02 Ağustos 2011, Salı 07:47:48

ALMANYA'NIN EN İYİSİ 'O'

Uygun fiyatları ile yolcularını low cost kavramı ile tanıştıran Alman havayolu şirketi Germanwings, Almanya’daki Seyahat Araştırma Derneği Verein Mobile’ın Flugatlas araştırmasında ‘En İyi Low Cost Havayolu’ seçildi...
Sekiz low cost havayolu şirketi arasından yapılan araştırmada sunmuş olduğu hizmetlerle yolcularına en iyi servis veren Germanwings toplamda 44 puan alarak rakiplerini geride bırakmayı başardı.  
 
Seyahat Araştırma Derneği Verein Mobile 30 Haziran – 13 Ağustos tarihleri arasında sekiz havayolundan Münih, Berlin, Köln, Frankfurt’tan Londra ve Antalya’ya rezervasyon yaparak, her şirketin sunduğu uçuş öncesi ve sırasında ki hizmetleri mercek altına aldı. Dernek, yapılan detaylı incelemelerin sonucunda, hem en iyi fiyat ortalamasının hem de rezervasyonu değiştirme sırasında yolcuya en başarılı ve kolay servisin Germanwings tarafından verildiğini belirtti.
 
Ayrıca yapılan araştırmada Germanwings; uçuş sırasında çocuklara olan ilgiden, evcil hayvan taşıma fiyatlarına, rezervasyon tarihini değiştirme kolaylığına, uçakların filo yaşına, online rezervasyon yapma kolaylığına, koltuk aralığına ve rezervasyondan check-in’e kadar en az tıklama sayısına kadar pek çok alanda en iyi hizmet veren havayolu seçildi.
 
Germanwings CEO’su Thomas Winkelmann “Almış olduğumuz bu ödül büyük bir özveri ve istekle çalışan ekibimizin başarısıdır. Avrupa’nın büyük low cost havayolu şirketleri arasından bu ödülü kazanmış olmamız oldukça mutluluk verici.” dedi.
 
Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan Avrupa’nın 75’ten fazla noktasına uçuyor. Uygun fiyatları ile dikkat çeken havayolu şirketi Germanwings yolcularına 30 adet Airbus A319 tipi uçaklardan oluşan genç bir filoyla hizmet veriyor.
 
Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, Airbus A319 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Taksim’den Sabiha Gökçen Havaalanına uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabiliyor.
ALMANYA'NIN EN İYİSİ 'O'

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000