28 Mayıs 2008, Çarşamba 07:57:20

Germanwings'in Türkiye atağı başlıyor

Alman Havayolu şirketi Germanwings, yaz uçuşlarına önümüzdeki 30 Mayıs Cuma günü başlıyor. Şirket yaz uçuş programı çerçevesinde İstanbul’un yanı sıra Antalya, Ankara, İzmir’e haftada toplam 40 sefer düzenleyecek...

19 Euro’dan başlayan fiyatları ile Türk yolcularını “low cost” kavramı ile tanıştıran Germanwings, bu sene yaz uçuş programı çerçevesinde merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hamburg ve Dortmund’dan Türkiye’de İstanbul, Antalya, Ankara ve İzmir dahil olmak üzere toplam dört noktaya uçuyor. Böylece Germanwings yaz sezonu boyunca Türkiye’ye haftada toplam 40 uçuş düzenliyor. 30 Mayıs 2008’den itibaren başlayacak yaz uçuşları için rezervasyonlar şirketin www.germanwings.com web sitesinden yapılabiliyor.   

Avrupa’da 69’dan fazla noktaya uçuş düzenleyen Germanwings yaz programı boyunca Antalya ile Köln ve Stuttgart arasında haftada 3, Ankara ile Köln, Dortmund arasında haftada 3, Ankara ile Stuttgart arasında haftada 2, İzmir ile Köln, Stuttgart arasında haftada 3, İzmir ile Berlin arasında ise haftada 2 gün uçacak. 

Germanwings yaz uçuş programında ayrıca İstanbul uçuşlarının da sayısını artıyor. Şirket İstanbul Köln arasında haftada 7, İstanbul Berlin arasında haftada 4, İstanbul Stuttgart ve Dortund arasında haftada 3, İstanbul Hamburg arasında ise haftada 1 gün uçacak.  

Almanların favori tatil mekanları arasında yer alan Antalya ve İzmir uçuşlarının doluluk oranları geçtiğimiz sene Germanwings’in yüzünü güldürmüş ve yaz sezonunda şirket iki ülke arasında 200 binin üzerinde yolcu taşımıştı. Türkiye uçuşlarından oldukça mutlu olduklarını belirten Germanwings İletişim Sorumlusu Andreas Engel “Türkiye uçuşlarına başladığımız günden bugüne Türkiye Almanya arasında 1.5 milyonun üzerinde yolcu taşıdık ve önümüzdeki sene bu sayıyı artırmayı planlıyoruz. Türkiye bizim en önemli uçuş noktalarımızdan bir tanesi, en yüksek doluluk oranını bu hatlarda yakalıyoruz” dedi. 

Türkiye’deki ilk seferini 3 Aralık 2002 tarihinde Köln - İstanbul arasında yapan Germanwings; uygun fiyatlar, kolay erişim ve güvenilirlik ilkelerine dayanan standartları ile iddialı. En önemli prensiplerinden biri de dakiklik olan Germanwings ile uçmak için dünyanın her köşesinden 7 gün 24 saat www.germanwings.com web sitesinden,  0212 354 6666 no’lu telefondan ya da Airep ofisinden rezervasyon yaptırılabiliyor.

Germanwings’in her uçuşunda, en düşük fiyatlı koltuklar talep ve yoğunluk oranına göre yeterli sayıda sunuluyor. Her müşterinin VIP olarak değerlendirildiği Germanwings’de uçuş fiyatlarına tüm vergi ve kesintiler dahil olup mevsimlere ve güne göre değişiklik yoktur.

Germanwings'in Türkiye atağı başlıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000