SUNEXPRESS KABİN MEMURU ARIYOR

    Çok beğenilenler

  • Sun ex km 03 Ocak 2015, Cumartesi 11:26:19 pegasusta nasil fazla maas alirsiniz ben bu yorumlari anlamadim. Soyle bi hesap yapin: Sunex saatbasi 7-9 euro ile baslatirken pegasus ucus basi 7 lira ucret verir. Sunexpress ulkedeki en yuksek maasi veren ozel sirket. 2000'lere kadar thy'den de fazla maas veriyordu. Ama euro uzerinden maas duzenlemesi yapildigi icin zam sistemi gelmedi. Thy ise sendikal haklarla zamlarini kazandi. O yuzden maasi sunexten fazla oldu bu sure icinde. Ote yandan calisanina insan gibi davranir sunexpress. Mudurune gider, gerekirse genel mudurune gider dert anlatirsin. Gece gunduz mudurunu arar sorununu bildirirsin. Kaptanlarinin egosu yoktur. Iletisim cok humanisttir her birim arasinda. Hem low cost olup hem her kar yaptigi sene herkese ciddi rakamlarla bonus dagitir bu sirket. Euro kurlari dusunce calisan magdur olmasin diye alt limit belirler kurlara. Ama asla sirketin kaybini hesaba katip da ust limit belirlemez. Sunexpress ulkenin havacilik gururudur. 0
    • saat ücret 03 Ocak 2015, Cumartesi 13:13:56 IST base için mi 7 / 9 AYT ilk sene 5 sonra 7 değil mi ? 0
    • honey 16 Mart 2017, Perşembe 23:54:40 14 mart 2017 de izmirde ki ön mülakatlarda 3 üncü aşamaya kadar gelen arkadaşlar herhangi bir mail aldınız mı kişilik envanteri ile ilgili ? 1
    • Antalya 20 Mart 2017, Pazartesi 00:13:15 Merhaba 16 martta sınava girdm birinci aşamayı geçtim, sözlü mulakat kısmı çok iyi geçmedi. Kişilik envanter testi gibi bir şey yollamadılar. Sizce kurula çağrılır mıyım? Testi en geç ne zamana yollarlar? Öerak içindeyim, bilgisi olan varsa çok çok rahatlayacagım 1
    • An 20 Mart 2017, Pazartesi 00:15:28 Ben 16 martta girdm envanter testi ile alakalı bir şey gelmedi merakla bekliyorm 5
    • bilgi 10 Ocak 2018, Çarşamba 01:43:36 merhabalar, bana bugun msj geldi 12 ocakta online sınav için lnk gödereceklerini söylediler fakat nasıl olacak nedir fikir yürütemiyorum eskiden yerlerine çağırıp test tarzı yapıyorlardı sınav online nasıl olacak nasıl ilerleyecek bilemiyorum bugünlerde sınava giren varsa bilgi verebilir mi lütfen... 0
    • Adsız 10 Ocak 2018, Çarşamba 16:09:00 Bilgi - sasirdim dogrusu cunku sunexpress ilaninda sinav online olacaktir diyor. Oyle birsey yapacaklarini sanmiyorum. Dikkatli olun baska bisey olabilir 0
    • Ecem 10 Ocak 2018, Çarşamba 16:22:48 Ne zaman basvurmustunuz 0
    • Sude 10 Ocak 2018, Çarşamba 20:25:37 Sunexpress link gondermez sanmiyorum 0
    • Aslı 16 Ocak 2018, Salı 14:48:44 Bana da link göndereeklerini sölediler 23 ocak için ,, hemde sabah saatlerinde dedi bi saat vermedi,, mikrofonlu bilgisayar dedi ,, neyle karsılasıcaz cok supriz bi sınav olcak 0
    • Azra 22 Ocak 2018, Pazartesi 22:33:58 Merhaba arkadaslar bugun online test icin rdv verilmisti.. Benim gibi bugun sinava girmis olan varmi ? Size pratik sinavin linki gonderildimi ? 0
    • onur 26 Ocak 2018, Cuma 10:32:16 online teste girdim 15 dk sonra bir link daha gönderdiler sözlü kamera karşısında sordukları soruları cevaplayıp kameraya kaydettim.. 15 dk sonra kişilik envanteri göderdiler . ertesi günde arayıp şubat ayı için kurul mülakatına çağırdılar. 0
    • Seray 26 Ocak 2018, Cuma 22:53:22 Onurrr bey siz ingilizce pratik sınavına girmişsiniz ya neler sordular 15 dakka yazıo süreye bende yazılı sınavı geçtim link geldi 28 ine kadar ing pratik sımavına girin die ama nasıl bi soru sorarlar bilemiyorum 0
    • Yavuz 04 Şubat 2018, Pazar 21:41:20 1 Subat 2018 tarihinde 100 soruluk Online Ingilizce grammer testini gectim ve ardina 5 soruluk yine online pratik sözlü sinavi geldi ve onlari da cevaplandirdim.Ardindan ; " Sevgili YAVUZ, Başvurun başarılı bir şekilde iletilmiştir. Değerlendirmemiz sonrasında kısa sürede sana geri döneceğiz. İyi günler." seklinde mail geldi. Aceba bu geri dönüs suresinin belli bi suresi var mi ? 3 gün once geldi bu mail. Bilenler yardimci olursa sevinirim.Tesekkurler 2
    • burcuuu 23 Şubat 2018, Cuma 13:06:05 Merhaba 100 soruluk testi geçtim online arkasından ingilizce pratik sözlü mülakatı geldi neler soruyolar bilen biri var mı acaba ? 0
    • TOLGA 21 Mayıs 2018, Pazartesi 10:17:51 Arkadaşlar selam; Sunexpress maaşları nasıl bilgisi olan var mıdır acaba? -Dil sınavını geçtim. -Online mülakat oldum. -Envanter testi de geldi. 0
    • Meraklı 03 Ekim 2018, Çarşamba 13:14:05 Arkadaşlar ben evden pratik İngilizce mülakatı geceli bugün 5. Gün, 218 inde hem sınav oldum ardından hemen linki aldım pratik İngilizce görüşme için... Bir kaç hafta içinde değerlendirileceği belirtildi ama merak ettiğim daha bekletirler mi? Yoksa ses çıkmaz mı? Ya da ses çıkan var mı içinizde? 2
  • AIR FRANCE 02 Ocak 2015, Cuma 16:27:22 Air france ilanı ne kadar doğruluk içeriyor? ben inanmadım yalan bi ilan airporthaber açıklama bekliyoruz 0
    • Yavuz 04 Şubat 2018, Pazar 17:03:31 1 SUBAT 2018 günü hem 100 soruluk Online Ingilizce grammer testini gectim ve ardina 5 soruluk yine online pratik sözlü sinavi geldi ve onlari da cevaplandirdim.Ardindan ; " Sevgili YAVUZ, Başvurun başarılı bir şekilde iletilmiştir. Değerlendirmemiz sonrasında kısa sürede sana geri döneceğiz. İyi günler." seklinde mail geldi. Aceba bu geri dönüs suresinin belli bi suresi var mi ? 3 gün once geldi bu mail.Bilgilendiren olursa sevinirim. Tesekkurler 1
  • Tüm yorumlar

  • pınarsili 18 Aralık 2019, Çarşamba 23:20:10 Sorularım var yarın sınava gireceğim lütfen yardımcı olur musunuz? 0
  • Arzu 03 Ekim 2019, Perşembe 14:28:50 kişilik envanterinde sonra mülakata davet edildim,mülakat gününü bekliyorum 0
  • Buşra 02 Ekim 2019, Çarşamba 11:42:39 Merhaba sınava girdiniz mi? Kişilik envanterinden sonra mail aldınız mı durum nedir? 0
  • Berra 24 Eylül 2019, Salı 13:43:30 ARKADAŞLAR BİRİ NE OLUR İNGİLİZCE ONLINE SINAV HAKKINDA BİLGİ VERSİN NELER ÇIKTI NELERE ÇALIŞMALIYIZ 0
  • Adsız 22 Mart 2018, Perşembe 06:55:39 Arkadaşlar ben 19 ocakta ingilizce sınavına girdim kazanamadım malesef linkte şöyle bir not vardı başarısız olan adaylar 3 ay sonra tekrar sınav olabilirler diyodu nisanda girebilirmiyim bi daha geçen senelerdende böylemiydii bilgisi olan yazarmı lütfen 0
    • Aylin 03 Mayıs 2018, Perşembe 12:02:45 Merhaba.sorular nasıldı yani tenselerle ilgili mi günlük konuşma mi boşluk doldurma mi sormuşlar biraz bahseder misin 0
  • Adsız 06 Şubat 2018, Salı 01:47:56 19 ocakta istanbuldan ingilizce seviye tespit sınavı oldum ama pratik mülakatı için bi link almadım varmı başka olmayan 0
    • Jshdvs 08 Şubat 2018, Perşembe 09:50:37 Kurula girenler var mail almayanlar beklemesin bosuna artik almayiz 140 kisi zaten belirlenmistir 0
    • Ecem 09 Şubat 2018, Cuma 18:24:07 Subat ayinda sinav olan varmi? 0
    • İremmmm 24 Şubat 2018, Cumartesi 14:42:38 Merhaba ingilizce pratik mülakati olan oldumu 15 dk sürüyomuş soruları hatırlayan var mı ? 0
    • Ebru 19 Mart 2018, Pazartesi 00:54:59 İlk online sınavda çıkan sorularla ilgili özellikle sözlü olan kısımla ilgili Bilgi verebilecek olan var mı? Hangi seviyeydi? Ne soruldu? 1
  • Adsız 01 Şubat 2018, Perşembe 21:16:43 İngilizce pratik mülakatına girenler varmı veya kurul mülakatına 0
    • Adsiz 03 Şubat 2018, Cumartesi 04:07:08 Ben girdim kurul mulakatina ankarada başka giren var mi dönüş olan olumlu veya olumsuz 0
    • Adsız 03 Şubat 2018, Cumartesi 10:52:44 Adsız ne zaman girdin ingilizce seviye tespit sınavına ve ingilizce pratik mülakatına bide kurula ne zaman girdin 0
    • Adsız 04 Şubat 2018, Pazar 09:48:40 Kurulda akademik soru sordular MI? 0
    • Adsız 04 Şubat 2018, Pazar 16:11:50 11 ocakta 100 soruluk ıngilizce pratik mulakatina girdim 5 dk sonra speaking için link gönderdiler onuda başarılı gecersen 2-3 gün sonra kişilik testi linki gonderiyorlar 40 soru klasik kendinle alakalı sorular nereden mezunsun baban ne is yapiyo vs. 566 soru evet hayır diye cevaplayabiliyorsun geçen hafta girdim kurula akademik soru yok kendinden bahsediyorsun sorular seni tanima ve ikna kabiliyetini ve sabrını ölçmek icin sorulan soru tarzi 0
    • Adsız 05 Şubat 2018, Pazartesi 04:50:10 Adsız kurula ayın kaçında girdin 0
    • ?? 15 Şubat 2018, Perşembe 14:46:48 Subatta sinava katilan varmi? 0
    • Pınar 20 Şubat 2018, Salı 09:20:09 Kurul mülakatına girenler var mı? Neler sordular? 0
    • ashlee 07 Mart 2018, Çarşamba 16:09:26 arkadaşlar 22 şubatta mail aldım sınav için. 23 şubatta ingilizce sınavını yaptım. Aynı gün 5 dakika sonra pratik olan yani speaking li sınavı yaptım. 26 Şubatta envanter geldi. Onu yapıp gönderdim ancak kurul mülakatı için olumlu olumsuz herhangi bir mail ya da telefon 9 gün olmasına rağmen hala alamadım. 0
    • Sell 20 Mart 2018, Salı 17:37:04 Arkadaslar kişilik envanterı testı hemen mı gelıyor yoksa bekletıyorlar mı bır kac gun? Cunku speakıng e gırdım ama envanter gelmedı henuz. Olmadı dıye uzulmeye baslamalı mıyım? 1
    • Sell 20 Mart 2018, Salı 17:38:44 Envanter le ilgili bilgisi olan var mı? Gelme zamanıyla ılgılı?? 1
  • Adsız 30 Ocak 2018, Salı 10:25:50 İngilizce pratik mülakatı için link alanlar varmı varsa seviye tespit sınavına ne zaman girmiştiniz? 0
    • gg 01 Şubat 2018, Perşembe 15:26:03 Merhaba seviye tespit sınavı nasıl yapıldı konu hakkında bilgi verir misiniz 0
  • Adsız 26 Ocak 2018, Cuma 00:07:40 Arkadaşlar ingilizce pratik mülakatı için ne kadar süre içersinde dönüş yapılıyo girenler söyleyebilirmi lütfennn 0
    • ashlee 07 Mart 2018, Çarşamba 16:10:27 Ben üç gün sonra envanter için gönderilen maili almıştım 0
  • Zz 25 Ocak 2018, Perşembe 18:10:22 Arkadaşlar ingilizce pratik sınavından başarılı olanlara hemen otomotik kişisel envanter msjmı geliyor lütfen bilgi verin:(( 0
    • Adsız 26 Ocak 2018, Cuma 10:21:48 Zz ingilizce seviye tespit sinavina ne zaman girdin 0
    • Seray 26 Ocak 2018, Cuma 22:58:41 Evet hemen gönderiyorlarmış. İngilizce pratikte ne sordular yardımcı olur musunuz? Zor muydu. Ben testi Geçtim falat ingilizce pratik için 1 gün daha sürem olduğu için biraz çalışayım dedim. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim 0
    • Adsız 27 Ocak 2018, Cumartesi 23:49:08 Seray ingilizce seviye tespit sınavını ne zaman oldun 1
    • Zz 28 Ocak 2018, Pazar 00:36:54 Nerden biliyorsun hemen geldiğini..serap seviye tespit sınavı değil ing pratik sınavından bahsediyorum 2
    • Seray 28 Ocak 2018, Pazar 03:10:24 26 ocakta oldum testi başarılı diye sonuç geldi 15 sakika içinde ingilizce pratik linki geldi. Ama henüz ona girmedim 1 gün daha vaktim var diye ingilizce pratiğe girenler neler çıktığı hakkında bilgi verebilir mi ? 0
    • ashlee 07 Mart 2018, Çarşamba 16:11:18 bana üç gün sonra gönderilmişti 0
  • Adsız 24 Ocak 2018, Çarşamba 22:49:06 19 ocak ingilizce seviye tespit sınavına girip ingilizce pratik mülakatı için mail alan oldumu arkadaşlar söylermisiniz 0
  • Adsız 23 Ocak 2018, Salı 22:18:06 Arkadaşlar 19 ocakta ingilizce seviye tespit sınavına girenlere ingilizce pratik mülakatı için mail gelen oldumu 0
    • row 01 Şubat 2018, Perşembe 15:21:10 Seviye tespit sınavı linki geldiğinde kamera otomatik mi açılıyor.. ve sınav zor muydu ? 0
  • Adsız 19 Ocak 2018, Cuma 12:46:24 Online ingilizce sınavı için sınavınız başarılı tamamlandı linki aldım ilk aşamayı geçmişmiyim yani arkadaşlar 0
    • Jajsh 23 Ocak 2018, Salı 11:59:30 23 Ocakta sinava girip mulakat icin link alan varmiiiiii? ?? 0
    • Adsız 01 Şubat 2018, Perşembe 05:01:17 Jajsh ingilizce pratik mülakatın linki geldimi sana 0
    • Adsiz 03 Şubat 2018, Cumartesi 04:09:44 Arkadaşlar yokmu ankarada divan otelde mülakata girip sonuçlanan??? 0
  • Adsız 19 Ocak 2018, Cuma 06:50:11 Kişilik envanteri olanlar mikrofan ve kamerada buradada geçerlimi olanlar söyleyebilirmi acaba 0
    • Bsbssbs 19 Ocak 2018, Cuma 12:26:16 Testten sonra hemen sozlu mulakat mi oluyor? Bilgisayardan 1
    • Adsız 19 Ocak 2018, Cuma 20:43:05 Sadece sınav başarı geçtiyse bir link gonderiliyo daha sonra donus yapiliyo 2. Asamalar icin hemen deil 0
  • Adsız 13 Ocak 2018, Cumartesi 23:10:01 Ezgi ne zaman başvurmuştun 0
    • Sun 18 Ocak 2018, Perşembe 13:42:17 Antalya icin sinav olan varmi bi cevap verin arkadaslar 1
    • Adsız 22 Ocak 2018, Pazartesi 21:37:01 Pratik mulakatina giren varmi??? 0
  • Adsız 13 Ocak 2018, Cumartesi 23:04:46 Arkadaşlar randevu alanlar başvurduğu tarihide yazarmı bizde bilelim 1
    • Ayshenurbadem 06 Şubat 2018, Salı 20:00:46 HERKESE BAŞARILAR... Arkadaşlar 27 Aralık 2017 tarihinde başvurumun olumlu değerlendirdiğin mesajı geldi ve 1)5 Ocak 2018 tarihinde online İngilizce yazılı -mikrofonlu-kameralı teste girdim 100 soru ve 60 dakika. 2)daha sonra e-mail yoluyla pratik İngilizce sınavına girdim ( 11 Ocak 2018) bu aşamada kamera ve mikrofon gene. 3) 12 Ocak Mmpı testi denilen kişilik testine girdim ve yaklaşık 4 saat sürdü çok düşünmeden cevap vermek gerekliymiş :) 4) 30 Ocak 2018 günü İstanbul Kadıköy’de bulunan otelde mülakata girdim belirli soru yok kişilik testindeki durumunuza göre sorular soruluyor benimki 45 dakika sürdü sanırım ilk 35 dakikası Türkçeydi sonrası İngilizceydi İngilizce sorum Amerika’da yaşadığım için insanları karşılaştırma ve kültürü karşılaştırmaydı. ** mülakat için boy kilonun yazılı olduğu bi belge sağlık ocağından , bir fotoğraf ve nüfüs cüzdanı fotokopisi istenilmişti. 5) 5 şubat 2018 de aranıldım ve referans istenildi bu da eğitimden önceki son aşamaymış. Benim deneyim buydu. 1
    • Adsız 08 Şubat 2018, Perşembe 18:25:49 Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir. 2
  • Adsız 13 Ocak 2018, Cumartesi 23:02:14 Kasımın 16 sında başvuranlara hiç mail geldimi 0
    • giz 23 Mayıs 2018, Çarşamba 12:42:53 21 MAYISTA GELDİ MESAJ.UNUTMUŞTUM BİLE BASVURDUGUMU 0
  • Adsız 12 Ocak 2018, Cuma 21:25:33 Ezgi kaç kasımda başvurdun 0
    • Gupse 13 Ocak 2018, Cumartesi 14:14:36 Antalya dan mesaj alanlar varmi? 0
  • Adsız 12 Ocak 2018, Cuma 19:28:28 16 kasımda başvuranlara geldimi mail 0
  • Adsız 12 Ocak 2018, Cuma 19:25:42 Ya arkadaşlar mail gelenler başvuru yaptıği tarihi söylesin biri artık 0
  • Adsız 11 Ocak 2018, Perşembe 21:08:01 Randevu alanlar ben 16 kasımda başvurdum gelmedi hala mail başvurdugunuz tarihi soylermisiniz 0
  • Adsız 10 Ocak 2018, Çarşamba 19:49:54 Kasımın kaçında başvurdunuz randevu alanlar 0
    • Adsız 11 Ocak 2018, Perşembe 13:34:36 Antalya icin randevu alanlar varmi? 0
  • Adsız 09 Ocak 2018, Salı 20:08:26 16 kasım da başvuran birine randevu geldimi acaba 0
    • Ezgi 10 Ocak 2018, Çarşamba 01:42:56 Bana 9 ocakta yani dün sms geldi sınav için randevu almk gerekıyrms zor oldu ama aldım 23 ocak için kamerası olan bir bilgisayar olması gerekıyomus yani sunex hep bu şekildemi oluyo aşamaları bılgısı olan dönüş yapabılırmı 0
    • Adsız 10 Ocak 2018, Çarşamba 19:39:01 Ezgi kasımın kaçında başvurdun 0
    • Adsız 12 Ocak 2018, Cuma 01:53:40 Ezgi kaç kasımda başvurdun ben 16 kasımda başvurdum gelmedi daha 0
    • ali 15 Ocak 2018, Pazartesi 20:55:27 bende 16sı için online sınav randevusu aldım zor oldu ama aldım kamerası ve mikrofonu olan bir bilgisayar istiyorlar . 0
    • Adsız 16 Ocak 2018, Salı 14:29:24 Ali bey zor oldumu bilgisayar uzerinden? 0
    • Burcu 18 Ocak 2018, Perşembe 14:06:24 Nasildi sinav? 0
    • Jsjah 19 Ocak 2018, Cuma 20:18:52 SOZLU MULAKAT YAZILIDAN SONRA BILGISAYARDAN YAPILIYORMU? ARKADASLAR SINAVA GIREN ANLATABILIR MI 0
    • Azra 23 Ocak 2018, Salı 00:47:46 bugun sinava girmis olan varmi ? Sozlu mulakat icin link geldimi sizlere ? yada ne zaman donus yapilir bilen varmi? 0
    • Adsız 26 Ocak 2018, Cuma 10:01:58 Ali ingilizce pratik mülakatı için mail aldinmi aldıysan ne zaman aldın 0
    • fly 31 Ocak 2018, Çarşamba 21:43:45 22 ocakta online ingilizce sınavına katıldım ancak hala bi link almadım, alan varsa bilgilendirebilir mi normal dönüş suresi ne kadar? 0
  • Adsız 08 Ocak 2018, Pazartesi 19:47:23 Bugün mail alan oldu mu arkadaşlar ne zaman başvurmuştunuz 0
    • CREW 10 Ocak 2018, Çarşamba 10:04:24 Kasimda basvuru yapip Benim gibi bekleyen varmi? 0
  • Adsız 04 Ocak 2018, Perşembe 20:30:28 İlan 3 kasımda verilmedimi siz nasıl 2 kasımda başvurdunuz 0
    • Adsiz 05 Ocak 2018, Cuma 15:22:01 ilan 2 kasimda acildi 0
  • Adsız 02 Ocak 2018, Salı 21:51:52 Arkadaşlar 16 kasım da başvuranlara randevu geldi mi? 1
    • Adsız 03 Ocak 2018, Çarşamba 13:17:17 Ben 2 kasimda basvuru yaptim. Ses yok. 0
    • asd 05 Ocak 2018, Cuma 19:59:36 ben 7 kasım da başvuru yaptım 9ocak a ingilizce sınavı için randevu verdiler. 0
    • Adsız 05 Ocak 2018, Cuma 21:19:42 Ne zaman geldi size randevu 0
    • Adsız 08 Ocak 2018, Pazartesi 15:09:41 Basvurunuz incelendi olarak goruldu mu? 0
    • Sunexpress 10 Ocak 2018, Çarşamba 09:44:27 Arkadaslar tum randevu alanlar hangi tarihte basvuru yaptigini soyleyebilir MI? 0
    • sude 12 Ocak 2018, Cuma 13:42:49 Bende 26 Aralık da kişilik envanteri oldum ama ne zaman geri dönüş olacak bilmiyorum. 0
    • Sunexpress 12 Ocak 2018, Cuma 17:43:07 Neye gore oncelikli ariyorlar kesin basvuru tarihiyle alakasi yok 0
    • Adsız 12 Ocak 2018, Cuma 19:22:13 Sude süreçler ocakta başlamadımı sen nasıl 26 aralıkta girdin 0
    • Sunexpress 12 Ocak 2018, Cuma 21:51:36 Alimlar ocakta baslamadi mi aralikta nasil kisilik envanteri gonderildi? Ne zaman basvurdunuz 0
    • Suzan 13 Ocak 2018, Cumartesi 13:09:37 Bende 2 kasimda basvuru yaptim basvuru tarihiyle ilgili olsaydi coktan aranmis olurdum neye gore bu oncelik? 0
  • Adsız 29 Aralık 2017, Cuma 22:30:54 Mer hangi tarihte başvuru yaptın 0
  • Adsız 27 Aralık 2017, Çarşamba 21:00:50 Siz ne zaman başvurdunuz melike hanım 0
  • Adsız 20 Aralık 2017, Çarşamba 19:55:20 2018 ocak için randevu alanlar varmı 0
    • Melike 25 Aralık 2017, Pazartesi 18:53:16 Ben aldım ama online yabancı dil için verdi. 0
    • Su 29 Aralık 2017, Cuma 15:58:37 Hangi tarihte basvuru yapmistiniz? 0
  • Hostesbeyoglum 10 Mart 2017, Cuma 17:52:20 Arkadaşlar erkek alimi durdurulmuş diye duyum aldım yakın arkadasimda elendi hemde çok iyi geçmişti ama ilan devam ediyor bilgisi olan var mi yada kabul edilip işe alınan bay var mi 0
  • Gul 09 Mart 2017, Perşembe 22:52:54 Arkadaşlar ilân süresi 15 martta bitiyor kurul mulakattan sonra çağrılan varmı? 0
  • Nesim 21 Şubat 2017, Salı 14:58:51 Hala mesaj gelmeyen var mı benim gibi antalyadan 0
    • gamze 21 Şubat 2017, Salı 21:48:19 sunexpress ingilizce mülakatindan sonra kurul mülakatinda da sirf türkce mi yoksa ingilizce sorularda soruluyor mu ? bilgisi olan var yardimci olursa sevinirim 0
  • simay 17 Şubat 2017, Cuma 22:13:16 ingilizce sınavı nasıl kolay mı zor mu yardımcı olurmusunz 0
  • Pınar 24 Ocak 2017, Salı 21:33:54 Arkadaşlar süreci olumlu tamamlanan var mıdır veya tanıdığınız,bildiğiniz? 0
    • Mer 29 Aralık 2017, Cuma 19:15:02 Bana bugun mesaj geldi 4 ocakta online ingilizce sinavi yapacaklar 0
    • Adsız 05 Ocak 2018, Cuma 19:19:50 Mer hangi tarihte başvurdun 0
    • Ecem 09 Ocak 2018, Salı 11:07:16 Mer basvurunuz incelendi olarak goruldu mu? 0
  • Sunexpress 23 Ocak 2017, Pazartesi 12:56:57 . Sinava girmek icin sunexpress in sitesinde bulunan izmir numarasini aradim ve randevu aldim basvuru cok oldugu icin geri donusu herkese yapamadiklarini soylediler . Sinava girdim sinav kolay da degil zor da degil secici bir sinav . 76 aldim ilk asamayi gectim pratikte ingilizceniz varsa kolay . Ancak boy kilo konusunda cok hassaslar 80 uzeri not alip zatif diye elenenler oldu erkek adaylar da ise 73 almis bir aday 94 kili 1.83 boy idi elendi boyu kisa falan olcmuyorlar . Maas 3000 lira baslangic. 0
    • creww 30 Ocak 2017, Pazartesi 23:37:42 numarayı paylasabılırmısınız izmr için 0
    • creww2 07 Şubat 2017, Salı 14:28:44 izmir numarayı paylaşabilir misiniz? Çağrı merkezini mi aradınız yoksa direk? 0
    • honey 16 Mart 2017, Perşembe 23:57:55 14 mart 2017 izmir mülakatlarında üçüncü aşamaya kadar gelen arkadaşlar kişilik envanteri için mail yada mesaj alan var mı aranızda ? 0
    • Sunexpress soru 11 Ocak 2018, Perşembe 13:33:23 Size mesaj gelmeden direk aradiniz mi? 0
  • Bora 22 Ocak 2017, Pazar 22:23:51 Crew, bende Aralık ayı ortalarında başvuru yapmıştım, hala daha ne davet ne mail ne mesaj hiç birşey gelmedi. Neden gelmediğini merak ettim doğrusu. Millet sınava girmiş bile. Şimdi bakıyorum burada yazılanlara; Şubat ayı ortalarına doğru kişilere randevu bile veriyorlar. Bir sormak gerekiyor ama nereye soracağız nereye başvuracağız bir bilgim yok. (Ekstra bir soru olarak, Crew sen daha önce bu şirketin sınavına girip Olumsuz cevap aldın mı? ) 1
  • bus 17 Ocak 2017, Salı 11:26:49 Arkadaslar ben İzmir'i seçtiğim halde Antalya'dan davet gelmis bu demek oluyor ki olumlu olursa Antalya mi olacak yoksa bizim isteğimize göre mi atanacagiz nasıl oluyor bilen varmk 0
    • Nesim 17 Ocak 2017, Salı 15:27:11 Ne zaman başvurmuştunuz mülakata antalyada girersiniz olumlu olursada antalyada çalışırsınız diye biliyorum 0
    • bus 18 Ocak 2017, Çarşamba 01:04:23 2 kasım başvuru yapmıştım ama kabul etmedim çünkü ben İzmirde çalışmak istiyorum ailem orada ve bir bebeğim var.Aradım İzmir ı seçtiğimi söyledim fakat İzmir için alımlar sona ermiş :( Ankara ve Antalya var zaten kariyerden de İzmir'i silmişler 2
    • Nesim 18 Ocak 2017, Çarşamba 11:41:00 Anladım sağlık olsun artık diyelim bende daha mesaj bekliyorum 0
  • Nesim gezer 15 Ocak 2017, Pazar 12:23:43 Antalyadan mesaj alan varmı acaba 0
    • Busebuse 16 Ocak 2017, Pazartesi 21:38:54 Evet bn aldım bugün 3şubatta ingilizce mülakata çağırdılar 0
    • Nesim 16 Ocak 2017, Pazartesi 22:03:00 Buse hanım normal mesaj mı geldi email mi acaba 1
    • merve 17 Ocak 2017, Salı 15:18:35 evet bende 9 şubat antalyada gircem 0
    • kübra 24 Ocak 2017, Salı 14:02:51 13 ocakta ingilizce sınavına girdim sınır 50 idi ,geçtim.Sonra boy ile kilo ölçüldü,ondan da geçince ingiliizce mülakata girdim.Yarı ingilizce yarı Türkçe konuştuk,bilmiyorum neden.Akşam şifre geldi kişilik rnvanteri için.Doldurdum,23 ocakta da aradılar beni .Bugün de kurul mülakatına gittim.Türkçeydi,genel sorular sordular,görevleriniz nedir gibi.Ben anlattım fakat içimden birses iyi değildi diyor.Sonucu bekleyeceğim. 0
  • Crew 14 Ocak 2017, Cumartesi 07:23:13 30 kasim da basvurdum bana hala davet gelmedi . Ayni durumda olan var mi ? 0
    • feri 15 Ocak 2017, Pazar 02:06:40 evet ben...neden aramadilar onuda anlamadim 0
    • Crew 16 Ocak 2017, Pazartesi 00:11:43 Feri sebebini bilmiyorum ama bir forum sitesinde mesaj giden cogunlugun lise mezunu oldugunun yazildigini gordum . Ben universite okuyorum hali hazirda aranmamiz icin bir engel yok . 0
  • İnci 14 Ocak 2017, Cumartesi 02:07:59 Sınava girenler neler sordular yardımcı olurmusunuz 1
    • Hakkı 21 Ocak 2017, Cumartesi 00:03:56 Arkadaşlar 12 ocak da Antalya da İngilizce sınava girdim 90 aldım ardından boy kilo ölçüldü daha sonra sözlü İngilizce ve Türkçe bi ön mülakat oldum ondan da sorunsuz bi şekilde geçtim gün sonunda ikinci dil olarak Almanca sınavına girdim(ikinci dil öncelik demek güya) ondan da 65 aldım gün sonunda online kişilik envanteri için şifre gönderdiler (yaklaşık 600 tane evet hayır sorusu şeklinde)onu da doldurdum ve hala kurul mülakatı için haber bekliyorum! Nolacak derseniz hiç bi fikrim Yok neye göre çağırıyorlar bilen eden yok böyle bi süreç işte 0
  • melis 12 Ocak 2017, Perşembe 01:37:19 Arkadaşlar İzmir için çağrılan varmı nasıl oluyor arıyorlar mi SMS mi gönderiyorlar.Basladimi İzmir için süreçler 2
    • Burak 12 Ocak 2017, Perşembe 16:09:15 Evet mail ile randevu veriyorlar. Bana da 16 ocak için verdiler İzmir. 0
    • serkan 12 Ocak 2017, Perşembe 22:32:17 bana sms yoluyla geldi 24 ocaga sınav icin cagrıldım 0
  • Yağmur 11 Ocak 2017, Çarşamba 21:38:33 Arkadaşlar lütfen Ocakta çağırılan birisi başvuru yaptığı tarihi söyleyebilir mi? 0
  • Burcu 11 Ocak 2017, Çarşamba 21:11:34 İzmirden kimlere cevap geldi? 0
  • Cansu 10 Ocak 2017, Salı 15:45:52 Evet mülakata davet hala gelmedi. Ocakta süreç başlayacak yazıyordu ama belki de çağrı süreci ocak ayı içerisinde başlayacak manasındaydı. 0
    • Fİkret 10 Ocak 2017, Salı 23:50:18 merhaba arkadaşlar mülakatlar başladı Ankara'da benimle birlikte 2 arkadaşımı daha davet ettiler ve inanın bilmiyorum ne olacak nasıl olacak lise mezunuyum sıkıntı olurmu öncelik üniversite mezunlarına mıdır? bir bilgim yok ama dilime fiziğime ve kişiliğime güveniyorum.Hayırlısı 0
  • Ahmet 30 Aralık 2016, Cuma 01:11:32 Ocakta gelmesi lazim degil mi mulakata cagranlarin ??? 0
  • Hikmet 29 Aralık 2016, Perşembe 00:31:36 Antalya'dan kimlere mesaj geldi? 0
    • İnci 29 Aralık 2016, Perşembe 22:39:01 Size geldi mi msj 1
    • Nesim 16 Ocak 2017, Pazartesi 11:19:26 Mesaj geldi mi sie 18.10.2016 da başvurdum antalyadan hala ses yok 0
  • Deniz 27 Aralık 2016, Salı 00:49:24 banada haber gelmedi daha.. gelmeyecek diye korkuyorum... kariyerdenmi basvurdunuz sizde? 0
    • Ahmet 28 Aralık 2016, Çarşamba 17:15:24 Banada hala gelmedi evet kariyerden 1
    • İnci 28 Aralık 2016, Çarşamba 21:10:06 ocakta başlıcak yazıyo size Nasıl msj geldi 0
  • AYLA.. 24 Aralık 2016, Cumartesi 22:01:55 ARKADASLAR BENDE İZMİRDEN BAŞVURU YAPTIM.. HENUZ BANA BİR ÇAGRI GELMEDİİ..İZMİRDEN BAŞVURAN ARKADAŞLARIM BAŞVURUYU NNE ZAMAN YAPMIŞTINIZ.. 0
  • Aday 22 Aralık 2016, Perşembe 01:23:38 Sun express kabin memuru mülakatı için mail , maj alan var mı ? Yoksa Ocakta mı haber verirler 0
  • Serhat 20 Aralık 2016, Salı 00:51:04 Kurul mülakatından elenenler 1 yıl sonra tekrar başvurabilir mi ? 0
    • byz 26 Aralık 2016, Pazartesi 16:36:44 Beni ankaraya çağırdılar 2 ocak 1
  • cemal 12 Aralık 2016, Pazartesi 19:06:27 ocak 2017 de başlayacak su express kabin memuru alım süreci için sınava çağrılan var mı 0
    • Songül 14 Aralık 2016, Çarşamba 19:42:29 Bana bugun SunExpress ten msj geldi 6 ocak 2017 ye randevu vermişler 1
    • Mathilda 17 Aralık 2016, Cumartesi 20:57:57 Ocak yazıyor sitede , daha Ocak olmadan çağrılamaz kimse 0
    • Ahmet Gumus 19 Aralık 2016, Pazartesi 10:21:09 Bana da az once geldi mesaj 3 ocakta Izmir dr olacakmis mulakat.. 0
    • Merve 28 Aralık 2016, Çarşamba 19:29:42 Çağırılan arkadaşlar şu sorulara cevap verebilir mı bizde neden cagirilmadigimizi merak ediyoruz çünkü Kariyerdeki basvurunuzda 1 İngilizce seviyenizi 2 ikametgâh adresinizi 3 çalışacağınız illeri 4 boyunuzu ve kilonuzu ne yazdiniz 0
    • feri 06 Ocak 2017, Cuma 02:30:56 Ocakta başlayacakti ama dönen olmadı oysaki tam uygundum..acaba daha vakit varmı ararlarmi 0
  • tarihi 30 Kasım 2016, Çarşamba 23:54:25 Arkadaşlar merhaba ben tarih mezunuyum ileri derece de ingilizce biliyorum italyanca da öğrenmeye başladım. Fakat tam 1.60 değilim 1.58 boyundayım acaba kabul edilir mi başvurum denemeli miyim? 0
    • Mehmet genç 14 Ocak 2017, Cumartesi 17:08:56 Erkeklerde boy orantisi 170 ile 1.85 arasi beni çağırdılar 16 ocakta sinavim var bakalim hayirlisi 0
    • Su 21 Mart 2017, Salı 21:52:16 Bunu ben de çok merak ediyorum seni çağırdılar mi noldu ? 0
  • HIFSI 23 Mart 2016, Çarşamba 01:29:57 Kisilik envanterinden sonra kaç gün sonra dönüyorlar 0
  • Kadir 16 Mart 2016, Çarşamba 21:48:22 Arkadaşlar meraba,bende bu konuyla yakından ilgileniyorum bu sayfa haricinde belli bir site,facebook sayfası falan varmı bu konuyla ilgilenenler için sürekli güncel şekilde takip etmek girenlerle konuşmak isterim? 0
  • Burak 13 Mart 2016, Pazar 18:08:09 Ne kadar net maaş alıyorlar? Arkadaşlar bilgisi olan varmı acaba? Net maaş ve olası ek kazançlarla birlikte sunexpress kabin memurlarının 2016 yılı itibarı ile aylık maximum ve minimum kazancı nedir ? Bilgilendiren olursa sevinirim.Teşekkürler. 0
    • yyyyy 23 Eylül 2016, Cuma 17:17:13 işe girdinde maaşını öğrenmek kaldı hemen maaşı sor zaten 3.500 geçmez maaş 4
  • Ahmet 10 Şubat 2016, Çarşamba 12:08:42 SunExpress 8 ocak ta yapılan seviye tespit sınavına çağrıldım. Nasıl olduğunu anlayamadım ama bu kadar basit soruların olduğu testi geçemedim. çok üzüldüm çünkü günlerce diyet yapıp üç kg vermiştim. ve aranan bütün kriterlere uygundum. Nisandaki sınavda tekrardan deneyeceğim şansımı. tabi alımlar devam ediyorsa 0
  • Pelin 10 Şubat 2016, Çarşamba 09:24:12 Merhabalar ben şubatın 15inde goruşmem var tam olarak sınavda neler çıktıgını söylermisiniz ne tarz sorular. 1
    • gökhan 18 Şubat 2016, Perşembe 00:03:35 pelin arkadaşım sınava girdin sanırım biraz bilgi verebilir misin? 0
    • Geri dönüş 19 Şubat 2016, Cuma 16:04:10 Gökhan sen ne zaman başvurmuştur çağırdılar mi görüşmeye 0
  • volkan 05 Şubat 2016, Cuma 20:53:48 yo hayır sınav bir günde bitiyor ertesi günkü sınavı internetten yapıyorsun yani sabah gidip akşam çıkman yeter sözlüde kısa sürdü ingilizce ilk önce türkçe başladı neden kariyer değişikliği hangi üni bölüm mezunsun falan ardından lets talk some eng ve ingilizce bölümümü sordu en güçlü yanımın ne olduğunu sordu tabi ben uzun ve ayrıntılı cvp verdiğim için ingilizce bildiğimi çözdüğü an bitirdi çok uzun sürmedi ikinci çağırılman eğer herşey olumluysa kurul mülakatına oluyor. . bu arada kurul mülakatına giren arkadaşlardan bilgi bekliyoruz....! bende işte internetten çözdüm çağırılmayı bekliyorum bakalım...ihtiyaç dahilinde başvuru sırasına göre çağırıyorlar binlerce başvuru ve bir sürü sınav yapıldığını düşnürsek grup grup çağırıyorlar o yzden süreç her aşamada uzun ve beklediğimiz sürede olmuyor onada yapçak bişe yok herkeze sabır bol şans ne diyim umarım başarılı olurda eğitimde görüşürüz 0
  • bayram deniz 05 Şubat 2016, Cuma 17:39:15 arkadaslar ben bir ay once basvurdum ama daha sınava cagırılmadım ? yorum lutfen 0
  • seda 05 Şubat 2016, Cuma 10:20:44 Volkan merhaba. 1. Gün saat 14.00 da görüşme bittiğinde 2. Gün tekrar çağrılıyor muyuz? Çünkü ona göre işten izin almam gerekli olacak. İng mülakat esnasında neler soruyorlar? Teşekkürler 0
  • volkan 03 Şubat 2016, Çarşamba 08:53:38 dilara sınav test başlangıç seviyede ingilizce bil yeter beginner lvl ardından kendini ifade edebilcek şekilde konuşabilmen yeter ornek soru what is the strongest point of you gibi bilenin korkacağı bir sınav değil 100 uzerinden 50 al yeter zaten 100 soru var 50 net çıkarcan boy kilo oranın tutacak arkadaşlar ilk aşama sözlü ve test ingilizce sınavı ve boy kilo ölçümü 10 da gidiyorsun 2 gibi bitiyor ertesı gün kisilik analizi 500 uzeri evet hayırlı soru daha sonrada kurul mulakatı oda 15 20 gun sonra dendi bende ona çağırılmayı bekliyorum 0
    • Burç 16 Şubat 2017, Perşembe 23:07:48 Volkan bey sorularla ilgili biraz daha bilgi verebilirmisiniz sözlüde ve yazilida hangi tarzda soru soruldu bende gircegim sinava ama sözlüden cekiniyorum biraz 0
  • dilara 01 Şubat 2016, Pazartesi 11:59:54 arkadaşlar 8 Şubatta Ankaraya sınava çağırıldım .tespit sınavı zormudur ?yani şu 1 haftalık süre içerisinde nelere bakayım .ingilizcem kötü sayılmaz .girenler birşeyler diyebilir mi acaba ? 0
  • volkan 30 Ocak 2016, Cumartesi 10:25:31 26 ocakta ist sınava girdim ingilizce basit ama temel bilgi şart yoksa geçemezsin belirli bi sayı elendi 3 te 1 gibi boy kilo sözlü konuşma ingilizce kısaca onda da anlıyor ve cvp verebilecek kadar konuşma gerek kolay ve kısa ertesi gün oglen 2 gibi sağduyudan cebe msj geldi mail dediler ama gelmedi bir saat gibi suren evet hayırlı sorular cvplayıp tekrar girdim bu sınavı cvpladınız yazısını gördüm kontrol iyidir artık kurul mulakatına cagirilma zamanı tahmini 15 20 gun sonraya bi tarih atarlar sanırım eğitim dahil 3 ay gibi bi sürec turkiye sartlarinda guzel bir kazanca ulasmak icin acı yoksa kazanc yok buda bizim icin stresli bekleme suresi ve kazancağimiz maas yerine eksiye gitmek napalım beklicez aramizda yarismiyor olmamız guzel yani bin girecek 10 kisi alıncak mevzusu yok herkese bol sans basarılar 0
  • Ön hazırlık 28 Ocak 2016, Perşembe 04:16:32 Satın alabileceğimiz veya çalışabileceğimiz bir program vaemı ? Önerileriniz nelerdir bende çağrıldım , nelere dikkat edilio calisilmali. 0
  • ... 26 Ocak 2016, Salı 14:00:53 Arkadaşlar ilk mülakata girdikten sonra kişilik envanteri ne zamana gelir ben ilk sınava girdim onu geçtim ve pratik mülakatına da girdim o da çok olumlu gibi hissettim fakat envanter henüz gelmedi ne zamana gelir bilen var mı 1
  • Kingjeremy 22 Ocak 2016, Cuma 17:03:33 Arkadaslar ilk asamada ki sinavlari girip yetkinlik envanterine tabi tutulanlar kesinlikle kurul mulakatina cagiriliyor mu? 0
  • Xyz 20 Ocak 2016, Çarşamba 20:40:53 3500 'e uçuşur mu? 0
  • ebru3 20 Ocak 2016, Çarşamba 18:19:13 Maaşlar hakkında bilgisi olan varmı ? 0
  • İstcrew 19 Ocak 2016, Salı 11:12:56 Arkadaşlar, başvuru yaptıktan kaç gün sonra mülakata çağrıldınız? 0
  • gokgirl 13 Ocak 2016, Çarşamba 15:07:09 Beşinci girişim olucak :) 0
  • xkarayel 12 Ocak 2016, Salı 19:56:05 ceren kurul mülakatı nasıldı ne soruldu? 0
  • Ceren 12 Ocak 2016, Salı 00:00:29 Ben de 29 aralıkta kurul mülakatına girdim 10 15 içinde haber gelir dediler bugün iki hafta oldu bakalım nolcak 0
  • xkarayel 11 Ocak 2016, Pazartesi 22:45:45 arkadaşlar ben sınavlara girdim basit sorular vardır. son olaraka kurul mülakatına kaldım. 20 ocakta istanbula gidiyorum eğer orda olacak olan var ise bana ulaşmaya çalışın :=) şimdiden herkese başarılar.. 0
    • Berfin 27 Ocak 2017, Cuma 23:41:36 Arkadaşlar İngilizce sözlü mülakatlarda neler soruyorlar bilginiz varsa lütfen yazar mısınız 0
  • @duman@ 06 Ocak 2016, Çarşamba 19:02:39 bende ocak 14 ünde antalyada çağırıldım. bakalım nasıl olcak. bu 2 . girişim:)) 0
  • Bosnian 06 Ocak 2016, Çarşamba 00:50:02 İlk aşama sınavlarına girmiş ve olumlu sonuç almış biri olarak merak edenlere biraz bilgi aktarayım. 100 soruluk test sınav soruları için gramer ve kelime bilgisi ihtiyacı var. Hiç İngilizce bilmeyen, beginner ve elementary seviyesinde olanlar için biraz zorlayıcı olabilir (istisnalar dışında). Bu ilk aşamada grubun yarısından fazlası 50 puanın altında kalarak elendi. 50 soruyu doğru yanıtlamanız gerekiyor ve yanlış doğruyu götürmüyor. Daha sonra boy-kilo ölçümü oldu ve 3-5 kişi de burada elendi. Sonrasında yaklaşık 10 dakika birebir mülakata aldılar. Mülakata Türkçe başlıyorlar ve İngilizce devam ediyorlar. Fazla zorlayıcı değil. Bana sorulan İngilizce sorular şunlardı: -Neden Sunexpress -Baskı altında çalışabilir misin ve nasıl davranırsın -En güçlü özelliklerin nelerdir -Neden hosteslik Şimdiden herkese başarılar. 1
  • Sunexpress adayı 05 Ocak 2016, Salı 16:06:15 Mrb arkadaşlar bende 8 ocakta yapılacak olan Ankara mülakatına çağrıldım.Sınav soruları hakkında nasıl olduğuna dair bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi? 1
  • princess 05 Ocak 2016, Salı 14:52:29 slm bende ocak 14 te yazılı sınava çagrildım çok heyecanlıyım kurul karşısında ne gibi sorularla karşılaşacam bilmiyorum yakın zamanda giren varsa cevap verebilir mi acaba 0
  • moon 03 Ocak 2016, Pazar 12:18:40 Arkadaşlar ben 25 ocakta ankarada giriyorum bu tarihte başka girecek olan var mı 0
  • ks 03 Ocak 2016, Pazar 06:08:01 arkadaşlar sun express için başvuruda bulundum 16 ocakta ama herhangi bir dönüş yapılmadı. ankaradan çağrılan arkadaşlar hiç var mı? yoksa istanbul için mi alım yapılıyor? 0
    • Mehmet 14 Ocak 2017, Cumartesi 17:17:00 Bende 16 ocakta cagrildim sms olarak davet geldi. 0
  • Bosnian 02 Ocak 2016, Cumartesi 19:02:51 Merhaba, 04 Ocak'ta İstanbul'da sınava girecek olan var mı? Ben mesajda yazılan numaraya ulaşamadım ama yine de o gün gitmeyi düşünüyorum. Daha önce randevu almadan gidenler oldu mu? Teşekkürler 0
  • sirrr 30 Aralık 2015, Çarşamba 21:51:16 29 aralıkta sınava girdim. 4 gün öncesinden sms ile davetiye geldi. ardından sınav günü şöyle oluşmaktadır. ilk önce herkesi sınav salonuna topladılar , ardından sunexpress hakkında bilgi verdiler. sonra 100 soru ingilizce sınav yapıldı süre 60 dk idi. sınavdan başarısız olanların isimleri okundu ardından uğurladılar başarılı olanların ismi okundu. ardından boy kilo endeks ölçümü yapıldı. oranı tutmayanlar gönderildi. ingilizce sınav hakkında sunu sölemeliyim ki ben her ne kadar yüksek not alsamda hemen hemen 60 kişiden 40 kişi sınavda elendi diyebilirim. boy kilo da 2-3 kişi daha elendi yani ertelediler onların görüşmesini 3 ay sonrasına. 1 saat moladan sonra sözlü mülakat ile tek tek çağırıldık. kolay ingilizce soruları vardı sun ex hakkında ne biliyorsun neden sun express yada kendini tanıt tarzında sorulardı sakın basit oldugunu düşünmeyin biraz heyecanlanınca kitleniyorsunuz öyle oldugunu söyleyenler oldu. bu asama da 7-8 kişiye ingilizceni geliştir ardından tekrar başvur dendi. 0
  • oasker 29 Aralık 2015, Salı 14:16:26 sms le gelen sinav daveti icin verilen numaraya ulasamiyorum arkadaslar. bu tarz bi sorunla karisalasan oldu mu hic ? yardim lutfen 0
  • edadeniz 25 Aralık 2015, Cuma 00:29:14 gamzeee sen nezaman basvurmustun ve nezaman davet geldi. sms le derken cebinemi geliyor kariyer netdende basvuruna davet geliyormu. Arkadaslar bn sunexprsu aradim ismim cagrilcaklar listesinde varmis ama cok basvuru oldugundan sirayla msj atiolarmis. haftaya kadar davet gelir dedi merak eden arasin kendini sorsun. bn 2 hafta oldu basvurali. 0
  • Gamzeee 24 Aralık 2015, Perşembe 15:55:21 Sms ile cagirdim. 29 ocakta istanbulda sinavim var . İngilizce sinavina girip boy kilo olcumu olacak ardindan yuzyuze mulakat ve kisilik testi icin sifre verilecek ardindan buyuk kurul olacak arakadaslar icerigine gelince de kendizi tanitmak hobiler neden havacilik tarzinda sorular olur buyuk ihtimal. Yuz ifadesi mimikler ve guler yuz anahtar kelimelerdir. Torpil falan denilmis hic bir zaman bu sirketlerde torpil olmaz. Referans olur. Oda sinava cagirilir her aday gibi. Direk alimolmaz yani. Neyse 29 unda baska girecek olan var mi 0
  • pieces 21 Aralık 2015, Pazartesi 11:54:10 Davetleri smslemi aldiniz emaille mi arkadaslar ben 3 aralikta izmirden basvuru yaptim kariyerden ancak geri donus olmadi.guncel olmayan cep numaram yaziliymis sistemde acaba o yuzdenmi haberdar degilim? 0
  • 26 20 Aralık 2015, Pazar 12:11:03 14 aralıkta sınava girdim kişilik Envanterini doldurup gönderim ama henüz bir dönüş olmadı. Ankara'da ki sınava katılıp dönüş yapılan var mı ? 0
  • edadeniz 17 Aralık 2015, Perşembe 22:42:52 arkadaslar lutfen cvp 1 hafta once kariyerden antalya yatilisi icin basvurdum dun cvye bakmislar ama sinav icin msj gelmedi sizce cv mi begenmedilermi yoksa baska bigunmu gelir davet msji? 0
  • edadeniz 17 Aralık 2015, Perşembe 18:09:18 arkadaslar lutfen cvp 1 hafta once kariyerden antalya yatilisi icin basvurdum dun cvye bakmislar ama sinav icin msj gelmedi sizce cv mi begenmedilermi yoksa baska bigunmu gelir davet msji? 0
  • Sunshine 17 Aralık 2015, Perşembe 16:15:05 Sunexpressin Mmpi testi sonucu ne zaman geliyor bilgisi olan varmi birde bu eğitim surecinde maaş veriliyormu 1
  • Ellas 17 Aralık 2015, Perşembe 00:04:44 Geri donus oldu 2 gun once 31 araliga randevu verdiler kurul mulakati icin :) 0
    • hope 17 Aralık 2015, Perşembe 08:58:34 Ellas sizsıava ne zaman girmiştiniz? 0
    • Lila 13 Aralık 2016, Salı 13:26:44 Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir. 0
  • edadeniz 16 Aralık 2015, Çarşamba 23:25:53 arkadaslar 1 hafta once antalya yatilisi icin kariyer.netden basvurdum bugun cv'me bakmislar ama bana sinav icin davet falan atmadilar sizce sinava cagrilmicammi yoksa cv lere bakip baska bigunmu davet ederler lutfn cevap :( 0
  • kelebek 14 Aralık 2015, Pazartesi 22:02:35 doktorwho henüz girmedim kurulula bu ay sonu gireceğim inşallah iyi geçer herşey 0
    • hope 15 Aralık 2015, Salı 11:19:19 Merhaba siz ne zaman sınava girmiştiniz peki_? 0
  • Ellas 14 Aralık 2015, Pazartesi 11:37:53 Ben 8 aralikta izmir key hotelde mulakatlarina girdim ingilizce testi boy kilo ve speaking i gectim kisilik envanteri icin sifre gonderdiler 2 gun sonra onuda yaptim. Daha geri donus olmadi kurul mulakati icin. Kisilik envanterinden sonra biraz bekletiyolar sanirim. Olumsuz olursa geri donus oluyormu? 0
  • Doctorwho 13 Aralık 2015, Pazar 15:43:04 Hayir kelebek basvuru yapamaz bir arkadasim o sekilde oldu . Ama baska firmalar kabul ediyor. Sen kurula ne zaman girdinde elendin ??? 0
    • hope 15 Aralık 2015, Salı 11:14:21 Merhaba kişilik testi geldikten sonra olumlu olumsuz dönüş yapılıyormu? Size ne kadar sürede dönüş yaptılar ? 0
  • kelebek 13 Aralık 2015, Pazar 11:58:43 kurulu geçemeyen tekrar başvurabiliyormu 0
  • Doctorwho 11 Aralık 2015, Cuma 18:31:16 Aralikta istanbulda kim girdi kurula kimse yokmu 0
  • Doctorwho 11 Aralık 2015, Cuma 15:22:42 Kendinizi nasil tanitabildiginize bakiyorlar herkese sorulan sorular farkli 0
  • kelebek 11 Aralık 2015, Cuma 10:28:47 kurul mülakatında neler soruluyor? 0
  • Doctorwho 10 Aralık 2015, Perşembe 22:37:29 Arkadaslar aralik ayinda istanbulda kurula girip sonucu aciklanan hic kimsemi yok ???? 0
  • Doctorwho 09 Aralık 2015, Çarşamba 18:35:56 8 aralikta saw base icin kurula giren varmı? 0
  • hope 06 Aralık 2015, Pazar 18:39:41 Merhaba ciogi verdiğiniz bilgiler için teşekkürler öğrenmek istediğim birşey var envanteri doldurduktan ne kadar süre sonra mülakata cagiriliyor ? 0
  • Ciogi 06 Aralık 2015, Pazar 03:54:01 Arkadaslar sunexpress base e gore degisiyor .kis sezonunda 1400 minimum , max 2300 ortalama alırsınız ucus rakamıniza baglidir. Yaz sezonu 3000 3500 arasi degisir. Istanbul ve Ankara gibi baselerin maaslari 3000 ile 5000 arasi diyebilirim. Dikkate alin derim. Ben calisiyorum ve isimden de aldigim ucretten de memnunum. Buraya hayati boyunca hic calismamissaniz goreceginiz sey bu ne ya yazin cok calusiyoruz yoruldumm off puff olacak. Disarida verilen maaslar belli asgari ucret ! O yuzden 1200 u de 1500 u de opup başımıza koyalim sartlar bu 0
  • Doctorwho 04 Aralık 2015, Cuma 10:09:07 Tamam yazmissin zaten gormedim 0
  • Doctorwho 04 Aralık 2015, Cuma 10:08:11 Pelin istanbulda girdim 2 hafta sonra dönüs alan arkadaslar var biraz sabredin zaten kisilik testinden gecemeyenlere mesaj geliyor. Siz izmirden ne zaman girdiniz tam olarak ? 0
  • Pelin 03 Aralık 2015, Perşembe 22:07:50 Doctor who sen sınava nerde girdin? Ben İzmirde 24 kasımda girdim kişilik envanter şifresi de geldi onu da doldurdum ama mülakat için haber yok ne kadar sürüyor aramaları bilgisi olan var mi 0
  • Selin 03 Aralık 2015, Perşembe 17:31:42 Bende bugun kariyet netten basvuru yaptim sunexsprese bakalim umarim cagirilirim gorusmelere :) 0
  • Doctorwho 02 Aralık 2015, Çarşamba 18:42:54 Ortaduzeyin biraz ustu seviyedeydi ayrıca grammer kurallarina ve paragraf sorularina dikkat et netten seviye sinavlari cozebilirsin 0
  • Ist 02 Aralık 2015, Çarşamba 09:35:10 Arkadaşlar bende başvuru yaptım ingilizce testte nasıl sorular var nelere dikkat etmemiz gerekiyor 0
  • Doctorwho 01 Aralık 2015, Salı 18:09:44 Kurula giren varsa bilgi verebilir mi ? 0
  • Hope 30 Kasım 2015, Pazartesi 23:10:12 Arkadaslar merhaba yorumlarinizi okudum bende bugun girdim sinava boy olcumu falan hersey olumlu fakat kisilik envanteri icin sifre ne zaman gonderiliyor bana henuz sifre gelmedi 0
  • sinem 30 Kasım 2015, Pazartesi 22:00:42 Arkadaşlar merhaba ben bugün girdim mülakata boy kiloyu geçtim fakat kişilik envanteri gelmedi henüz ne kadar sürede mail e geliyor bu envanter 0
  • Doctorwho 29 Kasım 2015, Pazar 20:10:39 Daisylikya siz nerede girdiniz sinava istanbuldami ? 0
  • Doctorwho 29 Kasım 2015, Pazar 20:08:17 Ben kurula girecegim araligin ilk haftasi umarim hayirlisi olur hepimiz icin 0
  • Ali 27 Kasım 2015, Cuma 19:50:30 Saol ben daha ileri seviyedeyim şu an kisilik envanteri doldurum.kurula çağrılan var mı? 0
  • Daisylikya 26 Kasım 2015, Perşembe 23:27:24 Hayır Ali. Sorusu olan varsa geçtiğim aşamalar için cevaplarım... 0
  • Ali 26 Kasım 2015, Perşembe 20:06:40 İzmirden mi girdin sinava? 0
  • Daisylikya 26 Kasım 2015, Perşembe 15:49:45 Slm ben bugün mülakata girdim 25 kişi falan vardık grammer testi 100 soru 60 dk idi ve bana göre kolaydı çünkü en yüksek ben aldım ama zaten 4 kişi geçti ingilizce orta seviyenin üstü olmalı ve kelimesi bilgisi şart pek kolay olmayabilir eğer ingilizceniz ileri seviye değilse ben kilo boyda kilo 5 kilo fazlam çıktı hakkın üç ay geçerli kilo verirsen gel dedi torpil olayı da olmadı kilosu verirsem yine yazarım... 0
  • Doctorwho 19 Kasım 2015, Perşembe 17:21:19 Kurul mulakatina girenler biraz bilgi verebilir mi ? 0
  • Doctorwho 10 Kasım 2015, Salı 22:20:01 Cok tesekkurler dogus cok sagol... yarin sinava girecegim herkese basarilar... 0
  • dogusguner 10 Kasım 2015, Salı 11:31:17 çok zor olmayan test boy kilo ölçümü ardından kişisel mülakat ve orada ingilizce neler yaptığını o zamana kadar uçuş hakkında bilgilerin şirket hakkında bilgilerin okulun askerlik vs akıcı olup olmadıgı kontrol ediliyor ingilizcenin sanıldığı kadar zor olmayan birşey yani herkes gönül rahatlığıyla gidebilir stres gerektiren durum yok 0
  • Doctorwho 09 Kasım 2015, Pazartesi 17:01:35 Sınava girmis bi Allahın kulu yokmu şu sinav hakkinda bilgi versin ? 0
    • ays 15 Nisan 2018, Pazar 02:16:55 12 nisanda 100 soruluk ingilizce testine girdim ardından 5 soruluk speaking geldi. ingilizce grammer testi kolaydı ve 60 dk süren var 5 soruluk speaking de de 15 dk veriyorlar orda sorular şunlae neden sunexpress bizim hakkımızda ne biliyorsunuz kendinizi nasıl natımlarsınız neden hosteslik gibi ama hala kişilik envarteri gelmedi. ne kadar sürede geliyor bilen varsa yazabilirmi lütfen. 0
  • dogusguner 09 Kasım 2015, Pazartesi 14:52:04 ben daha önce başvurmuştum son kısma gelindiğinde alımlar durduruldu denilmişti yeniden 2 gün önce mail aldım ve aralık mülakatlarına kalınan yerden devam edileceği belirtiliyor gerçekten net bir maaş ne kadar olunacak merak ediyorum 1
  • Doctorwho 05 Kasım 2015, Perşembe 15:59:18 Lutfen birisi birsey soyleyebilirmi????? 0
  • Doctor who 04 Kasım 2015, Çarşamba 06:15:38 Aylin ben haftaya girecegim sınav sorulari nasildi ? Grammer agirliklimi yoksa gunluk konusma diline yonelikmiydi biraz bilgi verir misin? 0
  • Aylin 03 Kasım 2015, Salı 10:52:41 2 kasımda sınava giren var mi 0
  • Doctorwho 31 Ekim 2015, Cumartesi 14:15:33 Serkan ben 10 kasimda girecegim sen nerede sinava gireceksin ? 0
  • serkannn 30 Ekim 2015, Cuma 14:03:44 2 kasımda sınava gidecek olan var mı? 0
  • Doctorwho 30 Ekim 2015, Cuma 06:27:21 Kasımın ilk haftası sinava girecek olanlar varmi? 0
  • arif Keleş 14 Ekim 2015, Çarşamba 11:55:56 Çok uçmak isterim işe alirlarsa beleş yine çalışırim uçmayı çok seven biriyim irtibat05454648295 0
  • Hani 16 Eylül 2015, Çarşamba 00:47:05 Hani eylulde ilan aciliyodu 0
  • antalya 31 Mayıs 2015, Pazar 22:59:22 merhaba 4hazıranda antalyada mülakata girecek olan arkdaslar varmı 0
  • Ozan 29 Mayıs 2015, Cuma 19:57:03 Herkese selam Önçelikle sadece bunu Söylemek ıstıyorum ben Paris'te yaşıyorum ve size bunu söylıyebılırım kı AIR FRANCE Kabin memuru aramıyor sahte bir duyuru yapılmış ınsnmayın lutfen AIR FRANCE havayolları git gide işçilerını kovuyor InAnmayın AIR FRANCE sadece yaz mevsimi için yani 4 aylık sadece Alım yaptı oda bıttı PCB AIR FRANCE oluyor Internet'ten araştırabılırsınoz Iyı Akşamlar dılerım 0
  • Palavara 17 Nisan 2015, Cuma 11:04:19 Şartlar ve maaş üzerinden konuşan arkadaşlar mülakatları geçememiş kişiler olsa gerek. Maaş en ölü sezonda 2500tl. Gerisini siz düşünün. 0
  • emine 27 Mart 2015, Cuma 13:42:54 Arkadaslar boy kesn 1 60 mi benik 1 58 gecme sansm hic mi yok.. 0
  • XL 14 Şubat 2015, Cumartesi 14:42:39 Sınavı zordu intermediate den daha fazla bi ingilizce gerektiriyor 0
  • Sunexpress KM 16 Ocak 2015, Cuma 21:06:33 Maaşınız yeni başladığınızda 1700-1800₺'dır o da o ay full uçarsanız. Artı olarak satılan ürünlerden para kazanılıyordu o da etse +200/300₺ gibi. Bunlar yaz aylarındaki rakamlar kışın ise 1000'lere kadar düşer maaşınız. (İlk yıl için) Sendika olmadığı için boş günleriniz aylık plan olarak bellidir ama zırt pıt değiştirilir. Yani siz iki gün boşum hayaliyle akşamüstü 5'te indiğiniz uçuşunuzdan sonra bir bakarsınız size mesaj gelmiş yarın Uçuş var. Dolayısıyla doğru düzgün hiç bir plan program yapamazsınız, yaptıklarınızın da %75'ini değiştirmek zorunda kalırsınız çünkü sadece boş gün değil uçuş planınız da zırt pırt değişir. Kurumsal gibidir de değil gibidir de. Uçucuların bir çoğu bir alternatifim olsa da çıksam bu hayattan diye düşünür ama bir yandan da saplanıp kalmıştır. Bu iş yapılacaksa yeri THY'dir. Gerisi sadece bir iş bir maaştan öte değildir. 1
    • Sallamaa 29 Mayıs 2016, Pazar 22:44:37 Sallamaaa 0
    • ays 15 Nisan 2018, Pazar 02:19:12 sunex de uçak da ürün satılmıyor ücretsiz veriliyor 0
  • sunex aday 09 Ocak 2015, Cuma 21:27:12 arkadaşlar 26 ocakta izmir'de yapılacak sınava davet alan var mı? 0
  • borajet 07 Ocak 2015, Çarşamba 13:25:17 Borajetmi kaliteli firma yapma Allah aşkına amirleri memurlari deli gibi azarliyor şahit oldum çek şu tiroleyi diye deli gibi kabimde kosuyorlar salak gibi heryere gülüyorlayapmaciklar rotarli ucuslari 20 tane yolvuyla gidiyrz sadece ucaklri iyi o kdar bence tumden kabin elemanlarini degistursibler pegasusta bile boyle yok onurairde de atlastada saygi var geçen lerde trbzndan sabihaya geldim su iteyen yolcukar oldu hostes isteyenlere verdi ama hostesin ustu amirmidir nedir kabinde yolculari azarladi buna herkes su isiyo falan cok ayip daha buyumeden bu sirket buyuyemicek benxe elemanlarinu dgstrsin 0
  • 2011 alımları 06 Ocak 2015, Salı 17:10:30 2011 yılında basvurmustum maılle davet gelmıstı byotellde ılk gun olcum yapıldı ıng sınav dahs donra telefonla sabıhadakı sun exp ofısıne davet edıldım kurul gorusmesı 3 kısı tarafından yapıldı daha sonra psıkolog gorusmesın gectım psıkolog gorusmesınde elendım. Dımdı ılana bakınca o gorusmenın kaldırıldıgını anlıyorum. Benım gorusmemde psıkolog bana murekkep kagıdı testı yapmıstı ve ben bundan cok rahatsız oldum, cunku o test sadece klınıklerde yapılmalıdır. Bu sekılde kullanılamaz. Sımdı boyle bır gorusme olursa gıden arkadaslara tavsıyem o testın yapılmasını reddedın ! Bu sekılde ınsanlar ıse alınmamalılar. Stres sevıyesı, dayanıklılık baska testlerle de olculebılır. Ayrıca anlamıyorum pılot almıyorsun kı ıse , aldıgın bır kabın memuru. Bu kadar psıkolog gorusmelerı yok testler sacmalık !!! 0
  • sunexpress istanbul 05 Ocak 2015, Pazartesi 17:44:05 Sunexpress İstanbul içim neden alım yapmıyor, uzun zamandır hep ankara ve antalya için açılıyor ilan, bilgisi olan var mı? 0
  • sunex crew 05 Ocak 2015, Pazartesi 13:47:17 Sunexpress için dışardan bakıldığında Lufthansa ile THY'nin ortak kurduğu, kurumsal bir şirket zannedilir ve iş görüşmelerinde hep bundan bahsedilir. Ama işin içine girip çalışmaya başladığınızda görürsünüz ki Sunexpress Türkiye'de faaliyet gösteren low-cost özel bir havayolu şirketidir, ne eksik ne fazla. Sürekli olarak raporlama sistemi sayesinde de mobbingin alasını yaşarsınız. Sözün kısası; Hayaller Paris, Gerçekler Eminönü'dür. 0
  • iPhone Uygulaması 05 Ocak 2015, Pazartesi 05:12:57 AirFrance ilaninin cakma oldugunu anlatmaya calisan kizlar Türkçe yazmayı deneseydiniz AirportHaber editörleri daha çabuk duzeltirlerdi... Futbolla ilgili arkadaslar hatirlayacaktir Hagi gs de teknik direktorken romence/turkce tercumani vardi o arkadasin yanina bir tercuman daha gerekiyordu :) tipki onun gibisiniz sizde... 0
  • air france 04 Ocak 2015, Pazar 07:45:33 Dolandirici ilani oo bana skype gel bilgi vercez die mail attilar hemen is bulma hayalliyle yukledim cunku ihtiyacim var banka haczi kapimda..abuk subuk sorulari var ten rengi bacak rengi corap giymek zorunluymus.etek boyu kalcamda kabul edersem aksam 21 de 45 dakka suren sinav yolluycaklarmis..peki merkez neresi belli degil tel.yok.inanin farkli amac olabilir bu ilanda 0
  • Air francee 03 Ocak 2015, Cumartesi 21:35:40 Dolandiri bunlarr bencee aksam 10 da sinav yapcaklarmis skypedan...etek kisa giyer misin die sordular bana.dizden 15 cm yukarda .Lutfen herkese haber verin devlet hava meydanlari yapiyomus bu sinavi guvyaa...insanlari kandirmasinlar..hangi yabanci sirket tl ile maas verir? Skypetaki kisiye bole sorular sorunca kayboldu dikkkatttr 0
  • Dikkatttt okuyunn 03 Ocak 2015, Cumartesi 21:29:35 ARKADASLARRR AIR FRANCE ADIYLA 5000 TL MAAS DIE kabin memuru ILANi VAR sakin inanmayinn..insanlara abuk subuk mesaj atiyolar benden skype yuklememi istediler ordan aksam 21 de sinav yolluycaklarmis etek boyu dizden 15CM YUKARDA GIYERMISMISIM...CORABIM TEN RENGI OLCAKMISS.KIZLARR LUTFEN DIKKATTTTT..BU OLMADIK AJANS FALAN OLABILIR YOKSA BEN 2014 TEN BERI UCUYORUM 15 CM YUKARDA ETEK UNFORMA DAHA SORAB SIRKET EN BASTA DUYMADIM BUNUN GIBI PEK COK SEY BIRDEN KAYBOLDULAR... 0
  • hesap 03 Ocak 2015, Cumartesi 21:11:50 Gün gelecek SunExpress'in zam konusunda yaptığı hukuki açığı herkes görecek ama iş işten geçmiş olacak.sen kalk 20€ zam yap sonra performans de hangı performans bu?Sen bana bu performans maddelerını daha onceden acıkladınmıkı de bana performans zammı verıyorsun! 0
  • Adiyamana teknisyen 03 Ocak 2015, Cumartesi 20:20:04 Ariyollaa mi? Bu insan kaynaklari alem ya.. 8 ay onceki basvuruma basvurunuz ulasti diye geri donduler gecen.. Cv depolaya depolaya yerleri kalmadi harddisk doldu tasti herhalde 0
  • nil 03 Ocak 2015, Cumartesi 16:48:08 Ben bundan 5 sene önce Antalyada mulakatina katildim yaklasik 35-40 kişi vardı sizi direk yazılı ingilizce sınavına alıyorlar kendine dil konusunda güvenmeyen hiç bence başvuru yapmasın sorular çok kazık çünkü okadar kişiden mülakati sadece 2 kişi gecti biri bir hostesin aile dostu digeride o aile dostunun arkadaşı..Diyelim ki torpil olmadı sorular zaten cok zor..mülakti gectikten sonra birebir ingilizce mülakat yapiyorlar sonrasini bilmiyorum artık hostes degil zaten uluslar arası tercumanlık yapacak kişi ariyorlar sanki. Ben okadar seyahat ederim dogru düzgün ingilizce konusan bana hic denk gelmedi işin bu kısmıda manidar..kısacası gittiginizle kalmanız an meselesi..bol şans.. 1
  • kader 03 Ocak 2015, Cumartesi 15:22:06 Ya ben kariyer.netden kac defa basvurularda bulundum donus olmadi sizin bu soyledgniz sirketlere hangi siteden basvuru yapmam gerekiyor 0
  • blackmirror 03 Ocak 2015, Cumartesi 14:08:19 Tecrübeli kabin memuru olmama rağmen, sunexpress'in ilanına 2 ay önce başvurdum ve hiç bir dönüş olmadı, bunun sebebi ne olabilir? 0
    • sun 17 Şubat 2016, Çarşamba 20:13:52 aynı şekilde kardeşim bende 2 ay önce başvurdum henüz dönüş olmadı sen bir bilgi alabildin mi? 0
  • brj 03 Ocak 2015, Cumartesi 14:06:37 Borajet surekli ucak aliyor ve hostes alimi yapiyor. Kaliteli ucaklarda ucmak ve duzgun bir ortamda calismak istiyorsaniz Borajet'e basvurun..Maasi da iyi. Uctukca para kazan sacmaligi da yok.. 0
  • Yolcu 03 Ocak 2015, Cumartesi 11:59:14 benim bu güne kadar gördüğüm en dandik firma. Puseti çamurlu parçalanmış verir, valizi kırar, uçakları pis. Zorunda kalmadıkça binmediğim bir firma. Sürekli personel almadı düşündürücü. 2
  • Base ücret 03 Ocak 2015, Cumartesi 11:26:55 geçen sene 30 saat için verilen AYT base ücret 400 olarak duymuştum yeni teklif alan arkadaşlar base ücret söyleyebilirler mi herhangi bir artış oldu mu yeni başlayacak olanlar için? 0
  • Android Uygulaması 03 Ocak 2015, Cumartesi 10:38:46 Herhalde insanlar maas soracak bu kadar zorlu surecleri 3 5 kurus icin mi gecmeye calisacak insanlar 0
  • KDV 03 Ocak 2015, Cumartesi 10:00:02 ya hu bakıyorum da hemen ücret nedir? kaç para alırım vs gibi cümleler kuruluyor. ilk önce bir başvurunu yap, sınavları geç,kendini oraya kabul ettir sonra bunları bir düşün dimi..sanki hemen seni alacaklar da iş ücrete kaldı sadece... 3
  • iPhone Uygulaması 03 Ocak 2015, Cumartesi 09:06:47 Sunexpress den thy ye geçiş hakkı verildi Şöyleki sadece yaş kriterine bakılmadAn tekrar mulakatlar yapıldı(sıfırdAn alınan kabin memuru elemesi gibi) yaklaşık 60 kişi kabul edildi bile şuan eğitimlerdeler Ancak şöyle bir durum da var bazı srkadaşlar hiç başvurmadılar bile sizce aradaki fark bu kadar büyük olsa bu fırsatı kaçırırlarmıydı! Biliyorum da yazıyorum Yine söylüyorum Sunexpress thy den sonra çalışılabilecek tek düzgün ve iyi maaş veren firma Saygılar... 2
  • D.lady 03 Ocak 2015, Cumartesi 02:53:04 Ve air france yorumlari okudum Km alicagina inanmiyorum cunku kriz yuzunden sadece zarar goruyo Hatta isten atilan olmus sozlesme de vermiyorlar artik. Herkeze basarilar 0
  • D.lady 03 Ocak 2015, Cumartesi 02:50:25 Hollandadan katiliyorum onceden basvuru yapmistim sanirim ciddiye almadilar Cvp hic gelmedi maalesef 0
  • iPhone Uygulaması 03 Ocak 2015, Cumartesi 02:40:35 Yapmayın etmeyin o da firma diye başvurmayın. Haftada 5-6 gün uçmayın. Geçiş imkanı verilse inanın hepsi THY'ye geçer. Bu işi yapmak istiyorsan THY ya da 2.5 liraya yapma, laf söz yemene değecek bir rakam değil, kendine yazık etme. Swiss otel'deki vasıfsız güvenlik memuru bugün 2.500'den fazla alıyor. 3
  • aviator 03 Ocak 2015, Cumartesi 02:31:25 Bu ulkede tk dan sonra ucabileceginiz ve hakkini alabileceginiz sirkettir sunexpress aylik ortalama 3000 ile 4000 lira para alir yeni baslayan biri o kadar net diyorum var bi bidigim. Sunexpress te ucmak sizi asla.pisman etmez kendinizi cok.iyi gelistirebilirsiniz. 1
  • Izmir 03 Ocak 2015, Cumartesi 00:26:39 Acaba izmir base ede alim yapilacak mi? Bilen var mi? 0
  • Android Uygulaması 02 Ocak 2015, Cuma 23:41:55 Bence pegasusa gidiniz. Daha cok maaş veriyor en azindan. Ve sunexpresin yurt disi ucuslarida pek olmuyor en azindan Ankaradan. Ayrica bu kabin memurlarini anlamiyorum ben. Otobuste muavinle hicbr farki yok. Vasifsiz elaman işi. 9
  • arzucn 02 Ocak 2015, Cuma 23:05:40 100 kere basvurdum hala donus yok 0
  • iPhone Uygulaması 02 Ocak 2015, Cuma 22:49:54 Aradaki maaş farkı asla o kadar büyük değil siz onurair maaşıyla karıştırıyorsunuz sanırım! 0
  • AKLI OLAN GITMESIN 02 Ocak 2015, Cuma 21:14:46 THY DE AYNI ISI YAPAN MESLEKTASLARINIZIN ALDIGI MAASIN SADECE %35 INI ALIP EGITIMDEN BEYNINIZ PISSIN ISTIYORSANIZ GIDEBILIRSINIZ.. 0
  • Mağdur 02 Ocak 2015, Cuma 20:47:43 Arkadaşlar, aranızda iki hafta önce İstanbul'da yapılan Sun Express Antalya - Ankara alımlarına katılan var mı? Kimseyi çağırmadılar sanırım o gün. Ben İngilizce pratik mülakattan sonrasını göremedim şahsen o kadar bekletmelerine rağmen. 0
  • iPhone Uygulaması 02 Ocak 2015, Cuma 19:14:18 Sunexpress son derece düzgün ve kaliteli bir firma gerçekten Diğer havayolu şirketlerine bakılırsa(tk'dan sonra) en yüksek ücret veren ve son derece kaliteli özlük hakları sağlayan bir firma Şiddetle tavsiye ederim 3
  • hostesbey 02 Ocak 2015, Cuma 18:20:36 Birileri yardımcı olsa elimizden tutsa da girebilsek keşke bizde uçabilsek 0
  • iPhone Uygulaması 02 Ocak 2015, Cuma 17:58:05 Air france ilani son derece sahte duruyor basvuranlar dikkatli olsunlar. 0
  • iPhone Uygulaması 02 Ocak 2015, Cuma 17:32:42 Airfrance ilanı sahteninde ötesinde. Airfrance mail uzantısı airfrance.fr 0
    • 02 Ocak 2015, Cuma 18:35:20 Aynen. Ayrıca Air France kabin memurluğu için Fransızca bilme zorunluluğu istememesi imkansız. İnanmayın kesinlikle sahte. Ayrıca Air France maaşları Euro olarak verir. 0
  • ücretler 02 Ocak 2015, Cuma 17:10:13 sunexpresste çalışan bir kişi kazandığı ücreti net ve ekstralar olarak detaylı söyleyebilir mi lütfen? ayda kaç saat uçuluyor, operasyonlar nasıl yürüyor, şirket içi huzur nasıl? ben de bir havayolunda çalışıyorum. sunexe geçmeyi düşünüyorum. teşekkürler. 0
  • sacma 02 Ocak 2015, Cuma 16:55:08 Bence uzak durun 20€ zam alirim derseniz gidin girin 2
  • iPhone Uygulaması 02 Ocak 2015, Cuma 16:43:43 Aklı olan sunexpress e gider hem pegasus onur air atlasjetr göre 3 kat daha iyi bir şirket. Maaşlarıda 1.5 kat daha fazla. Hem thy de yçamadıysan sun express dısında bir şirkette çalışmak saçma 3
    • pegasus 02 Ocak 2015, Cuma 20:50:00 zaten baska yerde is bulamayanlar gidiyor pegasusa baska giden de yok 2
  • cans 02 Ocak 2015, Cuma 16:37:27 airfrance sadece bayan alıyor galiba.... sunexpress'e ekim ayında başvurmuştum hala bir cevap yok. sanıyorum ki reklam amaçlı ilan veriyorlar 0
  • Modern kole 02 Ocak 2015, Cuma 16:33:44 Akliniz varsa basvurmayin. Iceridekilerle konusun bakalim neler diyecekler. Eskidenmis sunex artik anadoluexpress olursunuz. Tk ya da pgs de iki kat para alirsiniz. Boyle bos vaadlere kanmayin geleceginizi ipotek altina almayin 3
  • iPhone Uygulaması 02 Ocak 2015, Cuma 16:23:34 Air France ilanı bence sahte koskoca şirket outlooktan mail hesabımı açar 0
    • antalya km 02 Nisan 2018, Pazartesi 17:30:01 Arkadaşlar bu şirketin personel alımları nasıl yapılıyor hiç anlamıyorum, şirkete 3 kez başvurdum 2 kez kurul mülakatlarına girdim, en son 1 hafta önce kurul mülakatındaydım ve inanılmaz güzel geçti, İngilizce Almanca konuştum, kendimi iyi ifade ettim, görünüş olarak gayet iyiyim ama olumsuz maili göndermişler. Ne yapmak lazım anadilim gibi İngilizce almanca biliyorum, neye göre alıyorlar anlayamadım ve şok oldum. Bana kurul mülakatında İngilizce olarak günlük yaşantımdan bir şeyler sordular, kabin memurunun görevlerini sordular. başka sorunuz varsa yardımcı olabilirim. 0