22 Haziran 2011, Çarşamba 08:52:55

UÇAK HURDACIYA SATILMIŞ!

Eski Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Eşref Bitlis'in şüpheli ölümüne ilişkin haberler sonrası yeniden başlatılan soruşturmada şok bir ayrıntı ortaya çıktı.
  • İvediğe gidince toplama bir uçak çıkartırsın zaten , bende birkaç gösterge almıştım zamanında,
  • hala buna temiz bir kaza diyecek sivrisinek aklına sahip birileri varmı ?? yoksa anladımı herkes ne olduğunu ERGENEKON-AMERİKA işbirliği...
Özel Yetkili Ankara Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmada Bitlis'in hayatını kaybettiği uçağın enkazının birkaç yıl önce hurdacıya satıldığı belirtildi.

Özel Yetkili Ankara Cumhuriyet Savcısı Mehmet Özgür, 17 Şubat 1993 tarihinde düşen ve aralarında Org. Bitlis'in yanısıra pilotlar binbaşı Yaşar Erian ve Yüzbaşı Tuğrul Sezginler'in de şehit olduğu kazayla ilgili yeni bir bilirkişi raporu hazırlanmasını istedi. Özgür bu amaçla hem Genelkurmay'a hem de diğer ilgili kurumlara birer yazı yazdı. Ancak gelen cevabi yazıda uçak enkazının hurdaya verildiği ve şüpheli kazayı aydınlatacak temel argümanların kaybolduğunu tespit etti. Savcı Özgür'ün bu gelişme üzerine Orgeneral Bitlis'in uçağını inceleyen dönemin bilirkişi tanıklarının da bilgisine başvurması bekleniyor. Kaza raporunu yazan albay A.S. kaza raporunun Genelkurmay Karargahı'nda 4 generalin baskısı ile değiştirildiğini açıklamıştı.

(Sabah)
UÇAK HURDACIYA SATILMIŞ!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
İvediğe gidince toplama bir uçak çıkartırsın zaten , bende birkaç gösterge almıştım zamanında,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hala buna temiz bir kaza diyecek sivrisinek aklına sahip birileri varmı ?? yoksa anladımı herkes ne olduğunu ERGENEKON-AMERİKA işbirliği...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000