01 Haziran 2011, Çarşamba 08:05:07

GERMANWINGS KONFORA GEÇTİ!

Avrupa’nın lider düşük maliyetli havayolu şirketlerinden biri olan Germanwings yolcularına mükemmel fırsatlar sunmaya devam ediyor...
  • hala türkçe bir sayfası yok

Sunduğu özel hizmetler sayesinde Germanwings yolcularını artık daha konforlu uçuşlar bekliyor. Germanwings ile Best tarifeden bilet alan yolculara geniş koltuk aralığı, bir aperatif, bir içecek ve 20 kilograma kadar bagaj hakkı sunuluyor. 31 Mayıs tarihinden itibaren başlayan bu hizmet için yolcular sadece 15 Euro fark ödeyecek.

Germanwings; uygun fiyatlar, kolay erişim ve güvenilirlik ilkelerine dayanan standartları ile iddialı. Herkesin uçakla seyahat etmesini amaçlayan şirket, bilet fiyatlarını 29.99 Euro’dan başlatarak, yolcularına hem güvenilir ve konforlu hem de uygun fiyatlı uçuş imkanı sunuyor.

Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan Avrupa’nın 75’ten fazla noktasına uçuyor. Düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings yolcularına 30 adet Airbus A319 tipi uçaklardan oluşan genç bir filoyla hizmet veriyor.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, Airbus A319 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Taksim’den Sabiha Gökçen Havaalanına uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabiliyor.

GERMANWINGS KONFORA GEÇTİ!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
hala türkçe bir sayfası yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000