23 Mart 2014, Pazar 15:37:09

VURULAN UÇAĞIN DÜŞÜŞ ANI GÖRÜNTÜLENDİ

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçağının Suriye savaş uçağını vurma anını fotoğrafladı.
  • yaa arkadasş birde utanmadan yazmışlar oraya 1km diye iyice kor cahill bellediniz milleti 450 500kts la ucan bir ucak 3 - 4 saniyede alır o mesafeyii amaç ne ulkeyi kaosa sokmak mıı
  • Aslan parcasi F-16nin kanadi olayim senin. Eline bilegine saglik. Askeri pilotlarimizi onun icin seviyorum. Cok konusmazlar. Kodumu otuttururlar iste böyle..Hepinizin alnindan öpüyorum..Devami dilegiyle..
  • Helal be bizimde bir Mig 23 düşüren bir pilotumuz var. Arkası gelecek inşallah. Korkaklar sizi.....
  • Yaw ne bileği, dayanaklı dövüş, al gülüm ver gülüm, AA'nın foto muhabirinin "şans" eseri ne işi varmış orda eli deklanşöne basılı? Seçime yönelik propoganda şovu.. Çok güçlüydün de şehit düşen F4'ümüze niye o dönem sahip çıkmadın derler adama.. Ayrıca bir başka beni mutlu eden husus, demek ki hava kuvvetlerinde hala daha ülkesinin çılarlarını kendi cebinden daha çok düşünen, jetlerimizi uçuracak aslan parçaları var.. Hepsine helal olsun..
  • Şu haberlerin altına yazılan yorumlara bakıp akşama kadar gülen ve hiçbirşey yazmaya gerek duymayan havacılardır :) hepsine selam ederim :)
  • Helal olsun sana.kanimizi yerde bırakmadın helal sana
  • Kanımız yerde kalmadı
  • hiç alakası yok savaşa falan sokulmuyoruz. geçen sene f-4 uçağımız düşürüldü girmedik. Türkiyede seçim var dolayısıyla bu seçimlerde kaos yaratmak yaratmak isyan çıkartmak karışıklık çırkartmak isteyen olacak ve bundanda chp faydalanmak istiyor hem de acayip şekilde çünkü başka seçim propagandası yok, planı yok vaadleri yok bol bol bedava mazot verecek herkese maaaş bağlayacam deyip duruyor salla gitsin..yemezler
  • seçim uğruna bir kişi daha öldürüldü. Akp nin başarısı için Türkiye savaşa sokuluyor. uyanın artık...lütfen...
  • Esedin buradaki yandaşlarının çok zoruna gitmiş anlaşılan. Kapak olsun size.

Keseb kasabasının karşısında, Türkiye tarafındaki Dağardı mevkiinde olayları takip eden Anadolu Ajansı ekibi, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçağının Suriye savaş uçağını vurma anını fotoğrafladı.

GÖRGÜ TANIKLARINDAN İLK İFADE

Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre, ÖSO kontrolüne geçen Kesek Sınır Kapısı civarına bomba atmak isteyen Suriye'ye ait savaş uçağı sınıra yaklaşınca Türk jetleri tarafından vurularak düşürüldü. Vurulan uçak, Lazkiye'nin doğusunda bir nokta. 2 yıl önce Türk uçağının Suriye tarafından düşürüldüğü yer ise aynı kentin güneyinde bir bölgeydi.

22 Haziran 2012’de bir Türk Fantom keşif uçağının Lazkiye’nin güneyinde düşürülmesinden sonra Türkiye Suriye’ye ilişkin Angajman Kuralları’nı değiştirmiş, Türkiye sınırına “güvenlik riski ve tehlikesi oluşturacak şekilde” yaklaşan her Suriyeli askeri unsur, askeri hedef olmuştu.

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait F-16 uçakları, 16 Eylül 2013'te Türkiye sınırını 2 kilometre derinlikte ihlal eden M-17 tipi bir Suriye helikopterini vurmuş, helikopter Suriye tarafına düşmüştü.

GÜL'DEN ÖZEL'E TEBRİK TELEFONU

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı'nı arayıp tebrik etti. Gül, "Türkiye sınırını koruma konusunda kararlılığını gösterdi" dedi.

İŞTE AA TARAFINDAN ÇEKİLEN O ANIN FOTOĞRAFLARI











VURULAN UÇAĞIN DÜŞÜŞ ANI GÖRÜNTÜLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

302 boss ~ 10 yıl önce
yaa arkadasş birde utanmadan yazmışlar oraya 1km diye iyice kor cahill bellediniz milleti 450 500kts la ucan bir ucak 3 - 4 saniyede alır o mesafeyii amaç ne ulkeyi kaosa sokmak mıı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F-16 ~ 10 yıl önce
Aslan parcasi F-16nin kanadi olayim senin. Eline bilegine saglik. Askeri pilotlarimizi onun icin seviyorum. Cok konusmazlar. Kodumu otuttururlar iste böyle..Hepinizin alnindan öpüyorum..Devami dilegiyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Helal be bizimde bir Mig 23 düşüren bir pilotumuz var. Arkası gelecek inşallah. Korkaklar sizi.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Yaw ne bileği, dayanaklı dövüş, al gülüm ver gülüm, AA'nın foto muhabirinin "şans" eseri ne işi varmış orda eli deklanşöne basılı? Seçime yönelik propoganda şovu.. Çok güçlüydün de şehit düşen F4'ümüze niye o dönem sahip çıkmadın derler adama.. Ayrıca bir başka beni mutlu eden husus, demek ki hava kuvvetlerinde hala daha ülkesinin çılarlarını kendi cebinden daha çok düşünen, jetlerimizi uçuracak aslan parçaları var.. Hepsine helal olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek havacılar ~ 10 yıl önce
Şu haberlerin altına yazılan yorumlara bakıp akşama kadar gülen ve hiçbirşey yazmaya gerek duymayan havacılardır :) hepsine selam ederim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Helal olsun sana.kanimizi yerde bırakmadın helal sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kanımız yerde kalmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
hiç alakası yok savaşa falan sokulmuyoruz. geçen sene f-4 uçağımız düşürüldü girmedik. Türkiyede seçim var dolayısıyla bu seçimlerde kaos yaratmak yaratmak isyan çıkartmak karışıklık çırkartmak isteyen olacak ve bundanda chp faydalanmak istiyor hem de acayip şekilde çünkü başka seçim propagandası yok, planı yok vaadleri yok bol bol bedava mazot verecek herkese maaaş bağlayacam deyip duruyor salla gitsin..yemezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
seçim uğruna bir kişi daha öldürüldü. Akp nin başarısı için Türkiye savaşa sokuluyor. uyanın artık...lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lfa ~ 10 yıl önce
Gerçekten çok yazık oldu, varil bombasını halkının üzerine atamadan gitti. Uyanın artık..Lütfen.. :(( Akp varken rahat katliam yapamıyoruz..
bursa 777 ~ 10 yıl önce
Suriyenin açıklaması ölen yok pilot sağ olarak kurtulmuş... acaba bizden ölen 2 pilot için bu kadar üzülmüşmüydünüz merak ettim doğrusu
lfa ~ 10 yıl önce
Esedin buradaki yandaşlarının çok zoruna gitmiş anlaşılan. Kapak olsun size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000