THY TEKNİK VE MY TEKNİK ANLAŞTI

    Çok beğenilenler

  • Commonsense 12 Ocak 2009, Pazartesi 11:20:30 THY Teknik'i bu imzadan dolayı kutluyorum. Bir yandan hem kendi projelerini birer birer hayata geçiriyor, diğer yandan da sektörün yeni kuruluşlarına destek olarak sektörün öncüsü olma misyonunu hakkıyla yerine getiriyor. Ülke menfaatleri düşünüldüğünde bu desteği alkışlamak gerekir diye düşünüyorum...Emeği geçenlere tebrikler... 0
  • Halk 12 Ocak 2009, Pazartesi 11:30:47 Bu güzel anlaşma hem şirketler için hem de ülkemiz için hayırlı&uğurlu olsun. 0
  • Tüm yorumlar

  • Misafir 31 Aralık 2011, Cumartesi 22:47:25 ben ucak teknısyenlıgı okuyorum ama ıs bulabılcem mı cok merak edıyorum.. 0
  • Misafir 10 Mayıs 2009, Pazar 22:45:01 Arkadaşlar keske mytechnic gibi başka firmalarda olsa bundan önce özel sektörü istemeyenler ulu orta yerde istemiyoruz diye laf edenlere bizlerde bu vatanın evladıyız bizlerinde ailesi var bizlerde TC topraklarında yasıyoruz bizlerde vatanımız için alın teri dökmeye hazırız yeterki bizlere sans verilsin bizler inanıyoruzki bu sektörde büyük bir özveriyle calışarak bu sektöre faydamız olacagına inanıyoruz HERSEY CANIM TÜRKİYEM İÇİN ANLAŞMANINDA TÜRKİYE ACISINDAN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TÜM KALBİMİZLE DİLERİZ YETERKİ SANS VERİLSİN 0
  • Misafir 10 Mayıs 2009, Pazar 19:34:56 Bu vatan bizim arkadaşlar vatanımızda yapılan tüm teknik işler bu vatan üzerinde yaşayan insanların gururudur alın teridir özverisidir nasıl dediniz ilk gelen uçagı yeni gelin gibi karşıladılar bu ne demektir bilirmisiniz demekki bu vatanın işleri artık kendi topraklarında bu vatanın evlatları özverili ve teknik bilgisi ile bu işlerinde altından alnının akı ile ALLAH'IN İZNİ İLE gurur ile kalkacaktır bunu herkes böyle bilsin TÜRKİYE'MİN güzel insanlarının altından kalkamayacağı iş yoktur yeterki o şans kendilerine verilsin kolay gelsin arkadaşlar hiç bir şeyden yılmadan tüm gücünüzle çalışacağınıza ben şahsen yürekten inanıyorum herkes kendi işine baksın TÜM THY çalışanlarına başarılar diliyorum CANIM TÜRKİYE 0
  • Misafir 09 Mayıs 2009, Cumartesi 18:10:16 Kazanan türkiye olur inşaallah yalnız şahibenin kapanması için çalışanların maaşlarını zamanında ödenmesini mağdur edilmesin çalışanlarda sıkıntıya girmesin çalışanların tümü büyük bir özveri ile çalışacaklardır HEPİNİZE KOLAY GELSİN 0
  • yok yaa 25 Ocak 2009, Pazar 10:14:37 oo anlaşma hakkında batan şirketi kurtarma lafını kullannan lan kardesimm kimsenin battığı yokk biz sirketimizden memnunuz kıskanclık yapıyosanda o senin kuruntun my technic onu acık bi şirken anlasmada gayet mantıklı hersey TURKİYE havaclıgı için bilmem ANLADIN MI ORUMCEK KAFALI 0
  • seyfi 13 Ocak 2009, Salı 19:29:38 Sen herhalde my tecnich in adamısın. My technic madem bu kadar büyük ve başarılı, neden çalışanlarının alın teri olan maaşlarını dahi veremiyor??? Ayrıca bre cahil stratejik ortaklık başka batmaya giden rakibi kurtarma aptallığı başkadır. Ben şahsen my technigin sektöre girmesini ve başarılı olmasını isterim ama burada saçma olan thy tekniğin onu kurtarmaya kalkması. THY yönetimine sesleniyorum: madem diyorsunu teknik zarar ediyor, bu ne perhis bu ne lahana turşusu, elinizdeki işin bir kısmını rakibe veriyorsunuz. Söyleyin bakalım bu emri size kim verdi????? Yoksa siz kendi başınıza bişey yapamazsınız. 0
  • FAZ 13 Ocak 2009, Salı 11:09:48 Calışan arkadaşlarım bu kadar cok telaşlı olmanızı anlayamıyorum.Ülkemizde iki büyük bakım hangarı olan kuruluş aralarında anlaşmışlar,keşke üçüncü kuruluş da aralarına girseydi biz calışanlar için ne güzel olurdu.şindi şöyle 20 yıl geriye baktığımızda özel sektöre bu gözle bakanlar thy nin önemli yerlerindeydiler zaman gecti 10 yıl önce bu fikirlerini değiştirdiler şimdi ise özel sektörün önemli yerlerindeler.önemli olan geleceği önceden görebilmek.ülke ekonomisine katkıda bulunabilmek.düşünün ucakların bakımlarının dış ülkelerde yapılması için giden paraları,bu paralar sana bana ona verilecek paralar neyse ben ve benim gibi düşünenler adına her iki kuruluşa ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum,yolları aydınlık olsun 0
  • SAKI 13 Ocak 2009, Salı 00:15:45 Iki taraf icin de hayirli ugurlu olsun. Teknik bakimin bir kultur olarak yerlesmesi ve bilgi birikiminin paylasilmasi acisindan ortakligin cok hayirli olacagini dusunuyorum. THY olarak ayni sektorde calisan tum sirket ve calisanlarinin da gelismesinden mutluluk duyariz. Tekelci zihniyetimizi atali yillar oldu. Gelismekten, acikliktan, konusabilir ve paylasabilri olmaktan kimseye zarar gelmez. Pasta buyur. Herkes daha fazla alir. Kimseye de bi sey olmaz. Turkiye buyur. 0
  • havalı 12 Ocak 2009, Pazartesi 23:57:57 arkadaslar siz işinize odaklanın ve işinizde en iyi olmaya bakın.bırakın anlasmaları,şirketleri,kurumkarı...sız bu memleket iyiliği için çalışmalarınıza ve işinize ozen gosterın...inşallah bu anlaşma memleket için hayırlı olur...kolay gelsın. 0
  • ZZZ air 12 Ocak 2009, Pazartesi 21:56:19 My technic'in başarısız olduğunu battığını nerden çıkarıyorsun 80 milyon dolar yatırım yapıp Bölgenin en büyük bakım merkezi olan birisi niye batsınki. Allah böyle bir bakım merkezini yapmayı bana ve sana nasip etsinde birlikte batalım. Beraber cennete gideriz. THY Technic rekabetin en üst seviyede yaşanması için böyle bir anlaşma yapamazmı? Belki maliyetlerini düşürmek için böyle bir anlaşma yapılmıştır. İçeriğini ve temel mantığını bilmediğin konularda ahkam kesme be kardeşim. Umarım senin gibi düşünenlerin sayısı ülkemizde azdır. ayrıca İsmail bey'de Türk sivil havacılığı için bir şanstır. sorunun neyse bilmiyorum ama yanlış yoldasın vesselam. 0
  • Seyfi 12 Ocak 2009, Pazartesi 21:13:20 sapla samanı karşıtırma. my technic sektöre girsin, başarılı da rekabette olsun buna kimsenin birşey dediği yok. FAKATTT my technic başarılı olamıyor ve batıyorsa bunu kurtarmak THY teknige mi güştü ???? Yarin my technic palazlandığı zaman bırak yardım etmeyi elinden gelse THY Tekniğin canını alır !!!! Asıl sen şu örümcek kafanı değiştir. Dünya koruyup kollama ve kurtarma dünyası değil, dişediş rekabet dünyası. Bu dünya içerisinde batanları kimse kurtarmayacak, bunlar gidecek ve yerlerine daha güçlüler gelecek. Bu kafayla şirket yönetilmez. Bence İsmail Demir bir bakkal tükanı açsın ve en yakınındaki diğer bakkalı güçlendirerek yoluna devam etsin. Kimse birilerinin emir eri olup 3000 kişilik şirketin geleceğini riske atamaz !!! 0
  • TK/My tecnic 12 Ocak 2009, Pazartesi 20:25:19 Sn.İsmail Demir ,Yavuz Çizmeci beye dikkat etmenizi salık veririm,sizi de zora sokmasın.aman dikkat!!!!! 0
  • teknisyenler 12 Ocak 2009, Pazartesi 20:03:05 THY ile yapılan işbirliği Anlaşması çercevesinde bu gün THY'nin ilk uçağı MYtechnic'e boya için geldi. MYTechnic te çalışan tüm personelin mutluluk ve sevincini gördükce gözlerim yaşardı. sanki Anadoluda her hangi bir köyünde eve gelin gelmiş gibi karşıladılar. Özellikle de THY'de çalışıpta ayrılarak MYtechnic te çalışan arkadaşların çoşkusunu görmeyen bunu anlayamaz ki. 0
  • zzz air 12 Ocak 2009, Pazartesi 19:56:05 Seyfi rumuzuyla yorum yazan arkadaş senin gibi düşünenenler geçmişte özel Sektörün İç hatlarda uçmasının da THY'yi batıracağını savunarak Türk sivil havacılığını hancerlemişti. Özel hava yolları iç hatlarda uçtu da THY'nin yolcusumu azaldı. Önemli olan pastanın büyütülerek alınacak payın artırılmasıdır. Dünyadaki bakım pazarı 70 milyar dolar Ülkemizin bundan aldığı pay 500 milyon dolar bile değil. Söylemin bana 70'li yılları animsattı. Ancak Örümcek kafalılar kavramını da unutmasak. 0
  • Seyfi 12 Ocak 2009, Pazartesi 18:30:25 Hiç bir şirketin rakibini zor durumdan kurtarıp güçlenmesini sağlayıp büyüttüğü nerde görülmüş!!!. ??? Vay be. İsmail Demir'e bu biryerlerden emredilmiştir oda emir eri gibi yapmıştır. Zaten kukla gibi oturmaktan başka birşey yaptığı yok. İşte yaptıklarıda böyle rakiplerin palazlanıp kendi şirketine karşı güçlenmesini sağlamak.!!! Bu kafa koskoca THY Tekniği birilerine peşkeş çekiyor. Bir de iyi birşey yapmış gibi utanmadan sıkılmadan çıkmış konuşuyorlar. Bir şirket rakibi güçlendirerek değil rakibi elimine ederek yönetilir. Şirket yöneticisi şirket çıkarlarına göre adım atar. Emir eri olmaz. 0
  • BİLEN 12 Ocak 2009, Pazartesi 16:24:23 KURUM VE KİŞİLERİ YANYANA GETİRDİĞİNİZDE BU ANLAŞMANIN YÜRÜMEYECEĞİNİ GÖRENLERDENİM. 0
  • ss 12 Ocak 2009, Pazartesi 16:03:37 Ülkemizdeki hava yollarının,bakım Merkezlerinin ve Sivi havacılıkla ilgili eğtim kurumlarının imkanlarının ortak kullanılması havacılığımızın gelişimine ve bölgesinde bir güç oluşturulmasına önemli katkı sağlar. Bu anlaşma THY'nin de özel sektörle ilk iş birliği anlaşması olması bakımından önemsenmesi ve taktir edilmesi gereken bir anlaşmadır her iki tarafada hayırlı olsun 0
  • Havacı 12 Ocak 2009, Pazartesi 11:30:48 Ülkemiz sivil Havacılık kaynaklarının daha verimli kullanılması bakımından çok önemli bir anlaşma. Umarım bu anlaşma bir model oluşturur. Ve ülke kaynakları daha verimli kullanılır. emeği geçenleri kutluyorum. 0