26 Temmuz 2014, Cumartesi 08:12:24

DÜŞEN UÇAK NEDENİYLE 3 GÜN YAS İLAN EDİLDİ

Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika, Cezayir Havayolları'na ait 116 yolcu taşıyan uçağın düşmesi nedeniyle Cezayir'de 3 gün yas ilan edildi.
  • Istersen kir gun yas ilan et... Bu tarz seyler bana pek bi anlami gelmiyor! Hic kimseninde umrumda degil... "laf olsun torba dolsun" yapilan hersey... Olan ailelere ve ölenlere oluyor!

Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika, Cezayir Havayolları'na ait uçağın düşmesi nedeniyle ülkede dünden geçerli olmak üzere 3 gün yas ilan etti.

Cezayir Cumhurbaşkanlığı'ndan dün akşam saatlerinde yapılan açıklamada, "Cezayır uçağının 116 yolcusuyla Burkina Faso-Cezayir seferini yaptığı sırada düşmesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Buteflika bugünden başlamak üzere 3 gün yas ilan edilmesine karar vermiştir" denildi.

Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou’dan havalanan uçak ile kalkıştan 50 dakika sonra irtibatın koptuğu ve olumsuz hava koşulları nedeniyle düşmüş olabileceği açıklanmıştı.

Burkina Faso Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gilbert Diandiera, yaptığı açıklamada, uçağın Burkina Faso'nun Djibo kentinin 140 kilometre kuzeydoğusunda Mali topraklarına düştüğünü belirtmişti.

Cezayir Havayolları tarafından daha önce yapılan açıklamada, en son Mali'nin Gao şehri üzerinde sinyal alınan ve 6 Cezayir, 50 Fransa, 24 Burkina Faso, 8 İspanya, 8 Lübnan, 6 İspanya, 5 Kanada, 4 Almanya, 2 Lüksemburg, 1 Mali, 1 Belçika, 1 Nijerya, 1 Kamerun, 1 Mısır, 1 Romanya, 1 Ukrayna, 1 İsviçre vatandaşının olduğu uçakta, 4 farklı ülke vatandaşının daha bulunduğu ve bu konudaki araştırmanın devam ettiği bilgisi verilmişti.

DÜŞEN UÇAK NEDENİYLE 3 GÜN YAS İLAN EDİLDİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Istersen kir gun yas ilan et... Bu tarz seyler bana pek bi anlami gelmiyor! Hic kimseninde umrumda degil... "laf olsun torba dolsun" yapilan hersey... Olan ailelere ve ölenlere oluyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000