlarda bize binecek..12 h mesai 4 h uçuş...beklemeleri geçen ölü zamanlar yanında ekip planlama maya... 1
    • Yorgun 37ci 22 Kasım 2022, Salı 22:49:28 Kim veriyor kaptanım, suçlusu kim öncelikle? Bu boinkçilere ağlama dersi mi veriyorlar nedir. Afrika’dan şikayet ettilniz, airbusa verelim deyince onu da kabul etmediniz, programı bi o rahatlatıyormuş, ee şikayet ediyordun. Ve neden hep yanlış yere ağlıyorsun kaptanım. Tip Muduru var uçuş işletme var ama gelip siteye yazıyorsun, bunu okuyan teknisyen, amir TGS çalışanı 4 bacağını alıp lhr git gel mi verecek sana. az uçarsan az uçuyoruz para alamıyoruz, çok uçunca yorgunuz para istemiyoruz boş gün istiyoruz, eee nasıl yapalım. Nasıl memnun edicez seni? bi uçuş emniyetten BAM değerlerini alsana filo bazında, bi bakalım dediğin gibi mi? Korsan taksi değil bu, tüm planlı ve gerçekleşen roster istatistikleri yasa gereği tutuluyor ve yayınlanıyor. Haklılığını belgeyle yetkili kişiye anlat, kaptan adamsın, yakışmıyor. 16
    • 777kasli fo 23 Kasım 2022, Çarşamba 00:28:07 Sizi cok safe gormedikleri avrupa yasak kaptanim, ama siz 777ye upgrade olunca yine cok ucuyoruz diye aglarsiniz 16
    • a320 23 Kasım 2022, Çarşamba 09:53:36 hiç haksızlığı bize sallama sizin gibi biz de ne gece biliyoruz ne gündüz. geniş gövde senin hakkını yiyen oraya sar. 15
    • Kpt 23 Kasım 2022, Çarşamba 12:33:23 Tartışmayın şurda yahu 0
    • Yaw hala mi ayni 24 Kasım 2022, Perşembe 10:12:15 Yillar oldu biraktik 37 belasina girmeyelim diye upgrade de, hala biraktigimiz gibi mi bu isler? Hic mi duzelmedi? Hala mi avrupaya airbus gidiyor? Hala mi afrikaya ve sabihaya 37 gonderiliyor? Yaziklar olsun. Bu sirket adam olmaz. Iyi ki birakmisiz iyi ki kalmamisiz. 0
  • Keşke 22 Kasım 2022, Salı 11:32:50 Keşke yapmasaydınız. Nasılsa 2023 de liyakat sahibi insanlar gelip doğru seçimi yaparlar 28
    • Senin gibiler sussun 23 Kasım 2022, Çarşamba 05:13:57 Liyakat üzerine yorum yapa nı bir karşımıza alsak da görsek 7
  • Tüm yorumlar

  • Bitkin 737 kaptanı 26 Kasım 2022, Cumartesi 15:00:05 Torpilli airbus filolarını gönder nasıl olsa 737 cilerin canı cıkıyor günde 12 saat mesai toplam uçuş saati 4 saat yazıyoruz... halbuki airbus bi londra git gel yapsa 8 saat uçuş saati yazıyor... 1
  • Water My Friend 24 Kasım 2022, Perşembe 03:24:02 Ekipler bana mail gelmesin diye sabah akşam dua ediyorlar. Mail gelen 1-2 arkadasım ücretsiz izine çıktı. 0
  • Sayın Bolat 23 Kasım 2022, Çarşamba 09:58:37 Artık git kendin , başkanlıklar ve müdürlükler uçsun bu saatten sonra herşeyin en iyisini siz hakediyorsunuz ya bize gerek yok hadi kolay gele 3
  • Skandal 23 Kasım 2022, Çarşamba 02:44:27 Demek ki ucaklar bos gidip bos geliyor ki kiralama yoluna gitmis THY. Neler oluyor THY'de ? Rakamlar yoksa hep sisirme mi ? Madem cok yolcu var, neden ucaklarini kiraliyor ? 15
  • Neden bilmiyorum 22 Kasım 2022, Salı 20:29:27 Kanim isindi Ahmet Bey'e, oncekilerden daha samimi, daha guvenilir, daha durust geldi bana 25
  • Sözcü 22 Kasım 2022, Salı 13:51:43 Hindistan ile kardeş Pakistan'ın barışmaları en çok bizi olumlu yönde etkiler. Ama çok zor görünüyor. 19
  • Hindu base :) 22 Kasım 2022, Salı 13:39:16 Hindistan base uçacak şanslı! ekipler kimler acaba? 10
  • 2 22 Kasım 2022, Salı 13:02:03 Uçak daha alalım 3
    • Thy 22 Kasım 2022, Salı 14:09:23 Alabilirdik aslında.. hep bizim yüzümüzden:) 3
  • Kabine 10.000 22 Kasım 2022, Salı 11:23:10 Kar payını az bulup Çok ağlayan kabine bu ay maaşlarına +10.000 yatıyor 39