31 Mart 2010, Çarşamba 09:32:15

SABİHA GÖKÇEN YILDIZLANIYOR

İstanbul’un yeni gözdesi Sabiha Gökçen Havalimanı dünya şirketlerinin gözdesi olmaya devam ediyor. Şirketler, yeni uçuş noktaları için Sabiha Gökçen’in kapısını çalarken AirportHaber büyük bombayı patlatıyor.
  • Arkadaşlar, ISG'deki ana probleme kimse değinmiyor. Burayı Yönetenler sadece yatırım yaptı, bankadan proje finansmanı alarak... Bu yıl sonu kira ödemeye başlıyacaklar. Yılda önce 75ml Euro sonra 100ml Euro sonrada 130 ml Euro... Bunları cep'den ödeyecekler..... Siz ozaman görün yıldızlanmayı :)
  • İki kere uçmak zorunda kaldım. Ama tövbe ettim. Burada çalışan personel eğitilmediği sürece bir daha bu meydanı asla kullanmam. iş bina yapmakla olmuyor maalesef. Gelen havayolları da bu gerçeği görünce en kısa sürede yaptıkları hatayı anlayacaklardır. Büyük havalimanlarındaki hizmet ne yazık ki burada yok.
  • arkadaslar Kurumsal Şirketlerde isim kullanılmaz. veya başkasının ismini kullanacaksanız lütfen en sonuna kendi adınızı yazın. saygılarımla
  • evet ne demek istediğim anlaşılıyor herhalde iyi güzel havayolları geliyor fakat personel eksik yetmiyor millet 1 gün (1gün de değil) tatil ile çalışıyor burya kaliteli firmaların gelmesi çok zor bu kadar plansız ve düzensiz yere charter harici inmesi zor
  • lutfen sunu iyi bilin ISG Sabihayı devir aldıgında EasyJet,air arabia,jaazera,ve diger hava yolları vardı zaten..ticaretten Nihat Bey ve Kunter Bey son 2 sendir cok cabalayıp Server Bey'e destek oldu.evet Server Bey cok iyi.ve cok basarılı..ama 2009 da geldi ve bu bilinmeli
  • SAW, hak ettiği noktaya her gün biraz daha yaklaşıyor. Ayrıca, unutulmamalıdır ki, bu türlü gelişmelerden, Türk sivil havacılığı kazançlı çıkmaktadır. Her yeni uçak, her yeni destinasyon, her ilave frekans, yeni istihdam imkanı anlamına da gelmektedir. Sadece buna bakarak bile emeği geçenleri tebrik ediyorum. Hepimizin kazasız, rötarsız, başarılı bir yıl geçirmesini dilerim. Saygılarımla.
  • haftanın 4 günü saw-barcelona haftada 3 gün saw-mallorca seferleri 4 mayısta başlıyo.
  • iranlı mahan aır ve rus kuban aır saw uçuyo.uçuşlar ahl deki pist kapatılmasındanmı saw dan yapılıyo yoksa artık bu şirketlerdemi saw geçti bilen varmı.
  • saw madrid arasımı uçaçak bilen varmı.
  • Germanwings'i Recai Bey getirmemiş miydi?

Daha çok low-cost havalimanı olarak görülen Sabiha Gökçen Havalimanı bu hüviyetinden kurtulacak dev bir adım attı. Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın yıldızlı bir havayolu şirketi ile anlaşmaya vardı. Bu anlaşma ile Star Alliance üyesi SpanAir artık İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçmaya başlayacak.

Türk Havayolları’ndan ayrılıp Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine başladıktan sonra her fuara katılıp, gitmediği ülke kalmayan Server Aydın başarılı bir grafik çizdi. Başta EasyJet olmak üzere Air Arabia, Air Berlin, Germanwings, Fly Dubai, Jazeera Airways gibi önemli şirketleri Sabiha Gökçen Havalimanı ile tanıştırdı. Bunların yanında Transavia, Vueling Airlines, JetAirfly, Blu-Express havayolu şirketlerini de Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçmaları için ikna etti.

Ancak Sabiha Gökçen Havalimanı için en zor olanı low-cost havayolu şirketi dışında bir şirketle anlaşmaktı. Server Aydın’ın ikna çabaları Star Alliance üyesi SpanAir’i Sabiha Gökçen Havalimanı ile buluşturdu.

SpanAir Uluslararası Ticaret Müdürü Yolanda SanzAirportHaber, Sabiha Gökçen Havalimanı için tarihi görüşmeye tesadüfen tanıklık etti. SpanAir Uluslararası Ticaret Müdürü Yolanda Sanz AirportHaber’e yaptığı açıklamada İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na neden uçmak istediklerini şöyle anlattı. “Bu havalimanının alt yapısı mükemmel. Burada yolcularımız için ferah bir mekân var. Ayrıca havalimanı işletmesi tarafından yapılan öyle bir pasaport kontrol sistemi var ki yolcular çok kısa sürede arındırılmış salona geçebiliyorlar. Bu durumu gözlemledikten sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçmaya karar verdik”

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan SpanAir uçuşları 4 Mayıs’ta başlayacak ve haftanın 7 günü gerçekleşecek.

SpanAir uçuşları ile birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı’na yaklaşık 60 dış nokta uçuşu yapılıyor olacak.

AirportHaber Özel

SABİHA GÖKÇEN YILDIZLANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar, ISG'deki ana probleme kimse değinmiyor. Burayı Yönetenler sadece yatırım yaptı, bankadan proje finansmanı alarak... Bu yıl sonu kira ödemeye başlıyacaklar. Yılda önce 75ml Euro sonra 100ml Euro sonrada 130 ml Euro... Bunları cep'den ödeyecekler..... Siz ozaman görün yıldızlanmayı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İki kere uçmak zorunda kaldım. Ama tövbe ettim. Burada çalışan personel eğitilmediği sürece bir daha bu meydanı asla kullanmam. iş bina yapmakla olmuyor maalesef. Gelen havayolları da bu gerçeği görünce en kısa sürede yaptıkları hatayı anlayacaklardır. Büyük havalimanlarındaki hizmet ne yazık ki burada yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaslar Kurumsal Şirketlerde isim kullanılmaz. veya başkasının ismini kullanacaksanız lütfen en sonuna kendi adınızı yazın. saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
evet ne demek istediğim anlaşılıyor herhalde iyi güzel havayolları geliyor fakat personel eksik yetmiyor millet 1 gün (1gün de değil) tatil ile çalışıyor burya kaliteli firmaların gelmesi çok zor bu kadar plansız ve düzensiz yere charter harici inmesi zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lutfen sunu iyi bilin ISG Sabihayı devir aldıgında EasyJet,air arabia,jaazera,ve diger hava yolları vardı zaten..ticaretten Nihat Bey ve Kunter Bey son 2 sendir cok cabalayıp Server Bey'e destek oldu.evet Server Bey cok iyi.ve cok basarılı..ama 2009 da geldi ve bu bilinmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW, hak ettiği noktaya her gün biraz daha yaklaşıyor. Ayrıca, unutulmamalıdır ki, bu türlü gelişmelerden, Türk sivil havacılığı kazançlı çıkmaktadır. Her yeni uçak, her yeni destinasyon, her ilave frekans, yeni istihdam imkanı anlamına da gelmektedir. Sadece buna bakarak bile emeği geçenleri tebrik ediyorum. Hepimizin kazasız, rötarsız, başarılı bir yıl geçirmesini dilerim. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haftanın 4 günü saw-barcelona haftada 3 gün saw-mallorca seferleri 4 mayısta başlıyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iranlı mahan aır ve rus kuban aır saw uçuyo.uçuşlar ahl deki pist kapatılmasındanmı saw dan yapılıyo yoksa artık bu şirketlerdemi saw geçti bilen varmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saw madrid arasımı uçaçak bilen varmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Germanwings'i Recai Bey getirmemiş miydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000