03 Aralık 2013, Salı 13:23:31

DÜSSELDORF-ANTALYA UÇUŞLARI BAŞLIYOR

1 Temmuz itibariyle yeni konseptini duyuran Germanwings yaz uçuş tarifesine Düsseldorf’dan olmak üzere 9 yeni destinasyon ekliyor. Bu yeni destinasyonlar arasında Türkiye’nin en popüler tatil şehirlerinden Antalya da bulunacak.
  • Tabi katılıyorum bende Zonguldak-dusseldorf yetmiyor artık germania ile.THY Zaten uçmuyor. Alman uçakları uçuyor. Bu arada Ögeri Türk tür tebrik etmek gerekiyor.
  • dusseldorf-zonguldak da istiyoruz. germania yetmiyor artık.

1 Haziran 2014 tarihinden itibaren yaz uçuş tarifesine geçecek olan Germanwings Düsseldorf’dan Antalya’ya uçmaya başlayacak. Bunun yanısıra St. Petersburg, Bükreş, Lyon, Ancona, Göteborg, Poznan ve Wroclaw gibi şehirlere de uçuş gerçekleştirecek.

Bu yeni 9 destinasyon için uygun fiyatlarla bilet almak isteyen yolcular www.germanwings.com websitesinden erkenden rezervasyon yaptırabilirler.

Yeni Germanwings yolcularına ‘a la carte’ hizmet sunuyor

‘Yeni Germanwings’ konsepti altında yolculara ‘a la carte flying’ (alakart uçuş) hizmeti veren havayolu, yolcuların kendi bireysel ihtiyaçlarına uygun olarak paketlerini oluşturmalarına olanak sağlıyor. Yolcular, dilediklerinde hiçbir ekleme olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuşun keyfini sürerken, isterlerse pek çok ekstra hizmeti de uçuş yanında satın alarak yüksek kalitede yolcu deneyimi de yaşayabiliyor.

‘Yeni Germanwings’ yolcularına 3 farklı hizmet paketi sunuyor. En iyi ve yüksek kalitedeki ‘Best’ seçeneği özellikle iş seyahati yapan yolcuların tüm ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte tatil ve gezi amaçlı seyahat eden yolculara da hitap ediyor.  İkinci bir seçenek olan ‘Smart’ seçeneği ise yolculara bazı ek hizmetler sunulan ancak yolcuların diledikleri her hizmeti ekstra olarak eklenebildiği bir seçenek oluyor. Üçüncü ‘Basic’ seçeneği ise yolculara hiçbir ek hizmet olmaksızın sadece düşük tarifeli uçuş sunuyor.

DÜSSELDORF-ANTALYA UÇUŞLARI BAŞLIYOR

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tabi katılıyorum bende Zonguldak-dusseldorf yetmiyor artık germania ile.THY Zaten uçmuyor. Alman uçakları uçuyor. Bu arada Ögeri Türk tür tebrik etmek gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çaycuma ~ 10 yıl önce
dusseldorf-zonguldak da istiyoruz. germania yetmiyor artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000