21 Haziran 2013, Cuma 13:40:35

TSK'DAN FLAŞ AÇIKLAMA: "HELİKOPTERİMİZE ATEŞ AÇILDI!"

TSK komutanları taşıyan helikoptere teröristlerce ateş edildiğini açıkladı.
  • benide akp li yaptınız ya yuh olsun! kardeşim 30 yıldır bir iç savaş var, kabul etsende etmesende. binler can gitti, neden? ne için, tek hatalı bazı şeyler talep eden kürtler mi? fransız okullarının ingilizce almanca eğitimin olduğu ülkede kürtçeyi bile yasaklamak ne saçmalıktır? milyonlarca kürdün yaşadığı ülkede herkesin taleplerini karşılayabileceğimiz bir ortamın olmasını akan kanın durmasını istemek suç mudur? ölenler geri dönmüyor, kopan kollar bacaklar tekrar çıkmıyor. sevmediğiniz düşman olduğunuz insanlarla aynı ülkede aynı şehirde aynı apartmanda oturuyoruz. bitsin artık bu savaş, bitsin artık bu nefret bu kin. faşizm hakkıda sayflarca yazarım dostum, yeri değil sadece.
  • askerlik bu, normaldir
  • Hani terör bitmisti o biraz zor talepleri var o olmazsa 92_93 tarihindeki gibi bunlar yine hortlarlar yani bu corafi konum ve kaynaklar bitmeden terör asla bitmez cereziz çünki siyasi desteklerle
  • bu ne be? faşitler doldurmuş siteyi? 30 yıldır vur kır parçala siyaseti neyi çözdü? hala aynı sadist bakış açısı. yazıklar olsun. yaşasın halkların kardeşliği!
  • gerçekten mi , onların kulaklarını çektirtirim ben, bi daha yapmazlar, öyle kötü çocuklar gibi olmayın. sizler kardeşsiniz, o kadar açılım, saçılım boşuna mı yapıyoruz, şaka yapmışlardır onlar, plastik mermi atmışlardır, selamlamak için falan, anlayın işte abileri, geçmişi falan hatırlamışlardır da ondan.
  • aferin herkesi ayni helokopterde tasiyinki, birsye olursa hepsine birden olsun. ne diye ilan ediyorlar anlamiyorum.Mogodishu ya inen TK ucagina da ates acildi, hic haber yapilmadi bile
  • Yarım milyon askerin batıda işi ne? Yüzlerce askeri birlik var, askeri tesis var batıda, git bak sınırda derme çatma karakol içindede bir avuç asker. Bu ne biçim ordu? İkiyakaya Cilo'ya kuracaksın tesisleri. Bak bakalım habersiz kuş uçabiliyor mu?
  • Görürsem söylerim!
  • Cocugum sikayet etme
  • siz de ona ateş etseydiniz, incitmekten mi korktunuz, yoksa izin mi vermiyorlar, merminiz mi kalmadı, uçaklar nerede...

Genelkurmay'ın internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"20 Haziran 2013 Perşembe günü saat 18.40 sularında, içinde Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı ile 3’üncü Tümen Komutanının da bulunduğu komuta heyetini taşıyan Komuta-Kontrol helikopterine (S-70) teröristler tarafından Hakkâri ili Yüksekova ilçesi İkiyaka Dağlarından dört el ateş edilmiş; helikopter kaçınma manevrası yaparak ateş bölgesinden süratle uzaklaşmış ve emniyetli bir şekilde Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanlığına inmiştir. Helikopter üzerinde yapılan kontrolde, bir merminin helikopterin sağ kargo ön camından girerek, helikopterin ana kirişlerine hasar verdiği ve kontrol kutusunun üst çeperinde kaldığı tespit edilmiştir."

TSK'DAN FLAŞ AÇIKLAMA: "HELİKOPTERİMİZE ATEŞ AÇILDI!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

TYLER ~ 11 yıl önce
benide akp li yaptınız ya yuh olsun! kardeşim 30 yıldır bir iç savaş var, kabul etsende etmesende. binler can gitti, neden? ne için, tek hatalı bazı şeyler talep eden kürtler mi? fransız okullarının ingilizce almanca eğitimin olduğu ülkede kürtçeyi bile yasaklamak ne saçmalıktır? milyonlarca kürdün yaşadığı ülkede herkesin taleplerini karşılayabileceğimiz bir ortamın olmasını akan kanın durmasını istemek suç mudur? ölenler geri dönmüyor, kopan kollar bacaklar tekrar çıkmıyor. sevmediğiniz düşman olduğunuz insanlarla aynı ülkede aynı şehirde aynı apartmanda oturuyoruz. bitsin artık bu savaş, bitsin artık bu nefret bu kin. faşizm hakkıda sayflarca yazarım dostum, yeri değil sadece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
askerlik ~ 11 yıl önce
askerlik bu, normaldir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bitmez ~ 11 yıl önce
Hani terör bitmisti o biraz zor talepleri var o olmazsa 92_93 tarihindeki gibi bunlar yine hortlarlar yani bu corafi konum ve kaynaklar bitmeden terör asla bitmez cereziz çünki siyasi desteklerle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
bu ne be? faşitler doldurmuş siteyi? 30 yıldır vur kır parçala siyaseti neyi çözdü? hala aynı sadist bakış açısı. yazıklar olsun. yaşasın halkların kardeşliği!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne demek ~ 11 yıl önce
faşizm ne demektir iki laf edemezsin sonrada ahkam kesersiniz. işte o dediğin 30 yıllık terör bugün TC devletinde ve milli sınırlar içinde açılım, demokrasi ya da analar ağlamasın noktasında kürdistanı konuşur hale getirmiştir. bebek katilini terörist başını da kahraman barış elçisi ilan etseniz bir de kahramanlık ve barış ödülü verseniz tam olacaktır. Faşist miş yesinler senin kültürünü.
vah vah ~ 11 yıl önce
gerçekten mi , onların kulaklarını çektirtirim ben, bi daha yapmazlar, öyle kötü çocuklar gibi olmayın. sizler kardeşsiniz, o kadar açılım, saçılım boşuna mı yapıyoruz, şaka yapmışlardır onlar, plastik mermi atmışlardır, selamlamak için falan, anlayın işte abileri, geçmişi falan hatırlamışlardır da ondan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
d ~ 11 yıl önce
aferin herkesi ayni helokopterde tasiyinki, birsye olursa hepsine birden olsun. ne diye ilan ediyorlar anlamiyorum.Mogodishu ya inen TK ucagina da ates acildi, hic haber yapilmadi bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batı ~ 11 yıl önce
Yarım milyon askerin batıda işi ne? Yüzlerce askeri birlik var, askeri tesis var batıda, git bak sınırda derme çatma karakol içindede bir avuç asker. Bu ne biçim ordu? İkiyakaya Cilo'ya kuracaksın tesisleri. Bak bakalım habersiz kuş uçabiliyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 11 yıl önce
Görürsem söylerim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sikayet ~ 11 yıl önce
Cocugum sikayet etme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ağlamayın da ~ 11 yıl önce
siz de ona ateş etseydiniz, incitmekten mi korktunuz, yoksa izin mi vermiyorlar, merminiz mi kalmadı, uçaklar nerede...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000