01 Mayıs 2011, Pazar 12:02:56

HATIRA ORMANI'NA F-16 GÖRÜNTÜSÜ VERİLDİ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığının 100. kuruluş yılı anısına oluşturulan 100'üncü Yıl Hatıra Ormanı'na fidan dikti.
  • aa, daha iyisini yap da biraz biz burun kıvıralım
  • AOÇ hatıra ormanı olmasına rağmen, istimlak edilen, o kadar arsa arazi varken, güzelim ormanın içine bina yapıcaz diye ısrar edenler varken, ormanlarımıza sahip çıkabilmek, bence bu zamanda haber yapılacak önemli bir olaydır.
  • Askeriye hakkinda yorum ve elestiri yapilabilir ama yesile verdikleri onem konusunda kimsenin soyleyecek birseyi bence olmamali. Ulkenin en guzel, en yesil yerleri askeriye de diyenler oluyor, sebebi yesili korumalari ve her yeri yesillendirmelerinden kaynaklaniyor. Askeriyenin kontrolunde olmayan yerleri sivil yonetimlerin ve insanlarimizin nasil katlettiklerini her zaman goruyoruz.
  • Orman iste, orman. Bunu boyle niye kabullenemiyorsunuz? Hatta bu neden haber oluyor? Iyilik yap denize at.
  • Ne kadar özellikli, ne kadar yaratıcısınız bayılıyorum...
Atatürk Orman Çiftliği'ne ait 2,2 milyon metrekarelik arazide oluşturulan ormanda yapılan törende konuşan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Başkanı Tümgeneral Mehmet Şanver, hatıra ormanına 100 bin fidan dikildiğini bildirdi. 100'üncü Yıl Hatıra Ormanı'' 36 çeşit toplam 100 bin fidandan oluşturuldu. Ormanın bir bölümü Hava Kuvvetleri Komutanlığını temsilen, 20 katı büyüklüğünde bir F-16 uçağının görüntüsünü verecek şekilde tasarlandı.

(Akşam)
HATIRA ORMANI'NA F-16 GÖRÜNTÜSÜ VERİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
aa, daha iyisini yap da biraz biz burun kıvıralım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AOÇ hatıra ormanı olmasına rağmen, istimlak edilen, o kadar arsa arazi varken, güzelim ormanın içine bina yapıcaz diye ısrar edenler varken, ormanlarımıza sahip çıkabilmek, bence bu zamanda haber yapılacak önemli bir olaydır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Askeriye hakkinda yorum ve elestiri yapilabilir ama yesile verdikleri onem konusunda kimsenin soyleyecek birseyi bence olmamali. Ulkenin en guzel, en yesil yerleri askeriye de diyenler oluyor, sebebi yesili korumalari ve her yeri yesillendirmelerinden kaynaklaniyor. Askeriyenin kontrolunde olmayan yerleri sivil yonetimlerin ve insanlarimizin nasil katlettiklerini her zaman goruyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Orman iste, orman. Bunu boyle niye kabullenemiyorsunuz? Hatta bu neden haber oluyor? Iyilik yap denize at.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne kadar özellikli, ne kadar yaratıcısınız bayılıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000