23 Mart 2010, Salı 15:55:44

Genelkurmay'dan helikopter kazası açıklaması

Afganistan'ın başkenti Kabil'in güneybatısında bir helikopterin düşmüş ve helikopterde bulunan bir Türk askerlerinin şehit düştüğü belirtilmişti. Genelkurmay konuya ilişkin açıklama yayınladı.
  • Allah bizim askerimizi korusun Afganistanda görev yapan. Yıllarca sömürülmüş işgal edilmiş Afganistan halkının güvenliğini sağlamaya çalışan, onların daha iyi şartlarda yaşaması için çabalayan, mücadele eden Türk askerimize sonsuz selam. Ayrıca bu kazada yaralanan askerimize acil şifalar dilerim. Şu anki afganistanda durum ıraktan daha vahim durumda malesef. Yazık olan Afgan halkına oluyor malesef.. Amerika Irakta harcadığı paranın yüzlerce mislini harcıyor daha fazla harcasa da düzeni kuramaz.
  • Ben resimlerde Kabulda hep SIKORSKY görüyorum her halde iki asker PILOT ve COPILOT. Ya kum firtinasi yada Taliban.!!!!!
  • Afganistan'da helikopterimiz mi var? Kaç tane? kim uçuruyor? Niye uçuyor? Oraya nasıl gitmiş bu helikopterler? Basında sadece lojistik amaçlı bir birliğimiz var gibi anlatılıyordu? yanılıyormuyum? 5N 1K

Sabah saatlerinde AFP haber ajansı, dağa çarpan helikopterin içindeki biri Türk askerinin şehit olduğunu öne sürmüştü. Genelkurmay Başkanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şehit olmadığı iki askerimizin yaralandığı belirtildi.

GENELKURMAY’DAN AÇIKLAMA

Afganistan'da meydana gelen helikopter kazasıyla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'ndan açıklama geldi.

İşte internet sitesinde yer alan açıklama...

1. Bugün, AFGANİSTAN’da görevli Türk Birliğine ait bir helikopter kaza kırım geçirmiştir. Olayda, iki askeri personel yaralanmış olup hastaneye kaldırılmıştır.

2. Meydana gelen kaza kırımla ilgili incelemeler devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 

Genelkurmay'dan helikopter kazası açıklaması

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Allah bizim askerimizi korusun Afganistanda görev yapan. Yıllarca sömürülmüş işgal edilmiş Afganistan halkının güvenliğini sağlamaya çalışan, onların daha iyi şartlarda yaşaması için çabalayan, mücadele eden Türk askerimize sonsuz selam. Ayrıca bu kazada yaralanan askerimize acil şifalar dilerim. Şu anki afganistanda durum ıraktan daha vahim durumda malesef. Yazık olan Afgan halkına oluyor malesef.. Amerika Irakta harcadığı paranın yüzlerce mislini harcıyor daha fazla harcasa da düzeni kuramaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben resimlerde Kabulda hep SIKORSKY görüyorum her halde iki asker PILOT ve COPILOT. Ya kum firtinasi yada Taliban.!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Afganistan'da helikopterimiz mi var? Kaç tane? kim uçuruyor? Niye uçuyor? Oraya nasıl gitmiş bu helikopterler? Basında sadece lojistik amaçlı bir birliğimiz var gibi anlatılıyordu? yanılıyormuyum? 5N 1K

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000