17 Mart 2009, Salı 08:59:02

Ucuzcu şirket fiyat yükseltecek

Lufthansa’nın “ucuzcu” markası Germanwings, fiyatlarını yükselteceğini duyurdu.
  • Türkiye'de zaman kisitlamasi veya gürültü yasagi yok.Türkiye Germanwings icin iyi bir pazar olduguna inanmaktadir.Bilhassa Ege ve Akdeniz Bölgesi,zira orada bir cok Avrupada yasayan,isci aileleri ve Avrupa vatandaslarinin yazliklari var.Hatta emeklilerinin bir kismi oralarda yasamaktalar.Bunlari iyi degerlendiren bir sirket olduguna inanmaktayim.

Lufthansa’nın “ucuzcu” markası Germanwings, fiyatlarını yükselteceğini duyurdu. 2007’de 7,9 milyon olan yolcu sayısının 2008’de 7,6 milyona düşmesine karşın cirosunu yüzde 6 oranında arttırarak 660 milyon avroya yükselten Germanwings Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Winkelmann, “Fiyatlarımzıdaki artışa karşın ciromuzu arttıracağız” dedi.

Küresel krize rağmen fiyatlarında artışa gideceklerini belirten Germanwings Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Winkelmann, 2009’da yolcu sayılarının yüzde 2-3 oranında azalamasını beklediklerini, ancak buna karşın cirolarındaki artışın süreceğini söyledi.

Kölner Stadtanzeiger gazetesine konuşan Winkelmann, büyüme stratejilerini de sürdüreceklerini kaydetti. “Büyüme stratejisi ile harakiri yapmıyoruz” diyen Winkelmann, iş seyahatlerinde de fiyat konusunun önem kazanmaya başlaması ve tatil seyahatlerine olan talepte beklenenin aksine büyük bir daralma yaşanmayacağı önegörüsünün büyüme stratejileri açısından destekleyici pozitif gelişmeler olduğunu ifade etti.

2010 yılına kadar 6 yeni Airbus A-319 tipi uçağı filolarına ekleyeceklerini belirten Winkelmann, ürünlerini arttıracaklarını, merkez üsleri olan Köln/Bonn ve Stuttgart havaalanlarında büyümeyi hedeflediklerini söyledi. Winkelmann, Köln/Bonn Havaalanı’nda pazar paylarını yüzde 38’den yüzde 50’ye çıkarmayı planladıklarını açıkladı.

Ucuzcu şirket fiyat yükseltecek

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiye'de zaman kisitlamasi veya gürültü yasagi yok.Türkiye Germanwings icin iyi bir pazar olduguna inanmaktadir.Bilhassa Ege ve Akdeniz Bölgesi,zira orada bir cok Avrupada yasayan,isci aileleri ve Avrupa vatandaslarinin yazliklari var.Hatta emeklilerinin bir kismi oralarda yasamaktalar.Bunlari iyi degerlendiren bir sirket olduguna inanmaktayim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000