19 Ocak 2014, Pazar 09:54:52

ŞEHİT PİLOTUN BABASINDAN ŞOK İDDİA!

23 Haziran 2012’de Suriye tarafından düşürülen RF-4E Phantom keşif uçağında şehit düşen Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan’ın babası Ali Ertan, oğlunun naaşına DNA testi yapılmasını istiyor.
  • Acaba su derin devlet olayi olmasin.Insallah sehidin babasi diretir bu DNA testini,ve gercekler ortaya ciksin.Tekrar allah mekanini cennetlik etsin ve ailesinede sogukulugunu versin.
  • '30 yıllık fighter' senin döneminde "wright kardeşler zamanı" daha keşfedilmemiştir bunlar allah korumuş o zaman hadi geçmiş olsun :) bi daha aç emi
  • 7 yıllık uçucuyum eğer rotada su üstü uçuş yapacaksam "botlarımın fermuarlarını açarım" ki suya kırım/iniş yaparsam batmayayım yüzebileyim "hayatta kalayım". Askeri pilot olmayan bilemez.
  • o zaman pilotlar nerede.... belkide Suriye'de olabilirler mi ? Öldürülme dilerse!!!!!!
  • DNA testi gerçekleri ortaya çıkartır, ailenin isteğine saygı duyulmalı..nedense düşürülen uçakla ilgili tüm şaibeler devam ediyor. Tüm olaylar mantıksal bir zincirleme oluşumu takip eder. Bu olayda hiç bir parça diğerine uymuyor,zorla ve dezenformasyonla bir senaryoyu insanlığa yutturmaya çalışıyorlar. Eğer insanın mantığı bunu kabul etmiyorsa kirli bir manipülasyon var demektir. Hırsızlığın ve yolsuzluğun neredeyse suç sayılmadığı bir ülke yönetiminin zihniyetinde bu tür olaylar gayet doğaldır..

Acılı baba Ali Ertan, aradan geçen zamanda kafalarda oluşan bir takım soru işaretlerinin halen giderilemediğini iddia etti. Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ertan, dosyanın Genelkurmay Askeri Savcılığı tarafından soruşturulduğunu belirterek şu iddiaları öne sürdü: “Gökhan’ın naaşını bizzat tespit edemedim. Naaşı bize teslim etmediler, gasilhaneye de giremedik. Teşhis için amcamın oğlu içeri girdi. Ancak oğlumun yüzü belli olmadığından ne kadar doğru teşhis etti belli değil.

‘DNA testi yapılsın’

“Bizden alınan DNA ve doku örneklerinin mezardan alınacak örneklerle karşılaştırılması gerekir. ‘Mezarı açarsak dayanabilir misin’ diye sordular. Ben de ‘dayanırım’ dedim. Sonrasında mezarı açmaya gerek olmadığı elde bulunan mevcut DNA ve doku örnekleriyle karşılaştırma yapılacağı ifade edildi. Bir baba olarak mezardaki doku ve DNA örneklerinin bizden alınanlarla karşılaştırılmasını istiyorum.”

‘Herkes tayin oldu’

“Olayın ardından 20 gün içinde Gökhan’ın görev yaptığı üssün komutanı, harekat ve istihbarat subayı, otopsi yapan doktorun tayinlerinin çıktığını öğrendik. Dosyanın Malatya’daki savcılıktan yetkisizlik kararıyla askeri savcılığa intikal ettiği söylendi. Şehitlerimizin uçaktan atladığına inanıyoruz. Gökhan’ın arkadaşlarıyla da konuştum. Hatta içlerinden biri düşen bir uçaktan atlayarak kurtulmuş.”

‘BOTLARI NASIL ÇIKTI?’

“Bana ‘Uçak pilotlarla çakılmış olsa bile botlar çözülmüş şekilde ayaktan çıkmaz. Bu şekilde olmaz, olamaz’ dediler. Pilotların kask ve botlarından doku örnekleri alınması gerekmez mi? Ne muntazam botmuş ki birinin fermuarı, diğerinin ipleri çözülmüş halde ayaktan çıkıyor! Uçaktaki dengi çubuğu denizin yüzeyinden çıkıyor. Fırlatılamayan koltuktan dengi çubuğu nasıl çıkar.”

ŞEHİT PİLOTUN BABASINDAN ŞOK İDDİA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Derinmi??? ~ 10 yıl önce
Acaba su derin devlet olayi olmasin.Insallah sehidin babasi diretir bu DNA testini,ve gercekler ortaya ciksin.Tekrar allah mekanini cennetlik etsin ve ailesinede sogukulugunu versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
'30 yıllık fighter' senin döneminde "wright kardeşler zamanı" daha keşfedilmemiştir bunlar allah korumuş o zaman hadi geçmiş olsun :) bi daha aç emi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
40 yıllık ... ~ 10 yıl önce
Sen babanı dinle, böyle saçmalıklar yapma da yazma da. Dz.K.Y. 76 numaralı Yönergesini bir aç oku. Bu yönergede yazanlar da NATO dokümanından çevrilmiştir ve tüm Batı Hv.K.nde aynı usuller kullanılır. Biraz kitap okuyun, bakışınız genişlesin; "bana göre" devri havcılıkta 100 yıl önce bitti. Şu anda da sivil kaptan olarak mesleğe devam ediyorum ve hergün kendimi geliştirme çalışmam sürüyor ; sana da tavsiye ederim, yoksa bu meslekte uzun süreli kalamazsın Android.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
7 yıllık uçucuyum eğer rotada su üstü uçuş yapacaksam "botlarımın fermuarlarını açarım" ki suya kırım/iniş yaparsam batmayayım yüzebileyim "hayatta kalayım". Askeri pilot olmayan bilemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalık ~ 10 yıl önce
30 yıl Fighter uçtum, deniz üzerinde ne bot fermuarımı açtım, ne de içime mayo giydim. Zaten 20 yıl öncesine kadar fermuarlı bot yoktu. Deniz Kuvvetleri pilotlarının da böyle bir uygulaması olduğunu zannetmiyorum. Androidlik yapmayalım lütfen.
acaba ~ 10 yıl önce
o botlar yüzebilir botlar olabilirmi? yüzebilen bot çıkartılırmı? botu çıkan personel hipotermiye daha açık hale gelmezmi? yada karaya çıktığında yürüyüş problem olamazmı?bunlar hiç düşünülmezmi?
ilya ~ 10 yıl önce
o zaman pilotlar nerede.... belkide Suriye'de olabilirler mi ? Öldürülme dilerse!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DNA ~ 10 yıl önce
DNA testi gerçekleri ortaya çıkartır, ailenin isteğine saygı duyulmalı..nedense düşürülen uçakla ilgili tüm şaibeler devam ediyor. Tüm olaylar mantıksal bir zincirleme oluşumu takip eder. Bu olayda hiç bir parça diğerine uymuyor,zorla ve dezenformasyonla bir senaryoyu insanlığa yutturmaya çalışıyorlar. Eğer insanın mantığı bunu kabul etmiyorsa kirli bir manipülasyon var demektir. Hırsızlığın ve yolsuzluğun neredeyse suç sayılmadığı bir ülke yönetiminin zihniyetinde bu tür olaylar gayet doğaldır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000