09 Mart 2014, Pazar 22:22:46

KAYIP UÇAKTA FLAŞ GELİŞME!

Güney Çin Denizi üzerinde dün sabah erken saatlerde kaybolan Malezya uçağını havadan ve denizden arama çalışmaları sırasında, Vietnamlı yetkililerce, uçağın kapılarından biri olduğu sanılan bir cisim saptandı.
  • donanması yada arama sistemleri gelişmiş ya da gelişmiş ülkelerin havayolarından bilet almak lazım bu gibi durumlarda daha çabuk bulurlar en azından.malaysia terine american airlines kaybolsaydı hemen bulunurdu herhalde.
  • teror saldırısı oldugunu dusunmuyorum;Malezyanın terror grupları ile herhangibir alakası oldugunu dusunmuyorum...
  • Ormanlık alana düşseydi şimdiye çoktan bulunmuştu denize düştüğü kesin
  • Kapının bulunması gercekten cok ilginç. Ama genede biz ülke olarak komplo teorilerini severiz :))
  • yıl olmuş 2014 cuma akşamı düşen veya kaybolan uçaktan haber alınamıyor google eartın uzaydan yeryüzünü canlı görüntüleyen Sistemleri var o uçaktaki yolcu yakınlarına allah sabır versin
  • Neden arama sadece deniz ile sınırlı? Radar bağlantısını kaybettikten sonra bir süre daha yol alıp vietnam üzerinde ormanlık bir alana da düşme ihtimali yokmudur?
  • Ne dersiniz personel halen çalışıyor mudur ? Çalışıyorsa ne tür bir dalgaya maruz kalır ?

Güney Çin Denizi üzerinde dün sabah erken saatlerde kaybolan Malezya uçağını havadan ve denizden arama çalışmaları sırasında, Vietnamlı yetkililerce, uçağın kapılarından biri olduğu sanılan bir cisim saptandı.

Resmi Thanh Nien gazetesinin, Vietnam Genelkurmay Başkanı Yardımcısı Korgeneral Vo Van Tuan'ın açıklamasına dayandırılan haberinde, alçaktan seyreden bir uçağın incelemeleri sırasında kayıp yolcu uçağının kapılarından biri olduğundan şüphelenilen bir cisim tespit ettiği belirtildi.

Haberde, cismin, Tho Chu Adası'nın 90 kilometre güneyinde, dün yağ tabakalarının gözlendiği bölgede bulunduğu belirtilerek Tuan'ın, "Bu cisim sayesinde, umuyoruz ki kayıp uçağı bulacağız"' ifadesine yer verildi.

Gazete, deniz zabıtasına ait 2 geminin bölgeye doğru yol aldığını yazdı. Bu arada Avrupalı yetkililer, uçaktaki 2 yolcu tarafından kullanılan kayıp pasaportların İtalyan vatandaşı Luigi Maraldi ve Avusturya Christian Kozel'e ait olduklarını bildirdi. Tayland polisi, Maraldi'nin pasaportunun, geçen temmuz ayında Puket Adası'nda çalındığını açıkladı. Kayıp pasaportları kullanan iki yolcunun, Pekin'den sonra Amsterdam'a gitmek için yer ayırttıkları, "Maraldi"nin buradan Kopenhag'a, "Kozel"in de Frankfurt'a gitmeyi planladığı belirtildi. Kayıp pasaportlarla seyahat eden yolcular, akıllara uçağın bir terör saldırısına uğramış olabileceği ihtimalini getirmişti.

KAYIP UÇAKTA FLAŞ GELİŞME!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
donanması yada arama sistemleri gelişmiş ya da gelişmiş ülkelerin havayolarından bilet almak lazım bu gibi durumlarda daha çabuk bulurlar en azından.malaysia terine american airlines kaybolsaydı hemen bulunurdu herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden terror ~ 10 yıl önce
teror saldırısı oldugunu dusunmuyorum;Malezyanın terror grupları ile herhangibir alakası oldugunu dusunmuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBC ~ 10 yıl önce
Ormanlık alana düşseydi şimdiye çoktan bulunmuştu denize düştüğü kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atilla ~ 10 yıl önce
ORmanlık alana düşmüş
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kapının bulunması gercekten cok ilginç. Ama genede biz ülke olarak komplo teorilerini severiz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat Ersoy ~ 10 yıl önce
yıl olmuş 2014 cuma akşamı düşen veya kaybolan uçaktan haber alınamıyor google eartın uzaydan yeryüzünü canlı görüntüleyen Sistemleri var o uçaktaki yolcu yakınlarına allah sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alper ~ 10 yıl önce
Kardeşim güldürdün gece gece ya allahta seni güldürsün harbiden trajikomik bir olay.Acayip dümenler dönüyor bakalım işin ucunda ne çıkacak. ALlah yakınlarına şimdiden sabır versin beklemek çok zordur..
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Neden arama sadece deniz ile sınırlı? Radar bağlantısını kaybettikten sonra bir süre daha yol alıp vietnam üzerinde ormanlık bir alana da düşme ihtimali yokmudur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slide güm ~ 10 yıl önce
Ne dersiniz personel halen çalışıyor mudur ? Çalışıyorsa ne tür bir dalgaya maruz kalır ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sallama ~ 10 yıl önce
Bu yazdığınız cevap diğer konuya ait yani THY'nin slide patlayan olayı. Sırf yazı yazmak için yorum yapıyorsunuz ya.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000