04 Ocak 2013, Cuma 17:17:19

DAVUTOĞLU'NDAN 'ESİR' AÇIKLAMASI

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Singapur Dışişleri ve Adalet Bakanı Kasiviswanathan Shanmugam Marriott Otel'de yaptıkları görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi ve esir Türk askeri iddialarına yanıt verdi.
  • e yaşasın eşbaşkan
  • birakin olay bitti patriotlar geldi bölge amerikanin sayesinle pkk bölgesi ilan edilecek apo ile görüsmeler yapiliyor hee sayi bunun adi "acilim "büyük orta dogu projesi ....yorum?
  • allahı aşaılamak ve aşağılanan allahı savunan kullar? mülümanların anlatıları var kabeye giren muhammedin putları kırması ve putların kendilerini savunmaması. ne garip tesadüf değil mi?
  • aciklayabilir mi? Adi gecen personel nerede peki? Turkiye de iseler ortaya cikip gorunsunler. Yoksa bu ispiyonculuk kime neye yaradi anlayalim?
  • kilavavuzu senin gibi capsiz olanlar yuzunden ,ulkenin itibari yerlerde,istedigin kadar iceri propoganda yap,alay konusu oldun,ulkenin paralarini carcur ettin.hala konusuyorsun
  • DIŞİŞLERİ BAKANIMIZ DOĞRU SÖYLÜYOR. BU İFADE DOĞRUDUR AMA EKSİKTİR. TAM DOĞRU İFADE ŞÖYLEDİR : '' - HİÇBİR TÜRK ASKERİ SURİYEDE ESİR DEĞİLDİR. TÜRK ASKERLERİ SADECE SİLİVRİDE ESARET ALTINDA TUTULMAKTADIRLAR.''
  • Oglum bak git...
  • Sene 2010 ; ---> PKK ile görüşmedik ,görüştüğümüzü söyleyenler şerefsizdir. Sene 2012 ; ------------> Evet görüştük,Gene görüşeceğiz.
  • ... Rumuzlu arkadaş biraz işin dozunu kaçırmış.. Kime ne kadar az güvenirsen güven fakat Allah'ın ismini böyle aşşalandırma. Yönetici arkadaşların böyle densiz yorumları silmesi gerekmezmi?
  • cakma enver pasa davutoglu seni, sen ne anlarsin diplomasiden de birde askeri konularda yorum yapar olmussun. sen git 51 bin liralik kiradaki villanda otur. ne capsiz insanlar var diyecegim, hanimin basbakanin kizlarinin doktoru olmasa oralarda mi olurdun acaba demeye karar verdim.

Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Davutoğlu, Suriye'de bazı Türk görevlilerinin yakalandığı iddiasıyla ilgili soru üzerine, son dönemlerde psikolojik operasyon bağlamında bu tür haberlerin çıkarıldığını söyledi.

Davutoğlu, şöyle konuştu: "Türk ordusunun disiplini herkesçe bilinirken ve bu anlamda herhangi bir şahsi teşebbüsün yapılması mümkün değilken, tekrar tekrar bu haberlerin, çoğu da dış mahreçli olarak, dış kaynaklı olarak, manipülasyon amaçlı bu haberlerin Türk basınında yer almasını doğrusu yadırgıyoruz.

Ama daha çok yadırgadığımız böylesine temelsiz haberlere dayalı olarak anamuhalefet partisinin bu tarz soru önergeleriyle, sanki bunun gerçeklik payı varmış gibi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni uluslararası alanda zor durumda bırakacak, bu şekilde açıklamalarda bulunmasıdır.

Kesinlikle Genelkurmay Başkanlığımızın yaptığı açıklama gibi, ben de burada teyiden söylüyorum. Hiçbir Türk askeri, Türk subayı Suriye'de herhangi bir şekilde bulunmamaktadır. Bu konuda son derece açıklama nettir, sarihtir"

DAVUTOĞLU'NDAN 'ESİR' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

isim/rumuz ~ 11 yıl önce
e yaşasın eşbaşkan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pkk ~ 11 yıl önce
birakin olay bitti patriotlar geldi bölge amerikanin sayesinle pkk bölgesi ilan edilecek apo ile görüsmeler yapiliyor hee sayi bunun adi "acilim "büyük orta dogu projesi ....yorum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prometheus ~ 11 yıl önce
allahı aşaılamak ve aşağılanan allahı savunan kullar? mülümanların anlatıları var kabeye giren muhammedin putları kırması ve putların kendilerini savunmaması. ne garip tesadüf değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birisi ~ 11 yıl önce
aciklayabilir mi? Adi gecen personel nerede peki? Turkiye de iseler ortaya cikip gorunsunler. Yoksa bu ispiyonculuk kime neye yaradi anlayalim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kilavuz ~ 11 yıl önce
kilavavuzu senin gibi capsiz olanlar yuzunden ,ulkenin itibari yerlerde,istedigin kadar iceri propoganda yap,alay konusu oldun,ulkenin paralarini carcur ettin.hala konusuyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESİR ASKERLER ~ 11 yıl önce
DIŞİŞLERİ BAKANIMIZ DOĞRU SÖYLÜYOR. BU İFADE DOĞRUDUR AMA EKSİKTİR. TAM DOĞRU İFADE ŞÖYLEDİR : '' - HİÇBİR TÜRK ASKERİ SURİYEDE ESİR DEĞİLDİR. TÜRK ASKERLERİ SADECE SİLİVRİDE ESARET ALTINDA TUTULMAKTADIRLAR.''

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oglum bak git... ~ 11 yıl önce
Oglum bak git...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OĞLUM BAK GİT...! ~ 11 yıl önce
Sene 2010 ; ---> PKK ile görüşmedik ,görüştüğümüzü söyleyenler şerefsizdir. Sene 2012 ; ------------> Evet görüştük,Gene görüşeceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sitedeki yorumcularin bazilari... ~ 11 yıl önce
... Rumuzlu arkadaş biraz işin dozunu kaçırmış.. Kime ne kadar az güvenirsen güven fakat Allah'ın ismini böyle aşşalandırma. Yönetici arkadaşların böyle densiz yorumları silmesi gerekmezmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkatli okuyun ~ 11 yıl önce
Allah'in ismi assalanmamis yorumda. Bize devamli birileri yalan soyluyor demek istiyor kisi. Bende editor degilim, senin yonetici dedigin.
d ~ 11 yıl önce
cakma enver pasa davutoglu seni, sen ne anlarsin diplomasiden de birde askeri konularda yorum yapar olmussun. sen git 51 bin liralik kiradaki villanda otur. ne capsiz insanlar var diyecegim, hanimin basbakanin kizlarinin doktoru olmasa oralarda mi olurdun acaba demeye karar verdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000