18 Haziran 2010, Cuma 16:14:20

Germanwings yolcu sayısını artırdı

Alman Havayolu şirketi Germanwings’in yolcu sayısı mayıs ayında %14 oranında arttı. Mayıs ayında 756 bin 201 yolcu taşıyan şirketin bu başarının Stuttgart, Köln ve Bonn pazarındaki konumunu sağlamlaştırdığı belirtiliyor.
  • sabiha gökçende de büro açmışlar...ben dün biletimi oradan aldım
  • Germanwings'in tarifeli uçuşları sadece Sabiha Gökçen'den yapılmıyor. Antalya'dan da gününe göre 2 ya da 3 sefer yapıyor Germanwings...(GWI 929, GWI 2925, GWI 927 vs)

Geçtiğimiz yıla oranla bu yıl mayıs ayında yolcu sayısını % 14 oranında arttırarak 663 bin 224’ten 756 bin 201’e ulaştıran havayolu şirketinin rezervasyonlarının yazlık uçuşlarında büyük artış göstermekte olduğu bildirildi.

Köln havalimanında taşınan yolcu sayısının %15 oranında artarken, Stuttgart havalimanında ise bu oranın %12 civarında seyrettiği, Köln/Bonn havalimanında pazar lideri olan Germanwings’in diğer bütün havayollarını geride bırakarak yaz uçuşları için en çok rezervasyon alan şirket olduğu da kaydedildi.

Son aylarda, TuiFly’ın şehirlerarası trafiği Airberlin’den almasının ardından, Stuttgart havalimanında % 23 oranında pazar payı ile lider konuma gelen Germanwings’in, Stuttgart ve Köln/Bonn havalimanlarının ardından yeni açtığı Hannover havalimanı merkezi ile Almanya’daki varlığını iyice kuvvetlendirdiği de vurgulandı.

Germanwings, Avrupa’da en hızlı gelişen havayolu şirketlerinden biri olmakla beraber, yolcu sayısını ve performansını en hızlı arttıran düşük tarifeli havayolu şirketi olma özelliğini de taşıyor.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, Airbus A319 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Taksim’den Sabiha Gökçen Havaalanına uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden veya uluslararası çağrı merkezinden rezervasyon yaptırabiliyorlar.

Germanwings yolcu sayısını artırdı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sabiha gökçende de büro açmışlar...ben dün biletimi oradan aldım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Germanwings'in tarifeli uçuşları sadece Sabiha Gökçen'den yapılmıyor. Antalya'dan da gününe göre 2 ya da 3 sefer yapıyor Germanwings...(GWI 929, GWI 2925, GWI 927 vs)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000