23 Şubat 2010, Salı 11:57:30

Germanwings'te grevin ilk günü ne oldu?

Germanwings, ek seferlerin pilot grevinin birinci gününde hiçbir aksaklık olmadan devam ettiğini duyurdu.

 

Köln-Bonn- Alman low cost havayolu şirketi Germanwings’te pilot grevinin birinci gününde ek seferler hiçbir sorun yaşanmadan devam etti. Pazartesi günü uçuş planındaki 160 tarifeli uçuştan 120’si zamanında havalandı.

Germanwings'ten konuya ilişkin açıklama şu şekilde:

Germanwings’in pilot grevi nedeniyle gerçekleştirilecek olan ek seferler devam ederken bundan sonra dört grev günü dahilinde uçuşların ancak üçte ikisi uçuş planına uygun olarak gerçekleşecek.

Germanwings’in yolcularına yapmış olduğu bilgi akışı yerine ulaşıp yolcular tarafından olumlu karşılandı. Yolcular geçen haftanın son günleri ve hafta sonu tatil günlerinde internet aracılığıyla ek seferler hakkında bilgi edinip hiçbir fiyat ödemeden kendi uçuşlarını değiştirip başka bir tarihe alabildiler.

Uçuş noktalarında bulundurulan ek personel ile tüm yolcular anında bilgilendirilip ek seferlere yönlendirildiler. Yolcular grev nedeniyle yaşanan olayı anlayışla karşıladıklarını belirttiler.

Germanwings yolcuları için ücretsiz uçuş bilgisi veren hat halen aktif olup, şirket tüm yolcularına hiç bir ücret ödemeden uçuşlarını başka tarihlere değiştirme hakkı tanıyor.

Yolcular 16 Şubat tarihine kadar rezerve edilmiş tüm uçuşlar için yeni tarih belirleyerek hiçbir fiyat ödemeden 25 Mart 2010 tarihine kadar yeniden rezervasyon yaptırabilir veya biletlerini iade edip ödemelerini geri alabilirler.

Germanwings'te grevin ilk günü ne oldu?

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000