03 Haziran 2010, Perşembe 08:44:34

Germanwings'ten "blind booking" uygulaması

Avrupa’nın düşük tarifeli havayolu şirketi Germanwings, yeni başlattığı "blind booking" uygulamasını hayata geçiriyor.
  • ha ha ha tam pegasusa gore baslar yakinda ama gunu tutturabilirse belki bir gun sonra olur
  • Kör tuttuğunu Topal yakaladığını sitemi uçak için para vericem ,senelik iznimi harcıcam,sonrada nereye gidecegimin kararını elin keyfine bırakıcam varmı böylesi yahu ?

Yeni uygulamaya göre yolcular sadece hangi tarihlerde seyahat etmek istediklerine karar veriyorlar, şehir ve otel seçimini ise Germanwings’e bırakıyorlar. Yolcular, istedikleri tarih aralığında, havalimanına gelene kadar öğrenemiyorlar.
 
Germanwings yöneticileri tarafından son jenerasyon bir uygulama olarak değerlendirilen Blind Booking uygulamasında, süpriz destinasyonlar arasında Barselona, Budapeşte, Londra, Nis, Palma de Mallorca, Roma, Viyana ve Zagrep bulunuyor.

Germanwings’in bu yeni uygulaması ile yolcuların tamamen planlı şehir ve iş hayatlarından koparak yeni bir deneyim yaşaması hedefleniyor. Germanwings’in blind booking uygulaması şu an için Hannover, Bonn/ Köln havalimanlarından yapılan seyahatlerde uygulanabiliyor.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A 319 ile yapılıyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin internet sitesinden ya da uluslararası çağrı merkezinden rezervasyon yaptırabilirler.

Germanwings'ten "blind booking" uygulaması

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ha ha ha tam pegasusa gore baslar yakinda ama gunu tutturabilirse belki bir gun sonra olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kör tuttuğunu Topal yakaladığını sitemi uçak için para vericem ,senelik iznimi harcıcam,sonrada nereye gidecegimin kararını elin keyfine bırakıcam varmı böylesi yahu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000